Busudflugter fra Callao Salvaje

Busudflugter fra Callao Salvaje

Guide

I denne mulighed præsenterer vi dig nogle forslag, der vil hjælpe dig med at vælge bedre dine busudflugter i Callao Salvaje. Vi ved, at du leder efter anbefalinger om de bedste steder at besøge i Tenerife, så vi har udarbejdet denne guide specielt til dig. Sidst i teksten finder du vores liste over busture i Callao Salvaje og andre steder, så du kan lære alle hjørner af Tenerife at kende.

Hvis du har spørgsmål, kan du skrive direkte til os på vores WhatsApp, derfra vil vi besvare dine spørgsmål, give dig forslag og foretage dine reservationer. Læs nu videre, og vi håber, at du nyder teksten lige så meget, som vi nød at skrive den.

Busudflugter i Callao Salvaje

Tenerife er en ø fuld af charme og smukke steder. Du finder her forskellige muligheder for at se og nyde, fortryllede landsbyer, skove, bjerge, paradisiske strande og vulkaner. Det er ikke underligt, at man siger, at dette er et sandt ferieparadis. I denne artikel vil du lære om de mest interessante steder på øen, så du kan give efter for dine rejse- og eventyrlyster.

Callao Salvaje er et behageligt og fredeligt ferieområde. Når du har nydt de vulkanske sandstrande og svømmet i hotellets pools, er du klar til at udforske resten af Tenerife med bus. Her er de mest attraktive hjørner af vores ø, som du kan opleve med vores VIP-bus- og minibusudflugter.

Udflugter til Teide Nationalpark

Tenerife: Ferie om vinteren

På vores hjemmeside tilbyder vi forskellige guidede busture for at besøge Teide Nationalpark med professionelle guider og fremragende opmærksomhed. Se vores WhatsApp for de forskellige muligheder for at lære Teide at kende. Under teksten finder du også en liste over tilgængelige busture, der også tager dig til landsbyerne Vilaflor, Masca og Garachico.

Teide Nationalpark

Teide halvdagstur i tenerife med svævebane eller uden

Teide nationalpark er et magisk sted på Tenerife, for mange er det det smukkeste sted, og du bør ikke gå glip af det, derfor tilbyder vi forskellige muligheder for at besøge Teide med bus. Det betragtes som et guddommeligt sted i Guanche troen, det oprindelige folk så Teide vulkanen som en beskytter og ærede den for parkens naturlige rigdom. En af de vigtigste attraktioner i Teide-parken er, at du kan se stjernerne helt tæt på. Der er et astronomisk observatorium, hvor du kan se nattehimlen med total klarhed. Med Teides kraftige teleskoper kan du se månen helt tæt på, dens kratere, solstorme og opdage stjerner i det ydre rum. Endelig vil vi gerne nævne Teides svævebane, som gør det muligt at stige op uden større anstrengelser og komme meget tæt på toppen.

Vores busture tager dig også med til Vilaflor, den højeste landsby på øen. Det er en lille kommune med en lille befolkning. Et af højdepunkterne i denne by er dens “månelandskab”. Der er tale om et særligt landskab med kegleformet relief og hvidt ler på overfladen. Du vil føle dig som om du virkelig var på månen.

Masca, den smukkeste landsby på Tenerife

tenerife dagstur teide masca icod garachico

Et andet must-see mål på vores ruter er landsbyen Masca, en lille landsby, der er repræsentativ for essensen af Tenerife. Selv om den er nedsænket i bjergene, er det en favoritdestination, hvor alle ønsker at tage hen. Dens naturskønne, økologiske og kulturelle værdi gør denne smukke landsby til et must på vores busture. Her finder du håndværksbutikker samt nogle barer og restauranter.

Et af de mest kendte steder i Masca er dens berømte kløft. Slugten i Masca forbinder landsbyen med stranden gennem stejle og vanskelige stier. Den er velegnet til eventyrere og folk med tidligere erfaring. Når du er kommet ned ad kløften, bliver du belønnet med den smukke Bahía de Masca, en uspoleret strand langt fra moderniteten.

Du kan også lære Garachico og dens historie at kende.  Indtil 1706 havde den en meget aktiv handelshavn, der gav den liv og opretholdt regionens økonomi. Men i det år blev den ødelagt af en vulkan og mistede sin havn. Siden da har Garachico stået over for vanskeligheder og har været nødt til at komme på fode igen skridt for skridt. Selv om det var svært, lykkedes det at komme på fode igen, og i dag venter den på dig som en sejrherre med sine smukke pladser, kirker, eremitter og andre historiske monumenter. Hvis du står på udsigtspunktet Garachico, kan du se byen fra højderne og dens ikoniske klippe i havet.

Garachico tenerife air view.min

Busudflugter fra Callao Salvaje til de autentiske landsbyer på Tenerife

Vi kører dig rundt på Tenerife i bus for at opleve de smukkeste landsbyer på øen. La Candelaria er Tenerifes religiøse centrum og hjemsted for katedralen for vores skytshelgen, Jomfruen af La Candelaria. Vi tager dig også med til La Orotava, der ligger i dalen af samme navn, er en by af stor skønhed og mange turistattraktioner. Den skiller sig ud for sine velbevarede historiske bygninger. Besøg dens historiske centrum, som er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted.

La Orotava - Tenerife (6).min

Icod de Los Vinos er den lille by, der er hjemsted for Millenary Dragon, den ældste i verden. Du finder også nogle steder af kulturel interesse, så du kan lære en masse om byen, dens historie og kultur.

tenerife dagstur teide masca icod garachicoErjos er endnu en af de landsbyer i den nordlige del af Tenerife i landparken Teno, som du ikke må gå glip af. Når man slentrer langs dens skråninger, føler man sig forfrisket. Slentre langs dens majestætiske tinder og lad dig omslutte af dens energi.

Du bør ikke gå glip af Acantilado de los Gigantes, beliggende i den vestlige del af øen i byen Los Gigantes. Det er vulkanske klippevægge, der beskytter øens vestkyst. Vi inviterer dig til at besøge dem om eftermiddagen for at nyde et farvespektakel. Ud over at se himlens nuancer ved solnedgang vil du forundres over, hvordan klipperne bliver orange, når solen går ned.

"los-g</p

Busrejser gennem byerne i den nordøstlige del af Tenerife

Vi inviterer dig til at lære den anden side af øen at kende, med vores busture i den nordlige del af Tenerife vil du lære smukke byer og turistattraktioner af stor værdi at kende. Først og fremmest vil vi gerne nævne Santa Cruz de Tenerife, øens hovedstad. Her finder du gode strande og øens bedste karneval. Nyd den koloniale arkitektur ved siden af de moderne bygninger omgivet af masser af frisk grøn vegetation.

En anden by, hvor du kan tage en bustur, er La Laguna, deklareret som verdensarv i 1999 for sit kulturliv og sin rigdom. Det er et godt sted at få en smagsprøve på den kanariske livsstil. Her finder du historiske bygninger sammen med kirker og huse med traditionel arkitektur. Ligeledes er det et referencepunkt på øen for sine forskellige fritids- og kulturtilbud.

"La

Du kan også besøge den smukke Anaga Rural Park, som er et magisk og specielt sted i bjergene i det nordøstlige Tenerife. Nyd Laurisilva-skovene og de fredelige stier. I baggrunden har du det imponerende Teide-bjerg, der står sejrende som øens konge. I denne park ligger Taganana, en smuk landsby med bønder og venlige mennesker. Her lever alle i harmoni med landskabet, og husene passer perfekt til Anagas landlige essens.

Smag smagsoplevelser og vine fra Tenerife

Endelig vil vi gerne fortælle dig om vores busudflugter i Callao Salvaje, hvor du kan lære plantagerne på Tenerife at kende. Vi tager jer med til at se vinfremstillingsprocessen, og I vil kunne smage nogle af vinene, så I kan vælge jeres favoritvin. Disse udflugter omfatter også et måltid med de bedste kanariske smagsoplevelser.

Bus_udflugter til øen La Gomera

VIP udflugt La Gomera (10)

Du har måske hørt, at øen La Gomera ligger meget tæt på Tenerife. Vi udnytter denne nærhed og har forberedt udflugter i luksusminibus for at lære La Gomera at kende. Dette er en fantastisk ø med historiske bygninger, smukke landsbyer og smukke naturomgivelser.

Assistance og transport

Tak fordi du har tillid til os og lader os guide dig med vores busture i Callao Salvaje. Vi håber, at du vil lære de smukkeste hjørner af øen at kende, såsom Teide, Masca og de forskellige landsbyer, der giver liv til dens landskaber. Lej vores private eller fælles udflugter for at få en anderledes oplevelse. Vi har alt, hvad du har brug for. Med vores luksusservice rejser du i total komfort og får en personlig service. Husk at du kan kontakte os når som helst på vores WhatsApp, vi ser frem til at hjælpe dig med at nyde din ferie, tage gode minder og smukke billeder.

Busudflugter på Callao Salvaje

Hvad vores kunder siger:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Relaterede artikler: