Hval- og delfinobservation fra Playa de las Américas

Hval- og delfinobservation fra Playa de las Américas

Guide

I denne tekst finder du oplysninger om hval- og delfinobservation fra Playa de las AmericasTenerife. Hos bananapalmbay.com har vi specialiseret os i at leje både på Tenerife til forskellige formål. Vi har sejlbåde, motorbåde, yachter, katamaraner og andre typer af både, så du kan tilbringe en vidunderlig dag på havet.

Denne gang vil vi gerne fortælle dig om de aktiviteter, der er tilgængelige for hvalsafari fra Playa las Americas, og som også inkluderer transport fra det hotel, hvor du bor.

Hval- og delfinobservation fra Playa de las Americas

Full HD - humpback-whale-jumps-out-water-beautiful-jump-madagascar-tenerife
Dette er en af de mest populære aktiviteter for feriegæster, der kommer til Tenerife. Vi er glade for at kunne tilbyde dig private bådcharter og fælles hvalsafariudflugter i total komfort. På vores hjemmeside kan du finde de bedste både til at se hvaler fra Playa de Las Americas og andre feriesteder på øen.

I farvandene ved Tenerife Syd er der stor sandsynlighed for at se delfiner og hvaler. Bådene sejler fra Puerto Colón til La Gomera, hvis farvande er hjemsted for en række forskellige havdyr. Det er almindeligt at se delfiner og hvaler svømme lystigt i dette område af Atlanterhavet.

Observationerne er sikre for dyrene og miljøet. Du skal kun bekymre dig om at tage flotte billeder og nyde øjeblikket. Vi minder dig om, at du ikke må kaste genstande i vandet og ikke lave høje lyde, der kan skræmme hvalerne.

Tiden går uden at man bemærker det, når man er i nærvær af disse venlige dyr. Nyd oplevelsen sammen med dine kære og især med børnene, som er dem, der nyder aktiviteten mest.

Hvalarter, som du kan se hele året rundt på Tenerife

Her er nogle af de arter, som du kan støde på under bådture på Tenerife:

Du kan opleve en delfin på følgende måder: Stor næsehornsdelfin

Full HD - Delfín mular-common-bottlenose-dolphin
Videnskabeligt navn: Tursiops truncatus. Du kan se dem meget tæt på kysterne på Tenerife. Du kan identificere dem på deres intense grå farve, som gradvist falmer mod de nederste dele af kroppen. De når en længde på 3 meter, når de er voksne. De svømmer normalt i grupper på gennemsnitligt 20 delfiner.

Grindehvaler

Full HD - pilot-whale-globicephala-melas-atlantic-ocean
Videnskabeligt navn: Globicephala macrorinchus, også kendt som grindehval. Det er en stor tandhval, der kan blive op til 5 meter lang og veje op til 2 tons.

Den har evnen til at dykke ned til over 1.000 meters dybde i mere end 20 minutter.

Arter med sporadisk forekomst

De arter, der er anført nedenfor, forekommer på bestemte tidspunkter af året, så deres observation vil afhænge af den tid på året, hvor du er på ferie på Tenerife.

Atlanterhavsflettet delfin

Full HD - Stenella frontalis - Delfín moteado atlántico -Atlantic spotted dolphin-b
Videnskabeligt navn: Stenella frontalis. Navnet skyldes de pletter, der dækker kroppens overflade, og som er helt til stede i voksenalderen. Det er meget aktive delfiner, der svømmer i grupper. De bliver op til 2,3 meter lange og vejer op til 80 kilo.

Groftandede delfin

Videnskabeligt navn: Steno bredanensis. De er kendetegnet ved deres rillede tænder, som igen har givet dem deres navn. De har også et aflangt kranium, som gør dem lette at skelne fra andre arter. De når en længde på 2,7 meter og kan veje op til 150 kg. Deres farvetegning er mørkere end hos stor delfiner, og de har lysere pletter. De svømmer i grupper på i gennemsnit 8 individer.

https://youtu.be/7cefIDuOYRQ

Kaskelothval

Full HD - sperm-whale-cachalotte
Videnskabeligt navn: Physeter macrocephalus. Det er en stor art med en længde, der ligner hvalens. Du kan identificere dem på deres lille rygfinne, store hoved og mørke hud med striber.

Denne art kan blive op til 18 meter og veje op til 50 tons. De dykker op til 2.000 meter dybt for at søge føde og opholder sig under vandet i mere end en time. De kan ses hyppigere om foråret.

https://youtu.be/RA7SfAQtYrM

Trækfuglearter, der optræder på bestemte tidspunkter af året

Farvandet mellem La Gomera og Tenerife er en del af trækruterne for forskellige trækfuglearter. Hvis du er heldig, kan du se følgende hvaler på vores bådture på Tenerife:

Almindelig delfin

Full HD - shortbeaked-common-dolphin-delphinus-delphis-malaga-spain (3)
Videnskabeligt navn: Delphinus delphis. Da det er en meget populær art i alle verdenshavene, kan du på Tenerife se dem om vinteren. Den er kendetegnet ved sin gullige farve på siderne. Den bliver 2,5 meter lang og vejer 120 kilo.

https://youtu.be/0UR3M7e8jz4

Falsk spækhuggerhval

Videnskabeligt navn: Pseudorca crassidens. Det er et omgængeligt og charmerende dyr. Du kan identificere dem på bulen i midten af deres finner, den slanke krop og rygfinnen på ca. 10 tommer. Dens intense grå farve er homogen. De bliver 6 meter lange og vejer 1.500 kg. Den svømmer normalt i store grupper på op til 50 individer.

Andre arter, der optræder sporadisk på Tenerife, er bl.a. nordlig finhval, finhval, pygmæspættehval, Frasers delfin og orcahval.

https://youtu.be/rHpVgAUZoKk

Privat hval- og delfinobservationsudflugt i Playa de las Américas

Med følgende aktiviteter kan du tage på en helt privat bådtur, kun dig og dine gæster. Vi tilbyder dig komfort og privatliv på havet til et fascinerende eventyr.

Motorbådscharter til hvalsafari med Fairline 42

Tenerife motor boat charter Fairline 42 foot
Nyd denne utrolige båd med en maksimal kapacitet på 12 personer. Vi sejler fra Puerto Colon til hvalsafariområderne på Tenerife. Derefter ankrer vi et sted i bugten, så alle kan tage en svømmetur og køle sig ned. Afhængigt af turens længde kan du besøge bugten El Puertito, klipperne og den strålende Masca-bugt.

Privat bådcharter med Neptuno for grupper

Neptuno Tenerife Private Boat Charter
Tilbring en vidunderlig dag i bugten på Tenerife syd med denne majestætiske båd med plads til op til 22 passagerer. Se hvaler i deres naturlige omgivelser. Efter hvalsafari sejler vi til en smuk bugt, hvor vi kan svømme og snorkle.

Delte bådture for at se hvaler på Tenerife

Her er en liste over aktiviteter, der er tilgængelige på vores hjemmeside for fælles udflugter til hval- og delfinobservation.

Udflugt for at se hvaler på Tenerife syd med Eden-katamarantur

eden catamaran tour tenerife
Vi har en kort aktivitet kun for at se hvaler på Tenerife. Denne udflugt varer to timer og tager dig med til de områder, der er mest besøgt af delfiner og hvaler.

Båden sejler fra havnen Puerto Colon i Costa Adeje til naboøen La Gomera. Turen fokuserer på at se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat. Aktiviteten omfatter en forfriskende drink.

Hvis du bestiller den 3 timer lange tur med Eden-katamaran, vil du nyde havet endnu mere. Denne tur omfatter et stop i bugten for at køle af, svømme og snorkle. Der er også sodavand, vand og øl inkluderet.

Royal Dolphin-katamaran for at se hvaler fra Playa de Las Américas

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)
Dette er en af vores bedste muligheder for at se hvaler på Tenerife. Vi tilbyder dig en fantastisk båd til en uforglemmelig udflugt.

Royal Dolphin er en moderne og rummelig båd, hvor du vil opleve de bedste følelser. Båden tager dig med til at se hvaler på en unik måde, da den har store vinduer i gulvet, så du kan se undervandsaktiviteten under båden. Dette er uden tvivl en måde at se havet på som aldrig før.

Ud over undervandsvinduerne har den også forskellige kameraer, der optager dyrenes passage nær båden og derefter projicerer det på forskellige tv-apparater. Som du kan se, vil du gennem denne aktivitet komme til at lære Tenerifes havfauna at kende på tæt hold.

Efter observationen sejler båden mod Masca-bugten, og undervejs kan du nyde den enorme størrelse af Los Gigantes-klipperne. Når I når bugten, ankrer båden op, så alle kan gå af for at køle sig i Atlanterhavets vand. Benyt lejligheden til at slappe af på sandet og lege med vandlegetøj. Nyd det sammen med dine venner og din familie. Del smukke øjeblikke sammen.

Aktiviteten slutter med en lækker frokost og tilbagevenden til havnen, mens I beundrer den udsigt, som øen har at byde på.

Maxicat katamaranudflugt til Los Gigantes

maxicat catamaran tenerife
Vi inviterer dig til at nyde havet og se hvaler i Playa de Las Americas med vores katamaran Maxicat. Du kan bestille udflugter på 3 eller 5 timer for at sejle i Atlanterhavet på jagt efter delfiner og hvaler.

Båden afgår fra Puerto Colon i Costa Adeje og sejler dig i retning af øen La Gomera, et område med stor forekomst af hvaler. Her samles forskellige havdyr, hvoraf de mest populære er de store delfiner, der nærmer sig bådene med glæde. Havdyrene i dette område er vant til bådene, så de nærmer sig roligt.

Med Maxicat kan du også tage en tur rundt til klipperne og ankre op i Masca-bugten for at svømme i dens vand. Tag dine venner med og nyd en dejlig dag på havet, hvor du kan solbade, svømme, snorkle og lege med vandlegetøj. Denne aktivitet omfatter transport og frokost.

Assistance og transport

contact us
Som vi nævnte i begyndelsen, tilbyder alle disse aktiviteter afhentning fra de vigtigste turistcentre på Tenerife. Hvis du befinder dig i Playa de las Americas, skal du blot skrive til os og fortælle os, hvor du bor, så henter vi dig.

Vælg en af disse hvalsafariaktiviteter fra Playa de las Americas og skriv til os for at reservere. Vi stiller vores WhatsApp til din rådighed, som du kan skrive til for at afklare dine tvivlsspørgsmål og lave din anmodning. Benyt lejligheden til at nyde havet på Tenerife og tilbringe de bedste øjeblikke af din ferie.

Bådcharter på Playa de las Americas

Hvalsafari på Playa de las Americas

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!

Relaterede artikler:

Strande i Playa de las Americas