Katamaranudflugter i Playa de las Americas

Katamaranudflugter i Playa de las Americas

Guide

Hvis du ønsker at bestille en af vores katamaranudflugter i Playa de las Americas og ikke ved, hvilken du skal vælge, viser vi dig her de bedste. For os er det en ovn at hjælpe dig med at få en fantastisk ferie på forårssolens ø.

Nyd vinden i ansigtet og bølgernes blide svajen om bord på en katamaran. Det er en afslappende og underholdende oplevelse. Du kan solbade, slappe af i skyggen, beundre udsigten og dele anekdoter med dine venner, mens du sejler videre.

Hvad skal man lave på katamaranudflugter i Playa las Américas?

I vores virksomhed har vi specialiseret os i at tilbyde storslåede både til at sejle i Atlanterhavets farvande.

Ved denne lejlighed vil vi fortælle dig om de katamaraner, der er tilgængelige til hvalsafari fra Playa de las Americas. Mærk spændingen ved at se de smukke grindehvaler og tudse delfiner nærme sig båden, det er de to arter, der lever her hele året rundt, men det er også sandsynligt, at andre typer hvaler og delfiner dukker op på bestemte tidspunkter. Vi giver dig ikke nogen garanti for at se delfiner eller hvaler, men vi ved, at det er meget sandsynligt, at det sker i dette område af bugten.

Dolphins jumping in Tenerife South
Hvis du ønsker at booke en af disse aktiviteter, skal du blot skrive til vores WhatsApp for at foretage din reservation. Sidst i teksten finder du også en detaljeret liste over disse aktiviteter sammen med en kontaktformular, som du kan udfylde for at lave din forespørgsel. Vi minder dig om, at de fleste af vores aktiviteter omfatter transport fra Playa de Las Americas, men du bør dog se detaljerne for hver enkelt aktivitet og skrive til os for at tjekke tilgængelighed.

En af fordelene ved vores katamaranudflugter fra Playas de las Americas er, at du kan besøge Los Gigantes-klipperne og Masca-bugten. Denne mulighed er kun tilgængelig for udflugter, der er længere end 4 timer. Nyd disse unikke klippebjerge. De står som evige vogtere af Tenerifes vestkyst og holder øje med havlivet og øens indre. Her finder du den smukke Masca-bugt, hvor du kan gå ned for at svømme og snorkle.

Med vores fantastiske katamaran Eden kan du invitere alle dine venner. Kom og nyd havet og fejr særlige begivenheder om bord. Del din polterabend med dine venner, og gør det til en uforglemmelig oplevelse.

Privat udlejning af katamaran i Playa de las Américas

I dette afsnit præsenterer vi dig vores bedste katamaraner til privat bådcharter. Nyd et eksklusivt eventyr for dig og dine gæster. Gør dig klar til at nyde havet i fred og komfort.

Kalima katamaran charter

Tenerife - Boat Charter - (7).min
Med sine 36 fod i længden vil alle have nok plads til at slappe af. Lej den private tur i 3 eller 5 timer for at se Tenerifes hvaler og svømme i bugten. Turen på 8 timer tager dig til klipperne og Masca-bugten. Drikkevarer og snacks om bord er inkluderet. Paella mod et tillægsgebyr.

Kennex privat katamarantur i Playa de las Américas

catamaran tour in tenerife private and shared (10).min
Kennex har plads nok til, at de 11 passagerer kan nyde turen i komfort. Med den 3 timer lange rute vil du kunne se hvaler i deres naturlige omgivelser og gå ned på stranden til en forfriskende svømmetur. Hvis du bestiller 7 timer, tager vi dig med til Los Gigantes-klipperne og Masca-bugten. Drikkevarer, mad og snorkeludstyr er inkluderet. Transport mod et tillægsgebyr efter anmodning.

Katamarantur for store grupper med Edén

Tenerife catamaran charter for 45 persons

Vi har en fantastisk udflugt for grupper på 45 personer. Vi tilbyder jer 3 timers sjov på havet, hval- og delfinobservation og et stop for en svømmetur i en smuk bugt på Tenerife. Sodavand, cava og øl om bord. Du kan også medbringe drikkevarer og snacks efter eget valg. Brødruller og frokost er inkluderet mod et tillægsgebyr efter anmodning.

Delte katamaranture fra Playa de las Americas

På listen nedenfor finder du vores bedste katamaraner til fælles udflugter i Playa de las Americas.

4,5 timers hvalsafari med Freebird

catamaran tour with freebird to los gigantes
Med den vidunderlige Freebird tager vi dig med ud for at se hvaler i deres naturlige habitat, vi kommer tæt på de områder, hvor de ofte ses, og med meget held kan du se hvaler, delfiner eller endda begge dele. Med denne varighed vil du have tid nok til at nyde oplevelsen i ro og mag. Efter denne aktivitet tager vi til Los Acantilados de los Gigantes og den herlige Masca-bugt for at tage en velfortjent svømmetur i dens vand. Frokost og åben bar om bord er inkluderet.

3 timers katamarantur i bugten og hvalsafari med Abrazo-katamaranen

catamaran tour in tenerife private and shared (3).min
Denne båd har en kapacitet på 12 passagerer. Den 3 timers tur inkluderer observationen og et stop ved El Puertito for en forfriskende svømmetur, snorkling og en forfriskende dukkert i vandet. Frisk frugt er inkluderet.

Fælles bådtur med Kalima for 11 personer

Tenerife - Boat Charter - (9).min
Kalima har den fordel, at den kun accepterer 11 passagerer om bord. Så alle vil føle sig godt tilpas som på en privat bådtur. Turen inkluderer drikkevarer, snacks, hvalsafari og et forfriskningsstop i bugten.

contact us
Dette afslutter vores liste over katamaranudflugter i Playa de las Americas, og vi håber, at du har nydt teksten. Skriv til os på WhatsApp for at afklare dine tvivlsspørgsmål. Husk at foretage din reservation flere dage i forvejen. Tenerife er en favorit ø for nydelse og aktiv turisme, så vi behandler mange forespørgsler dagligt.

Katamarancharter på Playa de las Americas

Katamaranudflugter på Playa de las Americas

Relaterede artikler:

			Things to do in Playa de las Americas - Ting at gøre i Playa de las Americas
Playa de las Américas (eller blot Las Américas) er turistcentret på den sydlige del af...
			diving in tenerife south - Playa de las Americas Vandsport
Hvis du ønsker at dyrke vandsport under en strålende sol, er Playa de las Americas det...
			Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (10) - Bådture i Playa de las Americas
Playa de las Americas er et af de vigtigste feriesteder på Tenerife. Takket være det...
			 - Hval- og delfinobservation fra Playa de las Américas
I denne tekst finder du oplysninger om hval- og delfinobservation fra Playa de las...
			catamaran tour in tenerife private and shared (10).min - Private udflugter og katamaran charter i Playa de las Américas
Vi præsenterer dig for denne lille guide, så du kan få kendskab til de muligheder, der...

Strande i Playa de las Americas

			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Strand
Playa de Troya I og II er to strande i Costa Adeje. Her finder du alt det sjove ved...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Strand
Det er en fantastisk bystrand, hvor man kan solbade og nyde Tenerifes hav. På grund af...
			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Strand
Playa Fañabé er en dejlig lys sandstrand med fantastiske fritidsaktiviteter. Den...
			 - Playa de las vistas Strand
Playa de las Vistas, joka tunnetaan myös nimellä Las Vistasin ranta, on erittäin...