Retket bussilla Callao Salvajesta käsin

Retket bussilla Callao Salvajesta käsin

Guide

Tässä tilaisuudessa esittelemme sinulle joitakin ehdotuksia, jotka auttavat sinua valitsemaan paremmin bussiretket Callao Salvaje. Tiedämme, että etsit suosituksia parhaista vierailukohteista Teneriffalla, joten olemme laatineet tämän oppaan erityisesti sinua varten. Tekstin lopussa on luettelo bussimatkoista kohteessa Callao Salvaje ja muissa paikoissa, jotta voit tutustua Teneriffan jokaiseen kolkkaan.

Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita meille suoraan WhatsAppiin, sieltä vastaamme kysymyksiisi, annamme sinulle ehdotuksia ja teemme varaukset. Lue nyt eteenpäin ja toivomme, että nautit tekstistä yhtä paljon kuin me nautimme sen kirjoittamisesta.

Bussiretket Callao Salvajessa

Teneriffa on saari täynnä charmia ja kauniita paikkoja. Löydät sen sisältä erilaisia vaihtoehtoja nähdä ja nauttia, lumottuja kyliä, metsiä, vuoria, paratiisimaisia rantoja ja tulivuoria. Ei ihme, että sanotaan, että tämä on todellinen lomaparatiisi. Tässä artikkelissa tutustut saaren mielenkiintoisimpiin paikkoihin, jotta voit hemmotella matka- ja seikkailuhalujasi.

Callao Salvaje on miellyttävä ja rauhallinen lomakohde. Kun olet nauttinut sen vulkaanisista hiekkarannoista ja uinut hotellin uima-altaissa, olet valmis tutustumaan muuhun Teneriffaan bussilla. Tässä ovat saaren houkuttelevimmat kolkat, joihin voit tutustua VIP-bussi- ja minibussiretkillämme.

Retket Teiden kansallispuistoon

Teneriffa: Lomat talvella

Tarjoamme verkkosivuillamme erilaisia opastettuja bussimatkoja Teiden kansallispuistoon ammattitaitoisten oppaiden ja erinomaisen huomion kera. Tutustu WhatsAppissamme eri vaihtoehtoihin tutustua Teideen. Tekstin alta löydät myös luettelon saatavilla olevista bussimatkoista, jotka vievät sinut myös Vilaflorin, Mascan ja Garachicon kyliin.

Teiden kansallispuisto

Teiden puolipäiväretki Teneriffalla köysiradalla tai ilman

Teiden kansallispuisto on maaginen paikka Teneriffalla, monille se on kaunein ja sitä ei kannata jättää väliin, siksi tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja vierailla Teidellä bussilla. Guanche-uskossa sitä pidetään jumalallisena paikkana, alkuperäiskansat näkivät Teide-tulivuoren suojelijana ja kunnioittivat sitä puiston luonnonrikkauksien vuoksi. Yksi Teiden puiston tärkeimmistä nähtävyyksistä on se, että voit katsella tähtiä läheltä. Puistossa on tähtitieteellinen observatorio, jossa voit nähdä yötaivaan täydellisen kirkkaana. Teiden tehokkaiden teleskooppien avulla voit nähdä Kuun läheltä, sen kraatterit, aurinkomyrskyt ja löytää tähtiä avaruudesta. Lopuksi haluamme mainita Teiden köysiradan, jonka avulla voimme nousta ilman suurempia ponnisteluja ja päästä hyvin lähelle huippua.

Bussimatkamme vievät sinut myös vierailulle Vilafloriin, saaren korkeimpaan kylään. Se on pieni kunta, jossa on vähän asukkaita. Yksi tämän kylän kohokohdista on sen ”kuunmaisema”. Puhumme erityisestä maisemasta, jossa on kartionmuotoinen kohouma ja valkoista savea sen pinnalla. Sinusta tuntuu kuin olisit todella kuussa.

Masca, Teneriffan kaunein kylä

tenerife-päiväretki teide masca icod garachico
Toinen pakollinen vierailukohde reiteillämme on Mascan kylä, pieni Teneriffan olemusta edustava kylä. Vaikka se on upotettu vuoristoon, se on suosikkikohde, jonne kaikki haluavat mennä. Sen maisemallinen, ekologinen ja kulttuurinen arvo tekee tästä kauniista kylästä bussimatkojemme ehdoton kohde. Sieltä löydät käsityökauppoja sekä joitakin baareja ja ravintoloita.Yksi Mascan tunnetuimmista paikoista on sen kuuluisa rotko. Mascan rotko yhdistää kylän ja rannan jyrkkiä ja vaikeita polkuja pitkin. Se sopii seikkailijoille ja aiempaa kokemusta omaaville. Kun olet laskeutunut rotkosta alas, sinut palkitaan kauniilla Bahía de Masca:lla, koskemattomalla rannalla kaukana nykyaikaisuudesta.

Voit myös tutustua Garachicoon ja sen historiaan. Vuoteen 1706 asti sillä oli hyvin aktiivinen kauppasatama, joka antoi sille elämän ja piti yllä alueen taloutta. Mutta samana vuonna tulivuori tuhosi sen ja se menetti satamansa. Siitä lähtien Garachico on kohdannut vaikeuksia ja joutunut palaamaan jaloilleen askel askeleelta. Vaikka se oli vaikeaa, se onnistui nousemaan takaisin jaloilleen, ja tänään se odottaa sinua voitokkaana kauniine aukioineen, kirkkoineen, erakkoineen ja muine historiallisine muistomerkkeineen. Jos seisot Garachicon näköalapaikalla, voit nähdä kaupungin korkealta ja sen ikonisen kallion meressä.

Garachico tenerife air view.min

Bussimatkat Callao Salvajesta Teneriffan autenttisiin kyliin

Kuljetamme sinut bussilla ympäri Teneriffaa tutustumaan saaren kauneimpiin kyliin. La Candelaria on Teneriffan uskonnollinen keskus, jossa sijaitsee suojeluspyhimyksemme, La Candelarian neitsyen katedraali. Viemme sinut myös La Orotavaan, joka sijaitsee samannimisessä laaksossa, on erittäin kaunis kaupunki, jossa on paljon nähtävyyksiä. Se erottuu hyvin säilyneillä historiallisilla rakennuksillaan. Vieraile sen historiallisessa keskustassa, joka on julistettu historiallis-taiteelliseksi kohteeksi.

La Orotava - Teneriffa (6).min

Icod de Los Vinos on pikkukaupunki, jossa sijaitsee Millenary Dragon, maailman vanhin. Löydät myös joitakin kulttuurillisesti kiinnostavia paikkoja, joten voit oppia paljon kaupungista, sen historiasta ja kulttuurista.

tenerife-päiväretki teide masca icod garachico

Erjos on toinen Teneriffan pohjoisosassa Tenon maaseutupuistossa sijaitsevista kylistä, jota et voi jättää väliin. Kävely sen rinteitä pitkin saa sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi. Kävele sen majesteettisia huippuja pitkin ja anna sen energian vallata itsesi.

Sinun ei kannata jättää väliin Acantilado de los Gigantes, joka sijaitsee saaren länsiosassa Los Gigantesin kaupungissa. Ne ovat tuliperäisiä kallioseinämiä, jotka suojaavat saaren länsirannikkoa. Kutsumme sinut käymään niillä iltapäivällä nauttimaan värinäytelmästä. Sen lisäksi, että näet taivaan sävyt auringonlaskun aikaan, voit ihmetellä, miten kalliot muuttuvat oranssiksi auringon laskiessa.

los-g

Bussimatkat Teneriffan koillisosan kaupunkien läpi

Kutsumme sinut tutustumaan saaren toiselle puolelle, Teneriffan pohjoisosan bussimatkoillamme pääset tutustumaan kauniisiin kaupunkeihin ja arvokkaisiin nähtävyyksiin. Ensinnäkin haluamme mainita Santa Cruz de Tenerife, saaren pääkaupunki. Täältä löydät hyvät rannat ja saaren parhaat karnevaalit. Nauti siirtomaa-arkkitehtuurista modernien rakennusten vieressä, joita ympäröi paljon vihreää ja raikasta kasvillisuutta.

Toinen kaupunki, jossa voit tehdä bussikierroksen, on La Laguna, joka julistettiin maailmanperintökohteeksi vuonna 1999 kulttuurielämänsä ja rikkautensa vuoksi. Tämä on hyvä paikka saada esimakua kanarialaisesta elämäntavasta. Täältä löydät historiallisia rakennuksia kirkkojen ja perinteistä arkkitehtuuria edustavien talojen rinnalla. Samoin se on saaren vertailukohde erilaisten vapaa-ajan ja kulttuurivaihtoehtojensa ansiosta.

La Laguna-Montan - Teneriffan pohjoisosa

Voit myös vierailla kauniissa Anagan maaseutupuistossa, joka on maaginen ja erityinen paikka Teneriffan koillisosan vuoristossa. Nauti Laurisilvan metsistä ja sen polkujen rauhallisuudesta. Taustalla on mahtava Teide-vuori, joka seisoo voitokkaasti saaren kuninkaana. Tämän puiston sisällä sijaitsee Taganana, kaunis maanviljelijöiden ja ystävällisten ihmisten kylä. Täällä kaikki elävät sopusoinnussa maiseman kanssa, ja talot sopivat täydellisesti Anagan maaseudun olemukseen.

Makua Teneriffan makuja ja viinejä

Lopuksi haluaisimme kertoa teille bussiretkistämme Callao Salvajessa, jossa voitte tutustua Teneriffan plantaaseihin. Viemme sinut tutustumaan viininvalmistusprosessiin, ja pääset maistamaan joitakin viinejä, jotta voit valita suosikkisi. Näihin retkiin sisältyy myös ateria, jossa nautitaan Kanarian parhaita makuja.

Bussimatkat La Gomeran saarelle

VIP-retki La Gomeran saarelle (10)

Olet ehkä kuullut, että La Gomeran saari on hyvin lähellä Teneriffaa. Tätä läheisyyttä hyödyntäen olemme valmistelleet retkiä luksusminibussilla, joilla voit tutustua La Gomeraan. Tämä on upea saari, jolla on historiallisia rakennuksia, kauniita kyliä ja kaunista luontoa.

Assistance and transport

Kiitos, että luotat meihin ja annat meidän opastaa sinua bussimatkoilla Callao Salvajessa. Toivomme, että pääset tutustumaan saaren kauneimpiin kolkkiin, kuten Teideen, Mascaan ja erilaisiin kyliin, jotka elävöittävät sen maisemia. Vuokraa yksityiset tai jaetut retkemme erilaista kokemusta varten. Meillä on kaikki mitä tarvitset. Ylellisellä palvelullamme matkustat täysin mukavasti ja saat henkilökohtaista palvelua. Muista, että voit ottaa meihin yhteyttä milloin haluat WhatsAppissamme, odotamme innolla, että voimme auttaa sinua nauttimaan lomastasi, ottamaan upeita muistoja ja kauniita kuvia.

Bussiretket ja Callao Salvaje
Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: