Prva objava: 17 marca, 2024 |

Čarterji čolnov na Puerto Colon
Najem čolnov brez kapitana na Puerto Colon
Najem plovil v Puerto Colon

Tokrat vam želimo povedati o najemu čolnov v mestu Puerto Colón. To pristanišče se nahaja zelo blizu Playa de las Americas, Los Cristianos in Costa Adeje, zato privablja veliko število turistov, ki želijo uživati v morju.

Uživajte v naslednjem besedilu, v katerem vam predstavljamo različne možnosti najema čolna v Puerto Colónu. Prilagajamo se vašim okusom, potrebam in proračunu. Pišite nam takoj zdaj na naš WhatsApp, da se pogovorimo in vam pomagamo pri rezervaciji.

Ko lahko počnete med vožnjo z ladjo v Puerto Colonu

čarter plovila tenerife 16

Na izletih z ladjo v Puerto Colon si boste lahko ogledali delfine in kite v njihovem naravnem okolju ter naredili čudovite fotografije. Uživajte v njihovi bližini in očarljivih piruetah. Nato si lahko privoščite osvežilno kopanje na plaži ob obali in s potapljanjem raziskujete morsko dno. Izkoristite trenutek, ki ga lahko delite z družino in prijatelji, začutite veter na obrazu in si zagorevajte kožo pod toplim soncem Tenerifov. Če želite, se sprostite v senci in občudujte čudovit razgled na Atlantski ocean, Tenerife in sosednji otok La Gomera.

Z več kot 4-urno čartersko plovbo v Puerto Colon lahko obiščete pečine Los Gigantes in njihov čudovit zaliv Masca. Vključeno je kosilo, pijača in prigrizki. Te značilnosti so skupne skoraj vsem aktivnostim, vendar se morate seznaniti s podrobnostmi izleta, da boste poznali njegove značilnosti. Pišite nam zdaj na naš WhatsApp, da razjasnite svoje dvome in opravite rezervacijo.

Najem čolna s skiperjem v Puerto Colón

Najem motornega čolna Fairline 42 foot na Tenerifih

Zasebni čolni s skiperjem ponujajo možnost ekskluzivnega uživanja v morju. Samo vi in vaši gostje brez prisotnosti tujcev na čolnu. To je velika prednost, ki nam omogoča udobno in ekskluzivno praznovanje posebnih dogodkov. Pridite in uživajte v romantičnem potovanju s svojim partnerjem ali pustolovščini na morju s prijatelji in družino. Številne naše stranke zakupijo zasebne čolne v Puerto Colonu za praznovanje rojstnih dni ter dekliščine in fantovščine. Za najem čolna in preživeti sanjski dan na morju je upravičen vsak razlog.

Pozabite na vožnjo čolna in njegovo upravljanje, za to poskrbi naša strokovna posadka. Preprosto uživajte v morju in družbi svojih najdražjih.

Na voljo vam dajemo razkošne jahte za ekskluzivno vožnjo po morju. Ta plovila imajo avantgardno zasnovo in dovolj prostora, da bodo zadovoljila tudi najbolj prefinjene okuse. Ponujamo tudi udobne jadrnice, ribiške čolne in prostorne katamarane za večje skupine. Prilagodimo se vašim zahtevam. Na tem področju delujemo že vrsto let in zagotavljamo vam, da imamo čoln, ki ga potrebujete.

Čarter brez kapitana v Puerto Colon

CAPELLI TEMPEST-770 - Najem plovila na Majorki z licenco wihtout skipper (4).min

Ponujamo tudi čolne brez kapitana, s katerimi se lahko sami vozite po zalivu. Določite pot in mirno plujte. Odločite se, kje se boste ustavili in kako dolgo boste to počeli, v tem primeru ste vi tisti, ki usmerja vožnjo.

Če želite voziti enega od teh čolnov, morate biti stari vsaj 18 let in imeti veljavno dovoljenje za vožnjo čolna. Za vožnjo je treba plačati kavcijo, ki bo vrnjena ob vrnitvi čolna. Gorivo se zaračuna glede na porabo med vožnjo, hrana pa ni vključena, zato jo morate prinesti s seboj.

Čolni brez licence v Puerto Colon

Najem motornega čolna tenerife brez kapitana (15)

Po drugi strani vam ponujamo majhne čolne, ki jih lahko vozite, tudi če nimate dovoljenja za vožnjo čolna. Ponujamo motorne čolne z močjo 15 KM in zmogljivostjo za 7 potnikov. Ta vrsta dejavnosti je idealna, da se odpravite na izlet z manjšo skupino prijateljev in jim pokažete svoje sposobnosti kapitana čolna.

Kontaktirajte nas za najem čolna v Puerto Colon. Pustite vse v naših rokah, saj svojim strankam že več kot desetletje pomagamo uživati na Tenerifih in v njihovih čarih. Na spodnjem seznamu si oglejte seznam čolnov, ki so na voljo za najem s kapitanom ali brez njega. Nekateri so na voljo v obeh oblikah. Ne pozabite nas kontaktirati nekaj dni prej, da boste zagotovo našli čoln za želeni datum.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: