Első közzététel: március 11, 2024 |

Bálnafigyelés a oldalon. Tenerife Észak
Delfin- és bálnafigyelés Tenerife északi részén

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy bálna- és delfinmegfigyelési tevékenységet foglaljon Tenerife északi részén. Ha Ön a természet és a tengeri állatok szerelmese, itt nagyon boldog lesz. Cégként hajók bérlésére szakosodtunk, hogy körbejárhassa az öblöt, és intenzív érzelmeket élhessen át a tengeren. Képzelje el, milyen érzéseket ébresztenek a fenséges bálnák és a játékos delfinek, amikor a hajó közelében úsznak. Vigye magával gyermekeit is, hogy élvezzék a kalandot, hiszen ők szórakoznak a legjobban a cetfélékkel.

Többféle hajóval hajózhat az öbölben, válasszon a tágas katamaránok, luxusjachtok, romantikus vitorlások és még sok más hajó közül. Döntsön most, és foglalja le bálna- és delfinmegfigyelési élményét a Bananapalmbay.com oldalon. Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg a Tenerife északi részén található bálnafigyelési lehetőségeinkről, felejthetetlen élményben lesz része Önnek és barátainak.

Bálna- és delfinmegfigyelés Tenerife északi részén

Van az Ön számára közös hajókirándulás a cetfélék megfigyelésére és privát hajókölcsönzés, amelyet megoszthat az Ön által kiválasztott vendégcsoporttal. Az Ön által választott tevékenység időtartamától függően különböző szolgáltatásokat élvezhet. A fedélzeten catering szolgáltatással, frissítő italokkal, kellemes zenével és kiváló hangulattal állunk rendelkezésére. A megfigyelés után a hajó egy gyönyörű öbölben horgonyoz le, hogy lemenjen és lehűtse magát az Atlanti-óceán kristálytiszta vizében. Éljen a lehetőséggel úszni és sznorkelezni.

Royal Delfin Tenerife Katamarántúra szállítással (7)

A szöveg végén hagyjuk a bálnák és delfinek megtekintésére irányuló tevékenységek részletes listáját Tenerife északi részén, lépjen be, hogy megismerje a jellemzőiket, és foglalja le a foglalást. Töltse ki az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlapot a foglaláshoz. Azt is írhat nekünk közvetlenül a WhatsApp, hogy lefoglalja vagy tisztázza a kétségeit. Örömünkre szolgál, hogy részt vehetünk Önnél, és szórakoztató tevékenységeket kínálunk Önnek Tenerife északi részén.

A cetfélék típusai, amelyeket Tenerifén láthat

A Tenerife és a szomszédos La Gomera sziget közötti vizekben számos tengeri faj él. Egyes állatok folyamatosan élnek a területen, míg mások csak az év bizonyos időszakaiban láthatók. Tenerife számos cet vándorlási útvonalának része, így az öbölön való áthaladásuk során láthatjuk őket.

Az Atlanti-óceánnak ebben a térségében egész évben élő fajok a palackorrú delfinek és a pilóta bálnák. Más fajok szórványosan jelennek meg: Bálna, durvafogú delfin, atlanti pettyes delfin. Az év bizonyos időszakaiban közönséges delfineket és álgyilkos bálnákat is láthatunk. Nagy szerencsével a fajok legnagyobb változatosságát láthatjuk egy kiránduláson.

A bálnafigyelés Tenerife északi részén biztonságos az állatok és környezetük számára. Ne feledje, hogy hozza magával fényképezőgépét, hogy csodálatos képeket készíthessen, és megörökíthesse a hajó közelében játszadozó cetek vidám úszkálását. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy ne dobáljanak tárgyakat a tengerbe, és ne csapjanak hangos zajt, nehogy megijesszék a cetféléket.

Segítség és foglalás

Válassza ki most bálna- és delfinmegfigyelési tevékenységünk egyikét Tenerife északi részén. Ne feledje, hogy naponta rengeteg foglalást kezelünk, ezért érdemes előre írnia nekünk a WhatsAppon, hogy biztosan találjon szabad helyet. Tenerife egy csodálatos sziget, ahol minden adott a boldogsághoz, élvezze a kalandot az Atlanti-óceán kristálytiszta vizében!

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: