Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Puerto Colon
Vodeni izleti in ekskurzije iz Puerto Colón Tenerife

Ste v Puerto Colonu in si želite ogledati najbolj zanimive kraje na Tenerifih? Potem ste prišli na pravo mesto. V tem besedilu vam želimo predstaviti vse naše možnosti za sprehod po Tenerifih in odkrivanje njihovih čarov. Prilagajamo se vašim zahtevam, če želite obiskati določene kraje na otoku. V veselje nam je, da vam lahko ponudimo edinstvena in nepozabna doživetja na Tenerifih. Če želite stopiti v stik z nami, nam pišite na WhatsApp, z veseljem vam bomo pomagali razjasniti vaše dvome, vam dali nekaj predlogov in opravili rezervacijo.

Odlike vodenih izletov in ekskurzij iz Puerto Colon

Puerto Colon, glavno pristanišče v Costa Adeje za izlet z ladjo
Odkrijte naše fantastične vodene oglede in izlete ter spoznajte glavne turistične znamenitosti otoka Tenerife. Za naše izlete skrbijo profesionalni vodniki, ki so navdušeni nad svojim delom in vam bodo med ogledom zagotovili nepozabna doživetja. Zelo dobro poznajo zgodovino Tenerifov in bodo z veseljem z vami delili vse, kar vedo o otoku.

Ponujamo tudi zasebne oglede in izlete, s katerimi boste Tenerife spoznali na ekskluziven način. To pomeni, da lahko najamete zasebni izlet brez prisotnosti neznancev med ogledom. Na ta način vam nudimo bolj osebno in bližnjo obravnavo.

Tukaj je seznam krajev, ki jih lahko obiščete, če najamete naše vodene oglede in izlete iz Puerto Colon.

Vodeni izleti v nacionalni park Teide

Zasebni izlet v Teide (3)
Z našimi vodenimi izleti boste spoznali veliko goro Teide, ki se dviga več kot 3700 metrov nad morjem. Uživajte v njenih veličastnih pokrajinah in se sprehodite po razgibanih poteh vulkanskega izvora. Oglejte si vodnik na koncu besedila s podrobnejšimi informacijami in preverite, kaj ponujajo naši različni vodeni izleti.

V narodnem parku Teide lahko tudi kontemplirate zvezde in uživate v nočnem nebu Tenerifov. Ponujamo vam nočno turo, s katero lahko prenočite v parku in dostopate do teleskopov astronomske postaje ter raziskujete vesolje in njegova čudesa.

Obiščite nasade in kleti na Tenerifih

degustacija vinske trte na tenerfe (1)
Naši vodeni izleti iz mesta Puerto Colon vključujejo tudi dejavnosti, ki razveseljujejo brbončice. Popeljemo vas na obisk plantaž na Tenerifih in v vinskih kleteh spoznate postopek pridelave vina. Po ogledu lahko poskusite vina in se prepričate, da so najboljša v Evropi.

Izlet na otok La Gomera

VIP Izlet na otok La Gomera (3)
Ni nujno, da ostanete na Tenerifih, Kanarski arhipelag je širok in z različnimi zanimivostmi za obiskovalce. Popeljemo vas na spoznavanje otoka La Gomera, njegove zgodovine, kulture, naravnih pokrajin in še veliko več.

Izleti z ladjo iz Puerto Colon

fatima-boat-charter-tenerife-puerto-colon (5)
To je ena od dejavnosti, ki nikoli ne sme manjkati na vašem seznamu, ko bivate v Puerto Colonu. Ne pozabite, da so Tenerife privilegiran otok za opazovanje kitov v njihovem naravnem okolju. Ne zamudite priložnosti, da se z varnega čolna približate tem čudovitim morskim živalim.

Z našimi izleti z ladjo iz Puerto Colona si lahko ogledate kite v njihovem naravnem okolju, obiščete Skale velikanov in zaliv Masca, plavate v morju in še veliko več.

fatima-boot-charter-teneriffe-puerto-colon (9)
Večina naših izletov z ladjo vključuje hrano in osvežilne pijače. Vabimo vas, da si ogledate vodnik na koncu besedila in se seznanite z izleti z ladjo, ki so na voljo v Puerto Colonu.

Najemite lahko tudi zasebne izlete z ladjo in križarite po zalivu brez prisotnosti neznancev na krovu. To je odlična možnost, če želite praznovati poseben dogodek ali če se želite le sprostiti in občutiti morski vetrič na obrazu.

Pomoč in prevoz

Vabimo vas, da nam predhodno pišete in rezervirate naše vodene oglede in izlete iz mesta Puerto Colon. Ne pozabite, da so Tenerife zelo prometen otok, zato so nekatere dejavnosti hitro razprodane. Nudimo vam prevoz s pobiranjem in odvozom v Puerto Colon in druga letovišča na jugu Tenerifa. Pišite nam na naš WhatsApp, da nam sporočite svoj naslov in preverite razpoložljivost prevoza. Prav tako nam lahko pišete, če imate kakršna koli vprašanja ali želite podati predlog. Zahvaljujemo se vam za rezervacijo izletov iz Puerto Colona pri nas, v veselje nam je biti vaša zaupanja vredna družba za raziskovanje otoka in uživanje v njegovih čarih.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: