Prva objava: 17 marca, 2024 |

Čarterji čolnov na Playa Paraiso
Izposoja čolna brez dovoljenja za čoln na Playa Paraiso
Najem čolnov brez kapitana na Playa Paraiso
Najem plovil na Playa Paraiso
Najem plovil v bližini Playa Paraiso Tenerife

Tokrat vam želimo povedati o naših možnostih najema čolnov v bližini Playa Paraiso. Preberite, katere vrste čolnov imamo na voljo, in katere dejavnosti lahko izvajate med potovanjem. Že zdaj nam pišite na WhatsApp, da opravimo rezervacijo in vam podamo nekaj priporočil. Prilagodimo se vašim okusom in potrebam. V čast nam je, da smo vaše zaupanja vredno podjetje za rezervacijo vaših naslednjih izletov po morju Tenerifa.

Marine v bližini Playa Paraiso

Puerto Colon, glavno pristanišče v Costa Adeje za izlet z ladjo

V tem razdelku vam na kratko predstavljamo marine, ki so blizu Playa Paraíso in do katerih se lahko s taksijem pripeljete v le nekaj minutah.

Najprej je tu Puerto Colón, od koder se odpelje večina dejavnosti, ki so na voljo na našem spletnem mestu za najem čolna v bližini Playa Paraíso. Imamo tudi Puerto de las Galletas, oddaljen 23 minut vožnje, z različnimi vodnimi dejavnostmi in številnimi možnostmi za najem čolna. Puerto de los Gigantes ponuja čudovit razgled na pečine Los Gigantes in različne možnosti opazovanja kitov v njihovem naravnem okolju.

Najem plovil v bližini Playa Paraiso Tenerife

Obiščite tudi pristanišče Los Cristianos, ki je eno najpomembnejših pristanišč na Tenerifih s številnimi možnostmi za plovbo po zalivu. Od mesta Playa Paraíso je oddaljeno le 16 minut vožnje. Nazadnje imamo Puerto Santiago, 25 minut od mesta, od koder si lahko ogledate pečine, občudujete čudovite razglede na obalo in najamete čolne za sprostitev v morju.

Ko lahko počnete z najemom čolnov v bližini mesta Playa Paraíso

mallorca boat charter luxury (1)22

Z družino in prijatelji doživite edinstveno in nepozabno izkušnjo na udobnih čolnih s prijaznim vzdušjem. Delite osvežilne pijače, občutite veter na obrazu in si zagorevajte kožo pod močnim tenerifskim soncem.

Tisti, ki iščejo sprostitev in mir, običajno počivajo v senčnem delu čolna in občudujejo veličastnost Atlantika ter se prepustijo morju, da odnese vaše skrbi. Za podrobnosti o različnih dejavnostih vas vabimo, da si ogledate vodnik po dejavnostih na koncu besedila. Pišite nam na WhatsApp, da pojasnimo vaše dvome in opravimo rezervacijo.

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)

Z našimi izleti z ladjo boste lahko opazovali delfine in kite v njihovem naravnem okolju. Posnemite čudovite fotografije teh prijaznih živali, ki plavajo v bližini čolna. Po opazovanju kitov se ladja odpravi v zaliv, kjer se bodo potniki lahko osvežilno kopali v vodah Atlantika. Nadenite si masko za potapljanje in raziščite morsko dno Tenerifov ter njegove skrivnosti.

Čarter plovila s škiperjem

Čarter plovila Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife

Z najemom zasebnega čolna s skiperjem boste imeli priložnost uživati v morju na ekskluziven način. To je čudovita možnost, ki jo lahko delite s svojimi najdražjimi brez prisotnosti tujcev na krovu.

Za najem čolna in križarjenje po zalivu je upravičen vsak razlog. Številne naše stranke pogosto najamejo čoln v bližini Playa Paraiso za praznovanje rojstnih dni, obletnic poroke, fantovščin in drugih pomembnih dogodkov. S partnerjem se odpravite na romantičen oddih na morju. Naš kapitan bo poskrbel, da bo vse pod nadzorom in da boste v dejavnosti uživali v polni meri.

azimut 60 tenerife luxury motor yacht charter (1)

Za najem jaht s kapitanom ponujamo luksuzne jahte za zahtevne okuse. Ponujamo tudi udobne jadrnice, prostorne katamarane in ribiške čolne za plovbo po morju Tenerifov.

Čarter jaht brez skiperja

tenerife-jahtanje-čarterja-jadrnic-belogardistke-tenerife (5)

Če imate dovoljenje za upravljanje čolna, lahko zakupite čoln brez kapitana, tako da lahko vodite izlet. Določite pot, ki ji boste sledili, in plujte s svobodo rib v morju. Ker vodite vožnjo, lahko sami izberete, kam se boste odpeljali in koliko časa boste porabili za vsak postanek.

Če želite najeti čoln brez skiperja, morate biti starejši od 18 let in predložiti vozniško dovoljenje za čoln. Pred odhodom na plovbo morate plačati tudi kavcijo, ki vam bo vrnjena po vrnitvi s potovanja.

Najem čolna brez vozniškega dovoljenja

CAPELLI TEMPEST-770 - Najem čolna na Mallorci z vozniškim dovoljenjem wihtout skiper (2).min

Če nimate vozniškega dovoljenja, lahko vozite enega od naših majhnih čolnov za največ sedem oseb. S prijatelji se odpravite na drugačen dan na morju in jim pokažite svoje znanje vožnje s čolnom.

Nekateri čolni, ki so na voljo na naši spletni strani, so na voljo za skupni in zasebni najem. Če želite razjasniti svoje dvome, nam pišite na WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali.

Najem čolna v bližini Playa Paraiso je enostavno opraviti prek našega spletnega mesta. Vemo, da je izbira pravega čolna lahko zapletena naloga, vendar vam lahko pomagamo tako, da vam podamo nekaj predlogov. Upoštevati morate ceno dejavnosti, vrsto čolna, njegovo zmogljivost, trajanje in ponujene storitve. Pišite nam takoj zdaj na našem WhatsAppu in poiščite najboljšo dejavnost za vas. Izpolnite lahko tudi kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti na koncu besedila. Upamo, da boste uživali v Playa Paraiso in spoznali čudeže morja na krovu naših čudovitih čolnov na Tenerifih.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: