Prva objava: 17 marca, 2024 |

Čarterji čolnov na La Caleta
Izposoja čolna brez dovoljenja za čoln na La Caleta
Najem čolnov brez kapitana na La Caleta
Najem plovil na La Caleta
Najem plovil v bližini potoka Tenerife

Oglejte si naše razpoložljive možnosti za najem čolnov v bližini potoka La Caleta na Tenerifih. Pridite in uživajte v morju in njegovih čudesih na krovu udobnih in prostornih čolnov. Odpravite se na izlet z ladjo po zalivih Tenerifov, naužijte se sonca, zabavajte se s prijatelji in se ohladite v toplih vodah Atlantika. Če bivate v kraju La Caleta, boste za prevoz do najbližjih pristanišč južnega dela Tenerifov potrebovali le 20 minut s taksijem. Če želite rezervirati, nam takoj pišite na naš WhatsApp. Na koncu besedila si lahko ogledate tudi seznam dejavnosti, kjer boste izvedeli, katere dejavnosti so na voljo, skupaj s kontaktnim obrazcem za rezervacijo.

Južne marine na Tenerifih v bližini mesta La Caleta

Najem plovil v bližini potoka Tenerife

Tukaj je seznam najpomembnejših marin na južnem Tenerifu, v katerih lahko najamete različne čolne za plovbo po Atlantiku.

  • Puerto Colón se nahaja 12 minut od mesta La Caleta. Je velika marina s številnimi dejavnostmi za turiste in zbirališče ljubiteljev sonca, morja in zabave. Večina dejavnosti, ki so na voljo na naši spletni strani za najem čolna v bližini La Calete, se začne v kraju Puerto Colón.
  • Puerto de las Galletas je od La Calete oddaljen 20 minut. Čeprav je manj gneče kot Puerto Colón, prav tako ponuja številne vodne dejavnosti in različne možnosti za najem čolna.
  • Puerto de los Gigantes se nahaja na jugozahodu Tenerifa poleg Playa de los Guíos. Do njega lahko pridete v 28 minutah, saj je od mesta La Caleta oddaljen 25 kilometrov. Iz pristanišča lahko vidite pečine Los Gigantes. V vodah blizu pristanišča Los Gigantes živi veliko različnih kitov, ki jih zlahka opazujete z ladje.
  • Pristanišče Los Cristianos je še eno od najpomembnejših pristanišč na Tenerifih. Od mesta La Caleta je oddaljeno le 10 minut vožnje. Od tod odhajajo različne ladje, s katerimi lahko uživate v morju in dostopate do drugih otokov arhipelaga.
  • Puerto Santiago se nahaja na zahodu Tenerifov, 25 minut od La Calete. Od tam lahko najamete čolne za plovbo po Atlantiku, si ogledate pečine in uživate v čudovitem razgledu na zaliv.

Puerto Colon, glavno pristanišče v Costa Adeje za izlet z ladjo

Najem plovil za križarjenje po zalivih Tenerifa

Naši veličastni čolni čakajo, da vas popeljejo v uživanje v morju in njegovih čarih. Najemite udobno jadrnico, prostoren katamaran ali luksuzno jahto za doživetje na visoki ravni. Na voljo imamo tudi motorne čolne in hitre čolne za več pustolovščin in zabave.

čarter plovila tenerife 19

V bližini La Calete ponujamo različne vrste najema čolnov. Najem čolnov brez skiperja, tako da boste lahko sami skiper in se prosto vozili po zalivu. Za vožnjo čolna brez skiperja ali kapitana morate predložiti veljavno dovoljenje za vožnjo čolna. Ponujamo tudi majhne, za vožnjo enostavne čolne, ki jih lahko vozite sami brez dovoljenja za vožnjo čolna. Preizkusite svoje spretnosti kapitana čolna in odpeljite svoje prijatelje in družino na drugačen dan na morju.

Kaj lahko pričakujete od najema čolna v bližini La Calete

čarter plovila iz puerto de golf del sur (8).min-min

Odlično podnebje na Tenerifih je ena od prednosti najema čolna v bližini La Calete in sosednjih območij. Zaradi strateške lege otoka se boste lahko sprehajali po zalivu in uživali v vodnih aktivnostih ob vsakem letnem času.

Ulezite se na palubo čolna in se naužijte sonca ali se sprostite v senčnem prostoru in uživajte v brezskrbni vožnji. Hrana in osvežilne pijače so vključene v najem čolna. Podrobnosti o vsaki dejavnosti in značilnostih izleta najdete v vodniku na koncu besedila.

Tenerife motorni čoln Fairline 42 foot

Najemite čoln in si oglejte kite in delfine v njihovem naravnem okolju. V vodah med Tenerifi in sosednjim otokom La Gomera živi bogato morsko življenje. Videli boste lahko delfine vrste bottlenose, grobozobe delfine, pilotske kite, kitovce, pilotske kite, kitovce, spermijske kite in druge. Vrsta vrst, ki jih boste videli med opazovanjem kitov, je odvisna od letnega časa, v katerem boste obiskali otok.

Odpravite se do vznožja Skale velikanov in uživajte v čudovitem razgledu na morje ter začutite mir oceana. Na Tenerifih lahko najamete tudi čolne za športni ribolov, obiščete sosednji otok La Gomera in še veliko več.

Zasebni najem čolna za praznovanje posebnih dogodkov

Najem hitrega čolna Tenerife, Puerto Colon

Specializirani smo za najem plovil za praznovanje posebnih dogodkov na krovu. Pridite in praznujte obletnice poroke, ženitne predloge, fantovščine, srečanja vodilnih delavcev in še več. Pišite nam na WhatsApp, da vam pomagamo pri rezervaciji, in navedite velikost skupine, izbrano dejavnost in datum, ko jo želite opraviti.

Če imate vprašanja o najemu čolna v bližini La Calete, se obrnite na nas. Kliknite ikono WhatsApp in nam pošljite vprašanja. Z veseljem vam bomo pomagali najti idealen čoln. Ne pozabite nam pisati več dni vnaprej, zlasti v visoki sezoni, ko obravnavamo največje število zahtevkov.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: