Første offentliggørelse: marts 8, 2024 |

Guidede udflugter på Playa de las Americas
Guidede ture og udflugter fra Playa de las Américas

Book forskellige guidede ture og udflugter fra Playa de las Americas hos os. Hos bananapalmbay.com er vi forpligtet til at levere kvalitetsaktiviteter til vores turister og besøgende. Vi tilbyder dig forskellige muligheder for at udforske Tenerife til vands og til lands. Vi har professionelle guider, som vil tage dig med på opdagelse på øen på en fornøjelig måde og med et højt niveau af tilfredshed. Skriv til os nu på vores WhatsApp for at tale om, hvilke aktiviteter du ønsker at leje, vi kan give dig nogle forslag eller skabe en bestemt rejseplan i henhold til de steder, du ønsker at kende.

Fordele ved at booke guidede ture fra Playa de las Américas

Tenerife dagstur
Vi anbefaler, at du lærer Tenerife at kende sammen med professionelle i branchen. Det vil altid være mere tilfredsstillende at tage på en guidet tur end at gøre det på egen hånd. Først og fremmest sparer du tid og penge, da udflugterne følger en bestemt dagsorden for at optimere tiden og få mest muligt ud af aktiviteten.

En anden fordel er, at når du rejser med professionelle guider, lærer du øen at kende i dybden og lærer mange interessante fakta. Vores guider vil fortælle dig, hvad de ved om historie, skikke, gastronomi og anekdoter på de enkelte steder. Det er uden tvivl en fascinerende aktivitet, som du ikke må gå glip af under din ferie på Tenerife.

Bådudflugter fra Playa de las Américas

white paradise tenerife catamaran whale and dolphine listening tourDe fælles bådudflugter tager dig med til nogle af de smukkeste steder i bugten. Et af dem er de majestætiske Los Gigantes-klipper. Det er enorme vægge af vulkansk klippe, der rejser sig for at beskytte Tenerifes kyst. Når du er tæt på klipperne, vil du føle, hvordan deres magi invaderer hele atmosfæren. Det er en afslappende aktivitet, der hjælper os med at komme i kontakt med naturen og fylde os med dens fred.

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (1)
Hvis du bestiller en af vores bådture til klipperne, tager vi dig også med til den smukke Masca-bugt. Det er en lille sort sandstrand gemt mellem klipperne, som venter på dig med sin charme og naturlige skønhed. Benyt lejligheden til at nyde vandet, svømme og snorkle.

Tænk dig ikke om to gange, og kom og nyd havet med os. Book en hvalsafari, og nyd nærheden af delfiner og hvaler. Solbade, slappe af og dele med dine kære væk fra byens stress og jag.

Guidede ture og udflugter på Tenerife med komfortabel bus

Busudflugter
Vi tilbyder dig guidede busture, så du kan lære Tenerife og dens charme at kende. Rejs i en komfortabel bus med ekspertguider, der har ansvaret for at give dig uforglemmelige oplevelser i løbet af din ferie.

Du har også mulighed for at leje private udflugter for mere eksklusivitet. Du behøver ikke at dele oplevelsen med fremmede, så aktiviteten bliver sjovere og mere profitabel. Skriv til os på WhatsApp og fortæl os om dine præferencer, og hvilke steder du gerne vil besøge.

Her er nogle anbefalinger til, hvilke steder du bør besøge, hvis du bor i Playa de Las Americas

Udflugter til Teide nationalpark

HIKING IN TENERIFE TEIDE ASCENT
Vi tager dig gennem de smukkeste og mest interessante stier i parken, hvor du kan nyde dens vulkanske landskaber og særlige relief. Derudover er parken hjemsted for mange arter af planter og dyr, med nogle endemiske arter, som du ikke finder andre steder i verden.

Vi giver dig også mulighed for at besøge parken om natten, så du kan beundre nattehimlen med klarhed. Lej de kraftige teleskoper på parkens astronomiske base for at se på stjernerne og andre elementer i kosmos.

Udflugter til Tenerifes magiske byer og landsbyer

tenerife dagstur teide masca icod garachico
I slutningen af teksten finder du en komplet liste med alle de aktiviteter, vi har til rådighed for at lære Tenerife at kende. Book vores busudflugter for at besøge Icod de los vinos, Garachico og den fantastiske landsby Masca mellem bjerge og dale.

santa cruz de tenerife shopping transport from south of tenerife (1)
Vi tager dig også med til to af de vigtigste byer på Tenerife, San Cristobal de la Laguna og Santa Cruz de Tenerife. Kom og nyd deres arkitektur, kultur og kanariske smag.

Assistance og transport

Vi opfordrer dig til at skrive til os på forhånd, hvis du ønsker at booke en af vores guidede ture og udflugter fra Playa de las Americas. Da dette er et meget travlt turistområde, bliver fritidsaktiviteterne hurtigt udsolgt. Transport til Playa de las Americas er inkluderet for din bekvemmelighed. Skriv til vores WhatsApp for at reservere. Du kan også skrive til os for at få anbefalinger, vi er her for at hjælpe dig.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: