Første offentliggørelse: marts 11, 2024 |

Bådcharter på Tenerife syd
Bådture på Tenerife syd
Udlejning af både på Tenerife syd
Bådture i Tenerife Syd

Kom og nyd vores bådture i Tenerife Syd. Gennem denne tekst vil du vide alt, hvad du kan gøre under bådturene i Tenerifes bugter. Nyd en unik og uforglemmelig dag på havet. Inviter dine venner og familie til en hyggelig oplevelse om bord. Vi er specialister i at levere turisttjenester, og vi har alle de både, du leder efter på Tenerife, så vi er sikre på, at vi har den, du har brug for. Kontakt os via WhatsApp for at få afklaret dine spørgsmål og foretage dine reservationer.

hvad kan man lave på bådturene?

Den sydlige del af Tenerife er kendt for sine brede, gyldne sandstrande og det behagelige klima året rundt. Husk, at Tenerife er øen med det evige solskin, så du kan nyde udendørslivet på alle tider af året. Du kan også få mest muligt ud af din ferie på Tenerife Syd ved at dyrke vandsport og eventyrsport. Hvad angår bådture på Tenerife Syd, kan vi sige, at de er sensationelle. Vi vil for eksempel fortælle dig om alt det, du kan nyde om bord.

boat charter tenerife 17

På vores hjemmeside kan du booke bådture i:

  • Luksusyachter

  • Luksusyachter
  • Sejlbåde
  • Motorbåde
  • Katamaraner
  • Og meget mere

Hval- og delfinsafari i det sydlige Tenerife

På de fleste af vores bådture i Tenerife Syd kan du se hvaler i deres naturlige habitat. Farvandet mellem Tenerife og naboøen La Gomera er et naturligt reservoir for mange hvaler. Desuden er det en del af ruten for mange migrerende arter. Derfor er der stor sandsynlighed for at se hvaler og delfiner, der svømmer og laver piruetter for at tiltrække turisternes opmærksomhed. Det er et af de mest sublime naturscenerier, da vi kommer i kontakt med livet i havet og kan observere det uden at påvirke dets miljø. Medbring dit kamera, så du kan tage smukke billeder.

Bådture i Tenerife Syd

Efter hvalsafari bliver båden sat op i en bugt på den sydlige del af Tenerife, så alle gæsterne kan komme af og køle af. Pak dit bedste badetøj og solcreme til en lækker svømmetur i det atlantiske vand. Hvis du vil, kan du dykke lidt dybere ved at snorkle for at udforske havbunden og dens vidundere. Gå ikke glip af denne mulighed.

Bådturene fra Tenerife Syd inkluderer frokost, snacks og drikkevarer. Vi kan også tilpasse os dine præferencer. Fortæl os, hvilke ruter du ønsker at sejle, så laver vi en ny rejseplan. Skriv til os på WhatsApp for at diskutere og reservere den aktivitet, du ønsker at lave. Vi har specialiseret os i at tage os af turister, der ankommer til Tenerife Syd, for at give dem ekstraordinære oplevelser til vands og til lands. Vi har alle bådene i området, så vi er sikre på, at vi har den, du leder efter.

Klipperne ved Los Gigantes

los-gigantes-tenerife-spain

Los Gigantes-klipperne er enorme mure, der beskytter Tenerife mod kysten. De er en af de mest interessante attraktioner på øen. De består af vulkansk klippe, der er ophobet gennem årene på grund af forskellige lavastrømme. I dag tilbyder de et majestætisk landskab set fra land eller fra havet. Vi tilbyder dig muligheden for at besøge Los Gigantes-klipperne med vores bådture i Tenerife Syd.

Delte bådture i Tenerife syd

Marhaba katamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Med vores fælles bådture kan du sejle rundt i bugten på en komfortabel og behagelig måde. Vi designer velplanlagte bådture til passagerernes fornøjelse og rekreation. Nyd udsigten over bugten, få sol på huden eller bare slap af i det skyggefulde område for et øjebliks hvile. Forfriskende drikkevarer, snorkelmasker og meget mere er til rådighed. For at finde ud af, hvilke aktiviteter der er tilgængelige, se guiden i slutningen af teksten. Her finder du alle de muligheder og både, der er til rådighed for bådture i Tenerife Syd. Hvis du vil booke en af dem, skal du bare udfylde kontaktformularen, der er knyttet til aktiviteten, eller skrive direkte til os på WhatsApp.

Private sejlture i Tenerife Syd

Bådture i Tenerife Syd

Hvis du er på udkig efter en privat bådtur, har vi også det til dig. Vi tilbyder dig fantastiske både til eksklusiv leje, kun dig og din gruppe af gæster.

Sejl rundt i Tenerife-bugten på en eksklusiv måde og uden fremmede. Vores besætning vil give dig en behagelig oplevelse på havet. Bådkaptajnen er en person med fuldt kendskab til havet og bådens funktion, så han er i stand til at give dig en rolig tur, hvor du besøger de mest interessante steder i bugten.

Hvis du gerne selv vil styre båden, bør du leje en båd uden skipper. Du vil få mulighed for at styre båden og selv bestemme, hvor du vil stoppe og hvor længe. Til dette skal du fremvise et gyldigt bådcertifikat. Se listen over både til privat udlejning i slutningen af teksten.

Fejring af særlige begivenheder med båd

Chilltopia Boat Party Tenerife (1)

Privat bådudlejning er perfekt til at fejre særlige begivenheder på en båd. Mange af vores kunder booker ofte private udflugter for at fejre fødselsdage, bryllupsdage og meget mere. Vi inviterer dig til at fejre det i en af vores komfortable både med en venlig atmosfære, der sejler på Atlanterhavets rolige vand.

Hjælp og booking

Det er nemt at booke vores bådture i Tenerife Syd hos os. Spar tid og penge, vi er specialister i bådudlejning, så vi har altid det, du har brug for. Vi har gennemtænkte rejseplaner, så alle passagerer får mest muligt ud af turen. Vores kunder bekræfter det. Så vent ikke længere, tjek listen nedenfor for at se de både, der er tilgængelige for charter lige nu. Nogle af disse både er tilgængelige på delt og privat basis. For at afklare din tvivl, skriv direkte til os på WhatsApp. Du kan også foretage dine bookinger ved at udfylde kontaktformularen, der er knyttet til hver aktivitet. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt. Nyd din ferie på øen med det evige solskin.

Hvad vores kunder siger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterede artikler: