Első közzététel: március 11, 2024 |

Bálnafigyelés a oldalon. Tenerife Dél
Delfin- és bálnafigyelés Tenerife déli részén

A delfin- és bálnafigyelés Tenerife déli részén az egyik legnépszerűbb tevékenység a turisták körében. A bananapalmbay.com-nál arra szakosodtunk, hogy különböző tevékenységeket kínáljunk egy szenzációs nyaraláshoz. Kényelmes és biztonságos csónakokat kínálunk a kellemes tengeri utazáshoz. Olvasson tehát tovább, hogy többet megtudjon a bálnafigyelési lehetőségeinkről.

Rendelkezésükre bocsátjuk WhatsApp-unkat, hogy lefoglalhassa a foglalásokat, vagy írjon nekünk, hogy tisztázza az esetleges kétségeit. Tanácsot is adunk Önnek, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb tevékenységet a csoport méretének és a kívánt élményeknek megfelelően. Több mint 15 éve kínálunk intenzív érzelmeket a tengerben. Útvonalterveinket úgy alakítottuk ki, hogy a tevékenység mindenki számára jövedelmezőbb legyen.

Bálna- és delfinmegfigyelő kirándulások Tenerife déli részén

Tudta, hogy Tenerife déli része a világ egyik kiváltságos helye a cetfélék természetes élőhelyükön történő megfigyelésére? Az ok nagyon egyszerű. A Tenerife és a szomszédos La Gomera sziget közötti vizek tucatnyi tengeri faj természetes gyűjtőhelye.

Egyes fajok egész évben ezen a területen élnek, mások pedig csak átutazóban vannak, mivel Tenerife számos cet vándorlási útvonalának része. Nagy szerencsével és az évszaktól függően több fajt is láthatunk a hajó körül téblábolni. A palackorrú delfinek és a pilóta bálnák két olyan faj, amelyek folyamatosan élnek ezekben a vizekben, ezért egész évben láthatók. A gömböcök, a durvafogú delfinek és az atlanti pettyes delfinek csak szórványosan tűnnek fel. Végül a közönséges delfin és a hamis gyilkos bálna csak az év meghatározott időszakaiban jelenik meg.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

A hajókirándulások a szárazföldtől távolabbra visznek, ahol nincs semmi gond és gond. Hagyja, hogy a tenger feltöltse energiájával, és lélegezze be a csónakot simogató finom tengeri szellőt. Ne felejtse el magával vinni gyermekeit, és ajándékozzon nekik egy felejthetetlen napot a delfinekkel és bálnákkal. Szívet melengető látni izgatott arcukat, ahogy a bálnákat és delfineket figyelik, amint elhaladnak mellettük. Ne felejtsen el fényképezőgépet csomagolni, hogy fényképeket és videókat készíthessen a cetfélék által a figyelemfelkeltés érdekében végrehajtott piruettekről és forgásokról. Annyira hozzászoktak már a hajókhoz, hogy boldogan közelednek a bálnákhoz, akik üdvözlésre és sok mosolyra vágynak.

A cetek vadon való megfigyeléséhez rendelkezésre álló tevékenységek

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Különböző kirándulásokat és terveket kínálunk a bálna- és delfinmegfigyeléshez Tenerife déli részén. A közös hajókirándulások lehetőséget adnak arra, hogy kényelmes áron cirkáljon az öbölben, és élvezze a tenger örömeit. Kényelmes és tágas hajókat kínálunk különböző szolgáltatásokkal, hogy mindenki élvezhesse. Ez egy tökéletes tevékenység, hogy a családdal elvonuljon a mindennapi nyüzsgésből. Az észlelés után a hajó egy öbölben horgonyoz, hogy az utasok lemehessenek úszni és sznorkelezni. Foglaljon hajókirándulást Tenerife déli részén most!

 

Magánhajó-bérlést is kínálunk egy exkluzív hajókiránduláshoz az Ön és vendégei számára. Ebben az esetben nem kell idegenekkel osztoznia az utazáson. Csak Ön, az Ön által kiválasztott baráti társaság és a tengeri szakemberekből álló legénységünk. Lehetőséget adunk arra, hogy az útvonalat az Ön ízlésének vagy preferenciáinak megfelelően alakítsa ki.

A szöveg végén megtalálja a motorcsónakok, vitorlások, jachtok és egyéb hajók bérlésére rendelkezésre álló különböző lehetőségeket. Ne felejtsen el kapcsolatba lépni velünk a WhatsAppon, ha bármilyen kérdése van, vagy közvetlenül szeretne foglalni.

Segítségnyújtás és foglalás

A legtöbb bálna- és delfinmegfigyelési tevékenységünk Tenerife déli részén magában foglalja a régió legfontosabb üdülőhelyeire történő szállítást. Csak írja meg nekünk, hogy hol száll meg, és mi felvesszük Önt. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, írjon rögtön a WhatsAppunkra, a foglalásokat is megteheti az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével, várjuk Önt!

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: