Første publisering: januar 5, 2023 |

Costa Adeje Boat Trip to Los Gigantes

Klippene i Los Gigantes

Klippene i Los Gigantes er enorme fjellvegger som reiser seg til en høyde på mer enn 600 meter. De er av vulkansk opprinnelse og ligger i Teno Rural Park på vestkysten av Tenerife. De er fordelt mellom kommunene Santiago del Teide og Buenavista del Norte.

De er i et område med stor naturskjønnhet hvor du kan nyte flotte opplevelser. Klippene kan sees fra havet og stranden, fra luften under en lufttur og fra det indre av Tenerife fra forskjellige synspunkter med forskjellige perspektiver. Under havet kan dykkere også se dem på inntil 30 meters dyp.

Guanchene kalte dem «Djevelens mur» på grunn av deres enorme størrelse.

Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (15)

Los Guíos-stranden

Den nærmeste stranden heter «Playa de los Guíos». Derfra kan du se dem fritt og uten bygninger i veien. Det er en liten blått flagg-strand som tilbyr alt den badende trenger for å nyte stranden: badevakter, vakthold og strandbarer.

Det tilbyr et av de mest emblematiske landskapene på øya, som kombinerer vulkansk sand med krystallklart vann beskyttet av enorme fjellvegger. Her finner du muligheten til å dykke og nyte den naturlige skjønnheten til klippene under havet. Et annet alternativ tilgjengelig for deg er å leie en båt for å gå ut og utforske vannet i Middelhavet og se noen hvaler i deres naturlige habitat.

Vistas de Los Gigantes utsiktspunkt

Dette er det nærmeste utsiktspunktet til stranden, det er veldig høyt, du kan bestige det til fots, men du må være i god fysisk form. Den har bratte sikksakk-trapper, benker å sitte på og mye skygge.

Lei båter for å se klippene

Marhaba catamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Båtcharter i Los Gigantes

Dette er den beste måten å se dem og nyte all deres majestet. Guidene vil ta deg med til å seile langs kysten av klippene.

Marine fauna

Når du seiler i vannet rundt klippene vil du kunne se hvaler som grindehvalen og nesedelfinen.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Vannaktiviteter

Dette er en flott mulighet for eventyrere på jakt etter moro og adrenalin. Du kan snorkle, padle kajakk, padle surfing og dykke.

Teno fyrtårn

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Du kan få tilgang til dette fyret fra Punta de Teno, det ligger på et magisk sted hvor du kan få en fantastisk utsikt. Fyret er foreløpig ubebodd fordi det fungerer automatisk. Å være på dette stedet får deg til å lure på hvordan noen familier kunne bo der så lenge, isolert fra sivilisasjonen og i et så vilt miljø. Dette er en setting for drømmere og sensitive sjeler som finner skjønnhet overalt.

Nedstigning av Barranco de Masca

Dette er en fantastisk idé for turentusiaster. Det er en komplisert og utfordrende rute, ta på deg fjellstøvlene og gjør deg klar for eventyr. Det er en gjennomsnittlig 4 timers fottur langs 5 ​​km med ravine. Kun egnet for personer med tilstrekkelig fysisk forberedelse. Dette er en sti valgt av mange for å nå Masca-bukten, en sjarmerende og lite kjent strand hvor du kan ta en velfortjent svømmetur etter nedstigningen.

Locations: