Első közzététel: március 11, 2024 |

Csónakok bérlése skipper nélkül a oldalon. Puerto Colon
Hajó Charters a oldalon. Puerto Colon
Hajókölcsönzés Puerto Colon

Ezúttal a Puerto Colón-i csónakkölcsönzésről szeretnénk beszámolni. Ez a kikötő nagyon közel található Playa de las Americashoz, Los Cristianoshoz és Costa Adeje-hez, így sok turistát vonz a tenger élvezetére.

Élvezze a következő szöveget, amelyben a Puerto Colón-i hajókölcsönzés különböző lehetőségeiről számolunk be. Alkalmazkodunk az Ön ízléséhez, igényeihez és költségvetéséhez. Írjon nekünk most rögtön a WhatsApp-on, hogy beszélgessünk és segítsünk a foglalásban.

Mit lehet tenni a Puerto Colon-i hajókirándulások során

hajó charter tenerife 16

A Puerto Colon-i hajókirándulások során delfineket és bálnákat láthat természetes élőhelyükön, és gyönyörű képeket készíthet. Élvezze közelségüket és bájos piruettjeiket. Ezt követően egy frissítő fürdőzéssel egy part menti strandon és búvárkodással fedezheti fel a tengerfeneket. Használja ki a pillanatot, hogy megossza családjával és barátaival, érezze a szelet az arcán, és barnítsa le bőrét a meleg tenerifei nap alatt. Ha úgy tetszik, pihenjen az árnyékban, miközben megcsodálja az Atlanti-óceánra, Tenerifére és a szomszédos La Gomera szigetre nyíló gyönyörű kilátást.

A Puerto Colonban 4 órán át tartó hajóbérléssel meglátogathatja a Los Gigantes sziklákat és a gyönyörű Masca-öblöt. Az ebédet, az italokat és a harapnivalókat tartalmazza. Ezek a jellemzők szinte minden tevékenységre jellemzőek, azonban a kirándulás jellemzőinek megismeréséhez érdemes a kirándulás részleteiben tájékozódni. Írjon nekünk most WhatsApp-unkra, hogy tisztázza kétségeit és lefoglalja a helyét.

Szkipperrel történő hajóbérlés Puerto Colónban

Tenerife motorcsónak bérlés Fairline 42 láb

A privát hajók kapitánnyal lehetőséget nyújtanak arra, hogy exkluzív módon élvezze a tengert. Csak Ön és vendégei, idegenek jelenléte nélkül a hajón. Ez egy nagy előny, amely lehetővé teszi, hogy különleges eseményeket ünnepelhessünk kényelmes és exkluzív módon. Jöjjön és élvezze a romantikus utazást partnerével vagy a tengeri kalandot barátaival és családjával. Sok ügyfelünk bérel magánhajót Puerto Colonban születésnapok és legény- és leánybúcsúk megünneplésére. Bármilyen ok érvényes arra, hogy hajót béreljen, és eltöltsön egy álomnapot a tengeren.

Felejtse el a hajó vezetését és üzemeltetését, erről szakértő személyzetünk gondoskodik. Csak élvezze a tengert és szerettei társaságát.

Luxusjachtokat bocsátunk az Ön rendelkezésére egy exkluzív tengeri utazáshoz. Ezek a hajók avantgárd dizájnnal és bőséges terekkel rendelkeznek, hogy a legkifinomultabb ízlésnek is megfeleljenek. Kényelmes vitorlásokat, halászhajókat és tágas katamaránokat is kínálunk nagy csoportok számára. Alkalmazkodunk az Ön igényeihez. Sok éve vagyunk a szektorban, és biztosítjuk Önt, hogy nálunk megtalálja a hajóját, amire szüksége van.

Jachtbérlés skipper nélkül Puerto Colonban

CAPELLI TEMPEST-770 - Hajókölcsönzés Mallorcán hajóvezetői engedéllyel skipper nélkül (4).min

Kínálunk skipper nélküli hajókat is, hogy Ön maga vezethesse körbe az öbölben. Határozza meg az útvonalat és hajózzon nyugodt szívvel. Ön döntheti el, hol álljon meg és mennyi ideig, ebben az esetben Ön irányítja az utat.

Ahhoz, hogy vezethessen egy ilyen hajót, legalább 18 évesnek kell lennie, és érvényes hajóvezetői engedéllyel kell rendelkeznie. Kauciót kell letenni, amelyet a hajó visszaszolgáltatásakor kap vissza. Az üzemanyagot az út során történő fogyasztás alapján számoljuk fel, az ételt pedig nem tartalmazza, így azt magával kell vinnie.

Az engedély nélküli hajók Puerto Colonban

Tenerifei motorcsónak bérlés kapitány nélkül (15)

Másrészt kínálunk kis hajókat, amelyeket akkor is vezethet, ha nincs hajóvezetői engedélye. 15 lóerős motorcsónakokat kínálunk, amelyek 7 utas befogadására alkalmasak. Ez a fajta tevékenység ideális arra, hogy kis baráti társasággal menjen ki, és megmutassa nekik, hogy milyen ügyes hajóskapitány.

Vegye fel velünk a kapcsolatot Puerto Colon-i hajóbérléssel kapcsolatban. Bízzon mindent ránk, több mint egy évtizede segítünk ügyfeleinknek élvezni Tenerife és annak varázsát. Az alábbi listában megtekintheti a skipperrel vagy anélkül bérelhető hajók listáját. Néhány közülük mindkét módozatban elérhető. Ne feledje, hogy néhány nappal korábban vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy biztosan megtalálja a kívánt időpontra a hajót.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: