Buszos kirándulások Callao Salvaje városából

Buszos kirándulások Callao Salvaje városából

Guide

Ezen a lehetőségen bemutatunk néhány javaslatot, amelyek segítenek jobban kiválasztani a Callao Salvaje autóbuszos kirándulásokat. Tudjuk, hogy ajánlásokat keres a Tenerife legjobb helyeit illetően, ezért ezt az útmutatót kifejezetten az Ön számára készítettük el. A szöveg végén megtalálod a Callao Salvaje és más helyszínek buszos túráinak listáját, hogy megismerd Tenerife minden szegletét.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk közvetlenül a WhatsAppunkra, onnan válaszolunk a kérdéseidre, javaslatokat adunk és lefoglaljuk a helyedet. Most olvass tovább, és reméljük, hogy legalább annyira élvezed a szöveget, mint amennyire mi élveztük a megírását.

Buszos kirándulások Callao Salvaje

Tenerife egy bájjal és gyönyörű helyekkel teli sziget. Különböző lehetőségeket talál benne, hogy megnézze és élvezze, elvarázsolt falvakat, erdőket, hegyeket, paradicsomi strandokat és vulkánokat. Nem csoda, hogy azt mondják, hogy ez egy igazi üdülőparadicsom. Ebben a cikkben megismerheti a sziget legérdekesebb helyeit, hogy kiélhesse utazási és kalandvágyát.

Callao Salvaje egy kellemes és békés üdülőhely. Miután kiélvezte vulkanikus homokos strandjait és úszott a szálloda medencéiben, busszal felfedezheti Tenerife többi részét. Íme szigetünk legvonzóbb szegletei, amelyeket VIP-buszos és minibuszos kirándulásainkkal fedezhet fel.

Kirándulások a Teide Nemzeti Parkba

Tenerife: Téli ünnepek

Weboldalunkon különböző vezetett buszos túrákat kínálunk a Teide Nemzeti Park meglátogatására, profi idegenvezetőkkel és kiváló odafigyeléssel. Konzultáljon a WhatsAppunkkal a különböző lehetőségekről, hogy megismerje a Teide-t. A szöveg alatt megtalálja az elérhető buszos túrák listáját is, amelyek Vilaflor, Masca és Garachico falvakba is elviszik Önt.

Teide Nemzeti Park

Teide félnapos túra tenerifén drótkötélpályával vagy anélkül

A Teide Nemzeti Park Tenerife varázslatos helye, sokak számára a legszebb, és nem szabad kihagyni, ezért különböző lehetőségeket kínálunk a Teide buszos látogatására. A guanche hitben isteni helynek számít, az őslakosok a Teide vulkánt védelmezőnek tekintették, és tisztelték a park természeti gazdagsága miatt. A Teide Park egyik legfontosabb látnivalója, hogy közelről figyelheti a csillagokat. Van egy csillagászati obszervatórium, ahol teljes tisztasággal láthatjuk az éjszakai égboltot. A Teide nagy teljesítményű távcsöveivel közelről láthatjuk a Holdat, annak krátereit, a napviharokat és felfedezhetjük a csillagokat a világűrben. Végezetül megemlítjük a Teide kötélpályát, amely lehetővé teszi, hogy nagy erőfeszítés nélkül feljussunk és nagyon közel kerüljünk a csúcshoz.

Buszos túráinkkal Vilaflor, a sziget legmagasabban fekvő falujába is ellátogathatunk. Ez egy kis település, kis lakossággal. A település egyik fénypontja a „holdbéli táj”. Egy különleges tájról beszélünk, amelynek felszínén kúp alakú domborzat és fehér agyag található. Úgy fogja érezni magát, mintha valóban a Holdon lenne.

Masca, Tenerife legszebb települése

 

tenerife day trip teide masca icod garachico

Útvonalaink másik kihagyhatatlan célpontja Masca falu, egy kis falu, amely Tenerife lényegét képviseli. Bár a hegyek közé van merülve, mégis kedvelt úti cél, ahová mindenki szívesen megy. Festői, ökológiai és kulturális értékei miatt ez a gyönyörű falu kihagyhatatlan buszos túráinkon. Itt kézműves boltokat, valamint néhány bárt és éttermet talál.

Masca egyik legismertebb helye a híres szurdok. A Masca szurdok meredek és nehéz ösvényeken keresztül köti össze a falut a tengerparttal. Kalandoroknak és már tapasztaltaknak is alkalmas. A szakadékon való leereszkedés után a gyönyörű Bahía de Masca, egy érintetlen, a modernitástól távol eső strand lesz a jutalmad.

A Garachicóval és annak történelmével is megismerkedhet.  1706-ig nagyon aktív kereskedelmi kikötője volt, amely életet adott neki, és fenntartotta a régió gazdaságát. De abban az évben egy vulkán elpusztította, és elvesztette a kikötőjét. Azóta Garachico nehézségekkel küzdött, és lépésről lépésre kellett talpra állnia. Bár nehéz volt, de sikerült talpra állnia, és ma győztesen várja Önöket gyönyörű tereivel, templomaival, remetelakjaival és más történelmi emlékeivel. Ha a Garachico kilátóponton állsz, a magasból láthatod a várost és a tengerbe nyúló ikonikus sziklát.

Garachico tenerife air view.min

Buszos utazások Callao Salvaje városából Tenerife autentikus falvaiba

Busszal járjuk körbe Tenerifét, hogy felfedezzük a sziget legszebb falvait. La Candelaria Tenerife vallási központja, ahol védőszentünk, a La Candelaria-i Szűzanya katedrálisa található. Elvisszük Önt La Orotava városába is, amely az azonos nevű völgyben található, nagy szépségű és számos turisztikai látványossággal rendelkező település. Jól megőrzött történelmi épületeivel tűnik ki. Látogasson el történelmi központjába, amelyet történelmi-művészeti emlékhellyé nyilvánítottak.

La Orotava - Tenerife (6).min

Icod de Los Vinos a kisváros, amely a Millenniumi Sárkány otthona, a világ legrégebbi építménye. Találsz itt néhány kulturális érdekességet is, így sokat megtudhatsz a városról, annak történelméről és kultúrájáról.

tenerife day trip teide masca icod garachico

Erjos egy másik olyan falu Tenerife északi részén, a Tenói Vidéki Park területén, amelyet nem szabad kihagyni. A lejtőin sétálva felfrissülhetsz. Sétáljon végig fenséges csúcsai mentén, és hagyja, hogy energiája magával ragadja.

Nem szabad kihagynia a Acantilado de los Gigantes-t, a sziget nyugati részén, Los Gigantes városában található. Ezek vulkanikus sziklafalak, amelyek a sziget nyugati partját védik. Meghívjuk Önt, hogy délután látogassa meg őket, és élvezze a színpompás látványt. Amellett, hogy naplementekor láthatja az ég színárnyalatait, megcsodálhatja, ahogy a sziklák narancssárgára színeződnek, ahogy a nap lenyugszik.

los-g

Buszos túrák Tenerife északkeleti településein

Meghívjuk Önt, hogy ismerje meg a sziget másik oldalát, Tenerife északi részén szervezett buszos túráinkkal gyönyörű városokat és nagy értékű turisztikai látványosságokat ismerhet meg. Elsőként Santa Cruz de Tenerife, a sziget fővárosát szeretnénk megemlíteni. Itt jó strandokat és a sziget legjobb karneválját találja. Élvezze a gyarmati építészetet a modern épületek mellett, amelyeket sok zöld és friss növényzet vesz körül.

Egy másik város, ahová buszos kirándulást tehet, La Laguna, melyet kulturális élete és gazdagsága miatt 1999-ben a világörökség részévé nyilvánítottak. Ez egy jó hely arra, hogy ízelítőt kapjunk a kanári életmódból. Itt a templomok és a hagyományos építészetű házak mellett történelmi épületeket is találhat. Hasonlóképpen a sziget egyik referenciapontja a különböző szabadidős és kulturális lehetőségek miatt.

La Laguna - Tenerife Észak

A gyönyörű Anaga Vidéki Park, egy varázslatos és különleges hely Tenerife északkeleti részén, a hegyekben. Élvezze a Laurisilva erdőket és az ösvények békéjét. A háttérben az impozáns Teide-hegy áll győztesen, mint a sziget királya. Ebben a parkban található Taganana, egy gyönyörű, földművesek és barátságos emberek lakta falucska. Itt mindenki harmóniában él a tájjal, és a házak tökéletesen illeszkednek Anaga vidéki lényegéhez.

Kóstolja meg a tenerifei ízeket és borokat

Végezetül szeretnénk beszámolni a Callao Salvaje-i buszos kirándulásainkról, amelyeken megismerkedhetünk a tenerifei ültetvényekkel. Elvisszük Önt, hogy megismerje a borkészítés folyamatát, és megkóstolhat néhány bort, hogy kiválaszthassa a kedvencét. Ezek a kirándulások a legjobb kanári ízeket felvonultató étkezést is tartalmaznak.

Buszkirándulások La Gomera szigetére

VIP kirándulás La Gomera (10)

Bizonyára hallottad már, hogy La Gomera szigete nagyon közel van Teneriféhez. Ezt a közelséget kihasználva, luxus minibuszokkal kirándulásokat készítettünk, hogy megismerje La Gomerát. Ez egy fantasztikus sziget történelmi épületekkel, gyönyörű falvakkal és gyönyörű természeti környezettel.

Assistance and transport

Köszönjük, hogy megbízik bennünk és hagyja, hogy elkalauzoljuk Önt a Callao Salvaje-i buszos túráinkkal. Reméljük, hogy megismeri a sziget legszebb szegleteit, mint a Teide, Masca és a különböző falvak, amelyek életet adnak a tájaknak. Vegye igénybe privát vagy közös kirándulásainkat egy másfajta élményért. Nálunk minden megtalálható, amire szüksége van. Luxus szolgáltatásunkkal teljes kényelemben utazhat, és személyre szabott szolgáltatást kap. Ne feledje, hogy bármikor kapcsolatba léphet velünk a WhatsApp-on, várjuk, hogy segítsünk Önnek élvezni a nyaralását, nagyszerű emlékeket és gyönyörű képeket készíteni.

Buszos kirándulások a oldalon. Callao Salvaje

Mit mondanak a vásárlóink:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Kapcsolódó cikkek: