Eerste publicatie: maart 27, 2024 |

Begeleide excursies in Puerto Colon
Rondleidingen en excursies vanuit Puerto Colón Tenerife

Ben je in Puerto Colón en wil je de interessantste plekken van Tenerife zien? Dan ben je hier aan het juiste adres. Via deze tekst willen we je al onze opties laten zien om rond te wandelen op Tenerife en de charmes te ontdekken. We passen ons aan je wensen aan als je specifieke plaatsen van het eiland wilt bezoeken. Voor ons is het een genoegen om je unieke en onvergetelijke ervaringen op Tenerife te bieden. Als je contact met ons wilt opnemen, schrijf ons dan naar WhatsApp, we zullen je graag helpen om je twijfels op te helderen, je suggesties te geven en je reserveringen te maken.

Kenmerken van de rondleidingen en excursies vanuit Puerto Colon

Puerto Colon, de belangrijkste haven in Costa Adeje voor een boottocht
Ontdek onze fantastische rondleidingen en excursies om de belangrijkste toeristische attracties van Tenerife te leren kennen. Onze excursies staan onder leiding van professionele gidsen die gepassioneerd zijn over hun werk en die je tijdens de tour onvergetelijke ervaringen zullen bezorgen. Ze kennen de geschiedenis van Tenerife erg goed en delen graag alles met je wat ze weten over het eiland.

We bieden ook privérondleidingen en -excursies om Tenerife op een exclusieve manier te leren kennen. Dit betekent dat je een privé-excursie kunt huren zonder de aanwezigheid van vreemden tijdens de tour. Op deze manier bieden we je een persoonlijkere en meer nabije behandeling.

Hier is een lijst met plaatsen die je kunt bezoeken als je onze begeleide tours en excursies vanuit Puerto Colon huurt.

Geleide excursies naar Nationaal Park Teide

Privé Excursie naar Teide (3)
Met onze begeleide excursies leer je de grote berg Teide kennen, die meer dan 3700 meter boven de zeespiegel uitsteekt. Geniet van de majestueuze landschappen en wandel over ruige paden van vulkanische oorsprong. Zie de gids aan het einde van de tekst met meer gedetailleerde informatie, om te weten te komen wat onze verschillende rondleidingen bieden.

In het Nationaal Park Teide kun je ook de sterren aanschouwen en genieten van de nachtelijke hemel van Tenerife. We hebben een nachttour waarmee je in het park kunt overnachten en toegang hebt tot de telescopen van het astronomisch station om de kosmos en zijn wonderen te verkennen.

Bezoek de plantages en wijnmakerijen van Tenerife

wijnproeverij in tenerfe (1)
Onze rondleidingen vanuit Puerto Colon omvatten ook activiteiten om de smaakpapillen te verwennen. We nemen je mee naar de plantages van Tenerife en leren over het proces van wijn maken in de wijnmakerijen. Na de tour kun je de wijnen proeven en bevestigen dat ze de beste van Europa zijn.

Excursie naar het eiland La Gomera

VIP Excursie La Gomera (3)
Het is niet noodzakelijk dat je op Tenerife blijft, de Canarische archipel is groot en heeft verschillende attracties voor zijn bezoekers. Wij nemen je mee naar La Gomera, haar geschiedenis, cultuur, natuurlijke landschappen en nog veel meer.

Boottochten vanuit Puerto Colon

fatima-boat-charter-tenerife-puerto-colon (5)
Dit is een van de activiteiten die nooit mag ontbreken op je bucketlist als je in Puerto Colon verblijft. Vergeet niet dat Tenerife een bevoorrecht eiland is om walvissen te spotten in zijn natuurlijke omgeving. Mis de kans niet om dicht bij deze prachtige zeedieren te komen vanuit de veiligheid van de boot.

Met onze bootexcursies vanuit Puerto Colon kun je walvisachtigen in hun natuurlijke omgeving zien, de Kliffen van de Reuzen en Masca Bay bezoeken, in zee zwemmen en nog veel meer.

fatima-boot-charter-teneriffe-puerto-colon (9)
De meeste van onze bootexcursies zijn inclusief eten en verfrissende drankjes. We nodigen je uit om de gids aan het einde van de tekst te raadplegen om meer te leren over de bootexcursies die beschikbaar zijn vanaf Puerto Colon.

Je kunt ook privé bootexcursies huren om door de baai te varen zonder de aanwezigheid van vreemden aan boord. Dit is een geweldige optie als je een speciale gebeurtenis wilt vieren of als je gewoon wilt ontspannen en de zeebries op je gezicht wilt voelen.

Assistentie en vervoer

We nodigen je uit om ons vooraf te schrijven om onze rondleidingen en excursies vanuit Puerto Colon te boeken. Vergeet niet dat Tenerife een druk eiland is, dus sommige activiteiten zijn snel uitverkocht. We bieden vervoer met halen en brengen naar Puerto Colon en andere resorts in het zuiden van Tenerife. Schrijf ons naar onze WhatsApp om je adres door te geven en de beschikbaarheid van vervoer te controleren. Je kunt ons ook schrijven als je vragen hebt of een suggestie wilt doen. Bedankt voor het boeken van je excursies vanuit Puerto Colon bij ons, het is een genoegen om je vertrouwde bedrijf te zijn om het eiland te verkennen en te genieten van de charmes.

Wat onze klanten zeggen:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Gerelateerde artikelen: