Prva objava: 25 marca, 2024 |

Enodnevni izleti v Puerto Colon

Če bivate v Puerto Colonu in iščete enodnevne izlete, ste na pravem mestu. Na naši spletni strani obravnavamo številne turistične storitve in dejavnosti za uživanje v morju in čarih Tenerifov. Preberite, kaj vse vam ponujamo. Vabimo vas, da nas kontaktirate prek aplikacije WhatsApp in razjasnite morebitne dvome.

Izleti z ladjo v Puerto Colon

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)

V Puerto Colonu se zbira veliko število dopustnikov in ljubiteljev morja. Iz pristanišča odplujejo številne ladje, ki mirno plujejo po zalivu. Uživajte v nepozabnem izletu s souporabo čolna z našo posadko z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju.

Poskrbimo za vse, da bo vaše potovanje srečno in prijetno. Popeljemo vas na ogled kitov v njihovem naravnem okolju, obiščemo najbolj zanimive kraje v zalivu in se zasidramo na čudoviti plaži, da se lahko ohladite v kristalno čisti vodi Atlantika. To je čudovita priložnost, da pozabite na stres v mestu in se prepustite miru morja.

Zasebna zakupljena jahta za ekskluzivno jadranje

mallorca boat charter luxury (1)22

Ponujamo tudi različne možnosti zasebnega najema čolna, kjer lahko uživate v morju brez tujcev na krovu. Na njem boste samo vi, vaša izbrana skupina gostov in naša posadka.

Zasebni izleti z ladjo v Puerto Colonu so idealni za praznovanje posebnih dogodkov na morju. Najemite čudovito jadrnico in praznujte svoj rojstni dan na izviren način. Ponujamo tudi čudovite luksuzne jahte za najzahtevnejše okuse. Pridite in proslavite poslovno srečanje s poslovnimi partnerji ter pustite, da vas spremlja energija morja.

Ponujamo številne možnosti za skupni ali zasebni najem jaht. Na spodnjem seznamu si oglejte razpoložljive možnosti. Po izbiri dejavnosti pišite na naš WhatsApp, da opravite rezervacijo in razjasnite svoje dvome.

Izleti po otoku za spoznavanje Tenerifa in njegovih čarov

Enodnevni izleti v Puerto Colon

Obiščite najpomembnejše znamenitosti na otoku, fotografirajte ter se naučite nekaj o zgodovini in kulturi vsakega kraja. Obiščite narodni park Teide, kjer se nahaja veličastna gora Teide, kralj in gospodar Tenerifov. Sprehodite se med gozdovi Laurisilva in njegovimi gorskimi pokrajinami, ki se končujejo z neustrašnimi pečinami.

Popeljemo vas v mesta, ki združujejo sodobno arhitekturo z zgodovinskimi zgradbami otoka. Uživajte v obiskih plantaž in vinskih kleti ter spoznajte kmetijstvo in lokalne okuse Tenerifov. Če vas zanimajo vse razpoložljive možnosti, si oglejte spodnji seznam s celotnim seznamom izletov po otoku.

Zasebni izlet iz Puerto Colón

Opazovanje sončnega zahoda in zvezd na Tenerifih (5)

Na voljo so vam različne možnosti in itinerarji za ekskluzivno spoznavanje Tenerifov. Vas in vašo izbrano skupino popeljemo na ogled najzanimivejših krajev na otoku. Pozabite na velike skupine, kjer vsi sprašujejo in ne morete uživati v pustolovščini po svojih željah.

V popolnem udobju boste lahko spoznali, začutili in uživali v vsakem kotičku Tenerifov. Tenerifske vasi vas pričakujejo s svojimi tlakovanimi ulicami in starodavnimi stavbami. Sprehodite se po vulkanskih pokrajinah, očarljivih gozdovih in emblematičnih mestih. Izberete lahko kraje, ki jih želite obiskati, mi pa vam bomo pripravili program, ki vas bo popeljal v vse kraje v enem dnevu. Izlet poteka z luksuznim avtobusom, poberemo pa vas neposredno v kraju, kjer ste nastanjeni.

Kvadratni kolesarski izleti

Quad Safari Tenerife12.min

To je fantastična dejavnost, ki je ne smete izpustiti v svojih počitniških načrtih na Tenerifih. Štirikolesniki so čudovita vozila za vožnjo po otoku, kjer se boste počutili svobodne kot veter. So varna in enostavna za upravljanje. S to dejavnostjo, polno adrenalina in vznemirjenja, vas popeljemo na odkrivanje gozdov in gora Tenerifov. Vozite po gozdnih poteh s čudovitimi razgledi na otok. Vse, kar potrebujete, je vozniško dovoljenje in želja po doživetju velike pustolovščine. Naša ekipa bo poskrbela za potrebna navodila za vožnjo in vašo varnost med potovanjem.

Pri bananapalmbay.com prihranite čas in denar. Načrtujte svoje izlete v Puerto Colon z nami. V spodnjem vodniku si oglejte vse razpoložljive dejavnosti. Ne pozabite nas kontaktirati nekaj dni prej, da se prepričate, da boste našli prosta mesta za izbrano dejavnost.

Rezervirajte preko WhatsAppa

Ekskurzije s katamaranom na Puerto Colon

Izleti z ladjo na Puerto Colon

Najem motornega čolna na Puerto Colon

Ogledi otokov na Puerto Colon

Opazovanje kitov na Puerto Colon

Safariji s štirikolesniki na Puerto Colon

Rezervirajte preko WhatsAppa

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.