Första publicering: mars 11, 2024 |

Vattensporter i Teneriffa södra
Vattensporter på Teneriffa Södra

Upplev spänningen med vattensporter på södra Teneriffa och gör dig redo för extrema äventyr. Teneriffa är känt över hela världen för sitt utmärkta klimat och kristallklara hav. Här finns de perfekta förutsättningarna för att utöva olika vattensporter, som vi kommer att berätta mer om nedan. Men först vill vi påminna dig om att du alltid kan räkna med våra råd, skriv till oss direkt på vår WhatsApp för att begära mer information och göra dina bokningar. Vattensporter på Teneriffa Södra är säkra och roliga, du kommer alltid att ha vägledning av utbildade instruktörer för en perfekt och oförglömlig upplevelse.

De bästa vattensporterna på Teneriffa Södra

Oavsett om du är nybörjare eller erfaren väntar Teneriffa Syd på dig med spännande och adrenalinfyllda vattenaktiviteter. Är du redo att ge dig ut på vattnet och ha kul i Teneriffas blåa hav?

Dyk i kristallklart vatten

Här är några anledningar till varför södra Teneriffa är den perfekta platsen att dyka på:

  • Biodiversitet: Det finns en stor variation av djur- och växtarter under Teneriffas södra vatten som är både mycket intressanta och attraktiva för dem som brinner för havet och dess skönheter.
  • Dykplatser: I den här regionen hittar du många dykplatser. Det finns något för alla, från nära stranden till de djupaste och mest avlägsna med kristallklart vatten upp till 30 meter djupt
  • Dykskolor: få professionell instruktion i dykskolorna på södra Teneriffa. Om du är nybörjare kan du dyka för första gången. För proffs erbjuder vi avancerade kurser.

Safari med kajak på Teneriffa Södra (1)

Dykning är en av de mest kända vattensporterna på Teneriffa på grund av vattenkvaliteten och de vackra undervattenslandskapen. Du kan också snorkla om du inte vill dyka för djupt.

Kajakpaddling i bukten

Safari med kajak på Teneriffa Södra (1)

Upptäck ett nytt sätt att segla på havet, känna vågorna och beundra den fantastiska utsikten över kusten. Med kajak kan du ta dig till platser i havet som bara kan nås med båt. Föreställ dig känslan av att utforska Teneriffas branta klippor och känna dig så liten framför deras ofantlighet.

Kör snabba vattenskotrar

Vattenskoter safari los gigantes tenerife (1)

Det som gör vattenskotrar så populära bland vattensporterna på södra Teneriffa är att de är lätta att köra och ger en känsla av frihet. Åk i hög hastighet över vågorna och känn vinden i ansiktet. Det är en unik upplevelse som alla kommer att gilla. Ta med en passagerare och multiplicera glädjen med två. Uppnå höga hastigheter, snurra och hoppa i vattnet för en ännu roligare och häftigare upplevelse.

Flyga genom luften med Parascending

Parascending på Teneriffa Södra

Parascending är en aktivitet där du är fäst i en fallskärm som bogseras av en motorbåt. När båten ökar farten svävar du upp till 50 meter upp i luften. Upptäck känslan av att flyga och se kustlinjen från luften som fåglarna gör.

Kliv ombord på bananbåten och håll i dig

bananbåt tenerife

Njut av en trevlig tur på havet, medan du känner vågorna under fötterna och havsbrisen i ansiktet. Håll i dig ordentligt, för när bananbåten skakar kastar den alla i vattnet. Det är en aktivitet som görs i grupp, den är säker och mycket rolig.

Prova på Flyboarding Extremt roligt!

Flyboard på Teneriffa Södra

Upplev en annorlunda upplevelse i vattnet. Deltagarna svävar genom luften på en bräda som är kopplad till en vattenskoter. Ha en fantastisk tid med svängar och hopp i hög hastighet. En aktivitet för de mest våghalsiga och äventyrliga.

Alla vattensporter på Teneriffa Södra som vi nämner här finns tillgängliga på vår hemsida. Boka nu, skriv bara till oss på WhatsApp för att ange datum och antal platser. Vi har ocksåvattensportpaket som inkluderar jetski, parascending och flugfiske, gör dem alla med en bokning och till ett bekvämt pris. Se de tillgängliga aktiviteterna nedan för mer information och för att göra din bokning. Vi väntar på dig på ön med det eviga solskenet, där drömmar blir sanna.

Vad våra kunder säger:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Relaterade artiklar: