Izleti z avtobusom iz Callao Salvaje

Izleti z avtobusom iz Callao Salvaje

Guide

Ob tej priložnosti vam predstavljamo nekaj predlogov, ki vam bodo pomagali bolje izbrati vaše avtobusne izlete v Callao Salvaje. Vemo, da iščeš priporočila o najboljših krajih za obisk na Tenerifih, zato smo ta vodnik pripravili posebej zate. Na koncu besedila boš našel naš seznam avtobusnih izletov v Callao Salvaje in druge kraje, da boš spoznal vsak kotiček Tenerifov.

Če imaš kakšno vprašanje, nam piši neposredno na naš WhatsApp, od tam ti bomo odgovorili na tvoja vprašanja, ti dali predloge in naredili rezervacije. Zdaj pa berite naprej in upamo, da boste v besedilu uživali tako, kot smo mi uživali v njegovem pisanju.

Izleti z avtobusom v Callao Salvaje

Tenerife je otok, poln čarov in čudovitih krajev. Na njem boste našli različne možnosti za ogled in uživanje, očarljive vasice, gozdove, gore, rajske plaže in vulkane. Nič čudnega, da pravijo, da je to pravi počitniški raj. V tem članku boste spoznali najzanimivejše kraje na otoku, da boste lahko potešili svoje popotniške in pustolovske želje.

Callao Salvaje je prijetno in mirno letovišče. Ko boste uživali na njegovih vulkanskih peščenih plažah in se kopali v hotelskih bazenih, ste pripravljeni, da z avtobusom odkrijete preostali del Tenerifa. Tukaj so najbolj privlačni kotički našega otoka, ki jih lahko odkrijete z našimi VIP-izleti z avtobusi in minibusi.

Izleti v narodni park Teide

Tenerife: Počitnice pozimi

Na naši spletni strani ponujamo različne vodene avtobusne izlete za obisk narodnega parka Teide s strokovnimi vodniki in odlično pozornostjo. Za različne možnosti spoznavanja Teide se obrnite na našo aplikacijo WhatsApp. Pod besedilom boste našli tudi seznam razpoložljivih avtobusnih izletov, ki vas bodo popeljali tudi v vasi Vilaflor, Masca in Garachico.

Nacionalni park Teide

Poldnevna tura Teide na tenerifih z žičnico ali brez

Nacionalni park Teide je čaroben kraj na Tenerifih, za mnoge je najlepši in ga ne smete zamuditi, zato vam ponujamo različne možnosti ogleda Teide z avtobusom. V verovanju Guančov velja za božanski kraj, avtohtoni prebivalci so videli vulkan Teide kot zaščitnika in ga častili zaradi naravnega bogastva parka. Ena najpomembnejših zanimivosti parka Teide je, da lahko od blizu opazujete zvezde. Tu je astronomski observatorij, kjer si lahko popolnoma jasno ogledate nočno nebo. Z močnimi teleskopi v parku Teide si lahko od blizu ogledate Luno, njene kraterje, sončne nevihte in odkrivate zvezde v vesolju. Na koncu bi radi omenili še žičnico Teide, s katero se lahko brez večjega napora povzpnemo na vrh in se mu zelo približamo.

Naših avtobusnih izletih lahko obiščete tudi Vilaflor, najvišje ležečo vas na otoku. To je majhna občina z malo prebivalci. Ena od zanimivosti tega kraja je njegova “lunarna pokrajina”. Govorimo o posebni pokrajini s stožčastim reliefom in belo glino na površini. Počutili se boste, kot da ste res na Luni.

Masca, najlepša vas na Tenerifih

 

tenerife day trip teide masca icod garachico

Druga obvezna destinacija na naših poteh je vasica Masca, majhna vasica, ki predstavlja bistvo Tenerifov. Čeprav je potopljena v gore, je priljubljena destinacija, kamor si vsi želijo iti. Zaradi svoje krajinske, ekološke in kulturne vrednosti je ta čudovita vasica obvezna na naših avtobusnih izletih. V njej boste našli obrtne trgovine ter nekaj barov in restavracij.

Eden najbolj znanih krajev v Masci je njena znamenita soteska. Soteska Masca povezuje vas s plažo po strmih in zahtevnih poteh. Primerna je za pustolovce in ljudi s predhodnimi izkušnjami. Po spustu po soteski boste nagrajeni s čudovito Bahía de Masca, neokrnjeno plažo daleč od sodobnosti.

Poznate lahko tudi Garachico in njegovo zgodovino. Do leta 1706 je imelo zelo dejavno trgovsko pristanišče, ki mu je dajalo življenje in vzdrževalo gospodarstvo regije. Toda tistega leta ga je uničil vulkan in izgubilo je svoje pristanišče. Od takrat se je Garachico soočal s težavami in se je moral korak za korakom znova postaviti na noge. Čeprav je bilo težko, se je uspelo ponovno postaviti na noge in danes vas pričakuje kot zmagovalec s svojimi čudovitimi trgi, cerkvami, puščavniki in drugimi zgodovinskimi spomeniki. Če stojite na razgledni točki Garachico, si lahko mesto ogledate z višin in njegovo znamenito skalo v morju.

Garachico tenerife air view.min

Avtobusni izleti iz Callao Salvaje v pristne vasi Tenerifov

Z avtobusom vas bomo popeljali po Tenerifih in odkrivali najlepše vasi na otoku. La Candelaria je versko središče Tenerifov, v katerem se nahaja katedrala naše zavetnice, Device iz La Candelarie. Popeljemo vas tudi v La Orotavo, ki se nahaja v istoimenski dolini, je mesto izjemne lepote in številnih turističnih znamenitosti. Odlikujejo ga dobro ohranjene zgodovinske zgradbe. Obiščite njegovo zgodovinsko središče, ki je bilo razglašeno za zgodovinsko-umetniško območje.

La Orotava - Tenerife (6).min

Icod de Los Vinos je malo mestece, v katerem se nahaja Milenarni zmaj, najstarejši na svetu. Našli boste tudi nekaj kulturno zanimivih krajev, tako da boste lahko izvedeli veliko o mestu, njegovi zgodovini in kulturi.

tenerife day trip teide masca icod garachico

Erjos je še ena od vasi na severu Tenerifa znotraj Ruralnega parka Teno, ki je ne smete zamuditi. Ob sprehodu po njenih pobočjih se boste počutili osveženo. Sprehodite se po njegovih veličastnih vrhovih in se prepustite njegovi energiji.

Ne smete zamuditi Acantilado de los Gigantes, ki se nahaja na zahodu otoka v mestu Los Gigantes. To so vulkanske skalne stene, ki ščitijo zahodno obalo otoka. Vabimo te, da jih obiščeš v popoldanskem času in uživaš v barvnem spektaklu. Poleg tega, da boste videli odtenke neba ob sončnem zahodu, boste občudovali, kako se skale ob sončnem zahodu obarvajo oranžno.

"los-g</p

Atobusni izleti na severovzhod Tenerifov

Vabimo vas, da spoznate drugo stran otoka, saj boste z našimi avtobusnimi izleti na sever Tenerifov spoznali čudovita mesta in turistične znamenitosti z veliko vrednostjo. Najprej bi radi omenili Santa Cruz de Tenerife, glavno mesto otoka. Tu boste našli dobre plaže in najboljši karneval na otoku. Uživajte v kolonialni arhitekturi ob sodobnih stavbah, ki jih obdaja veliko zelenega in svežega rastlinja.

Drugo mesto, kamor se lahko odpravite na avtobusni izlet, je La Laguna, ki je bila leta 1999 zaradi svojega kulturnega življenja in bogastva razglašena za svetovno dediščino. To je dober kraj, kjer lahko spoznate kanarski način življenja. Tu boste poleg cerkva in hiš s tradicionalno arhitekturo našli tudi zgodovinske zgradbe. Prav tako je to referenčna točka na otoku zaradi različnih možnosti preživljanja prostega časa in kulturnih dejavnosti.

"La

Obiščete lahko tudi čudovit podeželski park Anaga, čaroben in poseben kraj v gorah na severovzhodu Tenerifov. Uživajte v gozdovih Laurisilva in miru na njegovih poteh. V ozadju boste imeli impozantno goro Teide, ki stoji zmagovito kot kralj otoka. V tem parku se nahaja Taganana, čudovit zaselek kmetov in prijaznih ljudi. Tu vsi živijo v sožitju s pokrajino, hiše pa se popolnoma ujemajo s podeželskim bistvom Anaga.

Okusite okuse in vina Tenerifov

Na koncu vam želimo povedati še o naših avtobusnih izletih v Callao Salvaje za spoznavanje plantaž Tenerifov. Popeljali vas bomo, da si ogledate, kako poteka postopek pridelave vina, in poizkusili boste lahko nekaj vin, da boste lahko izbrali svoje najljubše. Ti izleti vključujejo tudi obrok z najboljšimi kanarskimi okusi.

Atobusni izleti na otok La Gomera

Izlet VIP La Gomera (10)

Morda ste že slišali, da je otok La Gomera zelo blizu Tenerifov. Ker izkoriščamo to bližino, smo za vas pripravili izlete z luksuznim minibusom za spoznavanje otoka La Gomera. To je fantastičen otok z zgodovinskimi zgradbami, čudovitimi vasicami in čudovitim naravnim okoljem.

Pomoč in prevoz

Zahvaljujemo se vam, da nam zaupate in nam dovolite, da vas vodimo z našimi avtobusnimi izleti v Callao Salvaje. Upamo, da boste spoznali najlepše kotičke otoka, kot so Teide, Masca in različne vasi, ki dajejo življenje njegovi pokrajini. Najemite naše zasebne ali skupne izlete in doživite drugačno izkušnjo. Imamo vse, kar potrebujete. Z našimi luksuznimi storitvami boste potovali v popolnem udobju in prejeli osebno prilagojene storitve. Ne pozabite, da nas lahko kadar koli kontaktirate prek našega WhatsAppa, veselimo se, da vam bomo pomagali uživati na počitnicah, si ustvariti lepe spomine in čudovite fotografije.

Avtobusni izleti na Callao Salvaje
Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: