Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Bådcharter på Puerto Colon
Bådture på Puerto Colon
Bådture i Puerto Colon Tenerife

Nyd vores fantastiske bådture i Puerto Colón. Vi arrangerer udflugter, hvor du kan spadsere langs havet, opdage dets naturlige charme og køle af i Atlanterhavets varme vand. I denne tekst vil du lære om de tilgængelige muligheder, både, karakteristika ved udflugten og meget mere. Skriv til os på vores WhatsApp, når du har lyst, så står vi klar til at give dig nogle forslag, afklare din tvivl og foretage dine reservationer.

Udflugter med delt båd i Puerto Colon

privat katamaran los gigantes lagoon 40 (8).min

Vi tilbyder forskellige fælles udflugter, hvor du kan lære havet at kende, mærke dets energi og slappe af om bord. De fleste af vores udflugter inkluderer hvalsafari. Tenerife er et af de bedste steder i verden at se hvaler og delfiner i deres naturlige miljø. Hvis vi er heldige, kan vi se flere hvaler under vores sejltur i bugten. Herefter sejler båden til en strand langs kysten, så gæsterne kan svømme og have det sjovt i vandet.

Kom og slap af og nyd en dejlig dag på havet om bord på sikre og komfortable både. Ture på havet er afslappende og hjælper os med at komme af med stress. Du kan solbade uden at bekymre dig om noget eller ligge i det skyggefulde område, mens du mærker vindens blide kærtegn. Det er en fantastisk måde at koble af fra rutinen og fylde sig selv med ny energi i havet.

Tag dine venner og familie med på en anderledes dag om bord. De fleste udflugter inkluderer transport fra Puerto Colon samt mad og forfriskninger. Vi har de bedste ruter, så du kan nyde det bedste af havet på én dag. Hvis du vil booke en af disse aktiviteter, så tjek listen i slutningen af teksten med alle de tilgængelige muligheder. Skriv derefter til os på WhatsApp for at foretage din reservation med angivelse af den ønskede dato, båden og turens varighed.

Private bådture i Puerto Colon

bådcharter los Cristianos Tenerife for grupper (3)

Vi tilbyder forskellige både til eksklusive ture på havet, glem alt om fremmede. Vi har en fremragende besætning, der vil bringe dig sikkert frem og gøre turen til en meget behagelig aktivitet. Bådens kaptajn kender bugten rigtig godt, så han vil tage dig med til de mest interessante turistområder i området. Nyd turen, og lad være med at bekymre dig om noget, overlad alt i vores hænder.

Fejr særlige begivenheder om bord på en båd i Puerto Colon. Private bådture er perfekte til at fejre særlige lejligheder med familie, venner, forretningsforbindelser og kolleger. Lej en privat båd til fødselsdage, bryllupsdag, polterabend og meget mere. Fortæl os om dine krav og gruppens størrelse, så tilpasser vi os dine præferencer og tilbyder den bedste mulighed for at fejre dine begivenheder om bord. Vi tilbyder både til store grupper på op til 220 personer. Vi har den båd, du har brug for.

Både til rådighed til private udflugter

I dette afsnit finder du de forskellige både, der er tilgængelige til private udflugter i Puerto Colon. Nogle af disse er tilgængelige i både delt og privat form. For en detaljeret liste, se listen i slutningen af teksten med detaljer om hver aktivitet.

Bådture i Puerto Colon Tenerife

Lej en luksusyacht for at sejle rundt i bugten på en båd, der matcher. Vi har luksuriøse yachter med førsteklasses design og den højeste kvalitet. Nyd komfortable kahytter med en-suite brusebad, luksuriøs kabys, rummelige lounges og åbne områder med polstrede møbler.

katamaran tur i tenerife privat og delt (10).min

Katamaraner tilbyder masser af udendørs plads til solbadning og afslapning. Inviter dine venner over til en dejlig dag, hvor I deler forfriskende drinks og nyder havets energi.

Bådudlejning på Tenerife Puerto de Las Galletas (1)-min

Lej en motorbåd til en mere intim sammenkomst. De kan rumme op til 7 personer. De er ideelle til en romantisk udflugt og til at dele med nære venner.

Tenerife Boat and Fishing Charter no license required Las Galletas Harbour

Vi har selvfølgelig fiskefartøjer, der er udstyret med alt, hvad du behøver for at få en vellykket fiskedag. Kaptajnen vil tage dig med til de mest passende områder, hvor du kan fange fotoværdige fisk.

Dette afslutter vores liste over bådture i Puerto Colon. Vi håber, at vi har hjulpet dig med at vælge den bedste aktivitet for dig. Husk, at du på listen nedenfor finder alle de tilgængelige både med detaljer om hver aktivitet. Vi venter på dig på WhatsApp for at afklare dine tvivlsspørgsmål og foretage dine reservationer. Vi håber, at du får en fantastisk ferie på øen med det evige forår.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: