Izleti s katamaranom v Puerto Colon

Izleti s katamaranom v Puerto Colon

Guide

V tem besedilu boste našli najboljše izlete v Puerto Colon za zasebno ali skupno rabo. Smo podjetje z dolgoletnimi izkušnjami, ki svojim strankam pomaga do najboljših počitnic na Tenerifih. Povabite svojega partnerja, prijatelje, družino ali sodelavce, da preživijo lep dan na morju.

Tukaj boste našli podrobnosti o naših izletih za opazovanje kitov na Tenerifih in nekaj nasvetov za nepozabno doživetje.

Prednosti izletov s katamaranom v Puerto Colón

Puerto Colon je čudovito obalno mesto na Tenerifih. Že leta je zelo pomembna marina v regiji z intenzivno ribiško in turistično dejavnostjo.

Ponujamo vam izlete s katamaranom, na katerih lahko opazujete kite in plavate v osvežujočih vodah oceana. Popeljali vas bomo na območja med Tenerifi in La Gomero, da bi si ogledali kite in delfine. Zelo pogosto se zgodi, da se nekateri od teh kitov pojavijo v bližini čolnov. Uživajte v opazovanju njihove igre in prihajanja, da vas pozdravijo, saj se ob čolnih počutijo varne.

Lahko se sončite na palubi ali mirno počivate v senci. Vsaka ladja ponuja različne funkcije za različne okuse. Povabite svoje prijatelje na posebne dogodke ali pripeljite partnerja na romantični oddih.

Z našimi 4-urnimi izleti s katamaranom v Puerto Colon vas popeljemo na ogled Skale velikanov. Če nas boste obiskali prvič, morate vedeti, da te skalne tvorbe privabljajo na stotine turistov, zaljubljenih v njihovo lepoto in edinstven čar. V skalah se nahaja zaliv Masca, kjer se bomo zasidrali, da se boste lahko spustili in uživali v njegovih čarih.

Zasebni najem katamarana v Puerto Colon

Če ste v mestu Puerto Colón, ne smete zamuditi priložnosti, da se sprehodite ob morju in začutite veter na obrazu. Prepustite se radosti morja, uživajte v najbolj sijočem soncu arhipelaga in delite nepozabne trenutke s svojimi najdražjimi.

Zasebni čarter katamarana s Kalimo

Tenerife - Boat Charter - (7).minUživajte v tem odličnem 36-metrskem katamaranu z dovolj prostora za udobje vseh gostov. Na 3- in 5-urnih izletih si boste ogledali kite v njihovem naravnem okolju in zaplavali v enem od zalivov južnega Tenerifa. Osemurni izlet vključuje obisk impresivnih klifov, kjer se bomo zasidrali, da boste lahko zaplavali v zalivu Masca. Ta dejavnost vključuje pijačo in prigrizke. Paella je po želji in za doplačilo.

Čarter s katamaranom Kennex

catamaran tour in tenerife private and shared (10).minTo je eden naših najboljših čolnov za križarjenje po južnih vodah Tenerifov. Ima zmogljivost 11 potnikov, na njem pa je dovolj prostora, da se vsi počutijo udobno. Popeljemo vas na ogled delfinov in kitov, po ogledu pa se zasidramo na obali, da se ohladite. Sedemurno potovanje vas popelje do pečin Los Gigantes in znamenitega zaliva Masca. Prevoz iz južnega dela Tenerifa je na zahtevo in za doplačilo neobvezen.

Zasebni izlet s katamaranom Eden za skupine

Tenerife catamaran charter for 45 personsNaš katamaran Eden je sodobna in prostorna ladja, ki sprejme 45 oseb. Popeljemo vas na ogled delfinov v njihovem naravnem okolju in na plavanje na odprtem morju. Na krovu so vključeni sendvič ter brezalkoholne pijače, šampanjec in pivo. Dovoljujemo vam, da s seboj prinesete svojo pijačo in prigrizke. Za doplačilo lahko naročite hrano in zvitke.

Zasebni izleti s katamaranom iz pristanišča Colon

Ponujamo vam tudi odlične možnosti za udobno križarjenje po oceanu. Pripravite se, da si ogledate zanimive kraje v zalivu in vidite kitovce na Tenerifih v njihovem naravnem okolju.

4,5-urni izlet po Tenerifskem zalivu s kraljevim delfinom

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)S tem čudovitim čolnom si lahko ogledate morsko favno Tenerifov z drugačne perspektive. Ladja Royal Dolphin ima podvodna okna, ki nam omogočajo opazovanje živali, ki se sprehajajo pod ladjo. Ima tudi kamere, ki snemajo dejavnost kitov, ki se približajo čolnu, in jih nato predvajajo na televizorjih na palubi.

Po ogledu delfinov se odpravimo proti ogromnim pečinam Los Gigantes. Ob prihodu se bomo zasidrali za kopanje v modrih vodah zaliva Masca. Na katamaranu je umetni slap, ki je zelo zabaven za igranje v morju. Vključeni so prigrizki, samopostrežno kosilo in prevoz iz glavnih turističnih središč južnega Tenerifa.

Skupen izlet s katamaranom Edén

eden catamaran tour tenerifeKot smo že omenili, je naš čudoviti katamaran Eden velik in prostoren. Rezervirajte ta izlet in uživajte v 2 urah zabave v Atlantiku. Izplujemo iz Puerto Colon v Costa Adeje, da bi si ogledali kite in delfine. Vključena je osvežilna pijača.

Skupen izlet z ladjo Kalima za 11 potnikov

Tenerife - Boat Charter - (6).minLadja Kalima sprejme na krov največ 11 potnikov, zato lahko vsi uživajo in se odlično zabavajo. Triurni izlet vključuje pijačo, prigrizke, opazovanje kitov in postanek v zalivu za kopanje.

Po predstavitvi seznama izletov s katamaranom v Puerto Colonu vas vabimo, da nas takoj kontaktirate prek aplikacije WhatsApp in razjasnite svoje dvome. Ne pozabite, da večina naših izletov z ladjo vključuje prevoz iz najpomembnejših letovišč na Tenerifih, vključno s Puerto Colonom. Če želite preveriti razpoložljivost, nam pišite, z veseljem vam bomo pomagali. Zahvaljujoč vašim izkušnjam z zadovoljnimi strankami vemo, kaj potrebujete. Ponujamo vam nepozabne izlete po morju na udobnih in varnih čolnih.

 

 

Čarterji za katamarane na Puerto Colon

Ekskurzije s katamaranom na Puerto Colon

Povezani članki:

			Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter - Kaj početi v Puerto Colon
V tem prispevku vam bomo predstavili najboljše stvari, ki jih lahko počnete v Puerto...
			catamaran tour in tenerife private and shared (11).min - Zasebni izleti in čarterji za katamarane v Puerto Colon
Če počitnikujete v Puerto Colonu in iščete priporočila za zasebne katamarane za...

Plaže v Puerto Colon

			Playa de Fañabe - Playa Fañabé Plaža
Playa Fañabé je čudovita svetla peščena plaža s čudovitimi rekreacijskimi...
			Playa Troya - Costa Adeje Beach (5) - Playa de Troya Plaža
Playa de Troya I in II sta dve plaži v Costa Adeje. Tu boste našli vso morsko zabavo,...
			Playa del Camison - Playa de las Americas - Playa del Camison Plaža
To je odlična mestna plaža za sončenje in uživanje v morju na Tenerifih. Zaradi...