Första publicering: mars 11, 2024 |

Vattensporter i Puerto Colon
Ta reda på de bästa vattensporterna i Puerto Colón och hur man hyr dem

Vi erbjuder dig en komplett guide till vattensporter i Puerto Colón. Om du älskar extremsport eller bara vill svalka dig i vattnet, läs vidare, vi har vad du behöver. I vårt företag är vi specialiserade på att erbjuda fantastiska upplevelser i havet. För att göra dina bokningar, skriv oss direkt till vår WhatsApp, vi kommer att se till att du lever oförglömliga stunder.

Vattensporter i Puerto Colon

Puerto Colon erbjuder många alternativ för att uppleva intensiva känslor i havet. Njut av en fantastisk semester med sommaraktiviteter året runt. Kom ihåg att Teneriffa har bra solsken och behagliga temperaturer året runt. Fly rutinen med följande vattensporter i Puerto Colón:

Kombinera adrenalin och nöje på bananbåten

bananbåt tenerife

Delta i en spännande aktivitet där utmaningen är att inte ramla av. Bananbåten består av en uppblåsbar båt som bogseras av en annan båt. Passagerarna sitter på den uppblåsbara båten, som hela tiden snurrar runt tills alla faller i vattnet. Våga prova denna fascinerande aktivitet med dina vänner, ingen kommer att kunna sluta skratta eftersom det garanterat blir roligt.

Bana dig väg genom vågorna ombord på en kajak

Kajaksafari på södra Teneriffa (1)

Att paddla kajak i Puerto Colon är en fascinerande aktivitet som du kommer att vilja göra om och om igen. Det är en kanot som drivs av paddlar. Klättra ombord med din grupp av vänner för en dag full av spänning på havet. Kajakpaddling kräver styrka och god koordination för att ta sig framåt, så det är en sport som för teamet samman. Dessutom kan du ta dig fram långa sträckor på havet samtidigt som du tränar kroppen och kommer i kontakt med naturen.

Få maximal spänning med vattenskoter i Puerto Colón

Vattenskoter i södra Teneriffa

Uppnå otroliga hastigheter och utforska Teneriffas stränder, grottor och klippor. Vattenskotrar är fantastiskt roliga, vilket är anledningen till att de är så populära i Puerto Colón. De är mycket lätta att köra och i likhet med motorcyklar kan du köra ensam eller tillsammans med någon annan. Ha det så kul och njut av att utforska havet i full frihet.

Dyk på Teneriffa för att utforska havsbotten och dess dolda skönheter

Prova på att dyka på södra Teneriffa

Dykning är en av de mest spännande aktiviteterna du kan ägna dig åt i Puerto Colón. Upptäck olika dykplatser med unika egenskaper och dyk i kristallklart och lysande vatten på upp till 30 meters djup. Dyk längs de vackra reven, grottorna, ravinerna, valven och havsbottnens exceptionella landskap. Du kommer att imponeras av skönheten hos de färgglada fiskarna, bläckfiskarna, sköldpaddorna och andra arter från Teneriffas marina fauna.

I Puerto Colón hittar du flera dykskolor med kunnig personal som hjälper dig om det är första gången. När du har fått teorin är du redo att dyka ner i djupet och upptäcka den underbara värld som döljer sig under ytan. Du kan också förbättra dina dykfärdigheter genom våra dykkurser. Se listan över tillgängliga alternativ och kontakta oss på WhatsApp för att göra din bokning.

Upptäck Parascending, fallskärmen över havet

Parascending på Teneriffa Södra

Om du vill ha mer adrenalin och nya känslor, inkludera parascending i din lista över vattensporter i Puerto Colon. Gör dig redo att sväva genom luften fäst vid en vinddrake som bogseras av en båt. Båten accelererar på ett mjukt men kontrollerat sätt så att du svävar upp till 50 meter över det blå havet. Föreställ dig spänningen i att flyga som en fågel och se ner på viken från ovan. Är du redo att flyga?

Glidskärm över Teneriffas bergiga landskap

Tandemskärmflygning på södra Teneriffa

Även om skärmflygning inte är en vattensport ville vi ha med det på listan eftersom det är en rekommenderad aktivitet för dem som vill känna nya känslor och göra annorlunda saker. Teneriffa består av många berg och dalar som är fulla av toppar som kan användas för att starta och flyga genom luften. Teamet av expertpiloter kommer att guida dig för en säker och rolig flygning. Är du redo för utmaningen?

Nu när du vet vilka vattensporter som finns tillgängliga i Puerto Colon, tveka inte att kontakta oss på WhatsApp för att boka dem. Vi har vattensportpaket som inkluderar jetski, parascending och fiske. Se listan nedan för alla tillgängliga alternativ, när du har valt den sport du föredrar, skriv till oss för att göra en bokning. För oss är det ett nöje att vara det företag du litar på, vi garanterar att du kommer att uppleva obeskrivliga känslor.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: