Prva objava: 17 marca, 2024 |

Čarterji čolnov na Los Cristianos
Najem čolnov brez kapitana na Los Cristianos
Najem plovil v Los Cristianos Tenerife

Preberite vse o najemu čolnov v Los Cristianosu. V tem čudovitem mestu na jugu Tenerifov boste našli veliko možnosti za prosti čas in zabavo, med najbolj priljubljenimi pa je najem čolnov. Uživajte v čudovitem dnevu na morju na naših udobnih čolnih. V našem podjetju ponujamo vse vrste čolnov v Los Cristianosu, pišite nam, da vam podamo nekaj predlogov in opravite rezervacijo.

Tenerife motorni čoln Fairline 42 foot

Na našem spletnem mestu lahko najamete čolne od 1 ure naprej. Uživajte na soncu, zagorevajte, smejte se, izmenjajte anekdote ter okusite dobro hrano in osvežilne pijače na krovu. Poleg tega lahko lovite ribe, plavate, potapljate, se zasidrate na plaži, se ukvarjate z vodnimi športi, opazujete kite in obiščete znamenitosti, kot je Los Acantilados de los Gigantes. Ladje odplujejo iz pristanišča Puerto Colón v bližini mesta Los Cristianos. V nadaljevanju si preberite informacije o vseh razpoložljivih možnostih in v aplikaciji WhatsApp postavite vsa morebitna vprašanja.

Čarter plovila s skiperjem

los-gigantes motorna-čarter-čoln-tenerife (11)

Ponujamo vam različne čolne s skiperjem, da boste lahko uživali na morju, ne da bi vas kar koli skrbelo. Zasebna potovanja z ladjo so idealna za praznovanje posebnih dogodkov z izbrano skupino prijateljev in družine. Na njem boste samo vi, vaši gostje in posadka. Naše jadralno osebje vas bo varno pripeljalo na izbrane lokacije. V celoti poznajo poti in ladjo ter tako zagotavljajo nemoteno in brezskrbno potovanje.

Prednost najema jadrnice s kapitanom je, da vas skrbi le to, da boste uživali v potovanju in ga delili s svojimi najdražjimi. Ponujamo luksuzne jahte, jadrnice, katamarane in ribiške čolne za plovbo po zalivih Tenerifa. Rezervirajte zasebno ribolovno potovanje in preživite prijeten dan z ribolovom v morju na Tenerifih. Imamo ribiške čolne, opremljene z vsem, kar potrebujete. Posadka vas bo popeljala na mesta, kjer je največ možnosti za ulov rib.

Najem čolna brez kapitana v Los Cristianos

Čoln na Tenerifih brez kapitana in licence za 6 oseb

Naše čolne lahko vozite tudi sami. Vi boste kapitan in boste lahko čoln upravljali po lastni želji. Prijateljem pokažite svoje vozniške sposobnosti in uživajte v čudovitem dnevu na morju kot izkušeni jadralec.

Pogoj za zakup plovila brez posadke v Los Cristianosu je, da ste starejši od 18 let. Za najem velikih čolnov morate predložiti veljavno vozniško dovoljenje. Gorivo se zaračuna glede na porabo med potovanjem. Poleg tega je treba pred izplutjem vplačati varščino za predajo plovila, denar pa se vrne, ko je plovilo vrnjeno. Pojasnite svoje dvome prek našega WhatsAppa, z veseljem vam bomo pomagali in vam pomagali pri rezervaciji čolnov za vašo naslednjo pustolovščino.

Imamo čolne, ki jih lahko najamete s kapitanom ali brez njega. Samo preverite spodnji seznam razpoložljivih čolnov in si oglejte, katere alternative so na voljo. S seboj morate prinesti svojo hrano in pijačo, saj nista vključeni v ceno.

Čolni brez licence v Los Cristianos

Čoln Tenerife Bayliner 18 -2

Za manjše čolne, kot so motorni čolni, ni potrebno dovoljenje za plovbo. To so čolni s povprečno dolžino 6 metrov, močjo 15 KM in zmogljivostjo za največ 7 potnikov. Ta vrsta potovanja je idealna za majhne skupine prijateljev, ki želijo uživati v morju brez družbe neznancev.

Stopite v stik z nami in se dogovorite za zakup plovila v Los Cristianosu. Sprostite se na morju Tenerifov in uživajte v miru oceana. Pustite skrbi na kopnem in uživajte v čarobnem dnevu, ko sonce sije in valovi šumijo pod čolnom. Na koncu besedila boste našli čolne, ki so na voljo v Los Cristianosu, za podrobnosti in značilnosti kliknite na posamezno dejavnost.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: