Første offentliggørelse: januar 5, 2023 |

Costa Adeje Boat Trip to Los Gigantes

Klipperne ved Los Gigantes

Klipperne ved Los Gigantes er enorme klippevægge, der rejser sig op til en højde på mere end 600 meter. De er af vulkansk oprindelse og ligger i Teno Rural Park på Tenerifes vestkyst. De er fordelt mellem kommunerne Santiago del Teide og Buenavista del Norte.

De ligger i et område med stor naturskønhed, hvor du kan få store oplevelser. Klipperne kan ses fra havet og stranden, fra luften under en flyvetur og fra Tenerifes indre fra forskellige udsigtspunkter med forskellige perspektiver. Under havet kan dykkere også se dem på op til 30 meters dybde.

Guanches kaldte dem “Djævlevæggen” på grund af deres enorme størrelse.

Neptuno Tenerife Boat Trip to Los Gigantes form North and South (15)

Los Guíos-stranden

Den nærmeste strand hedder “Playa de los Guíos”. Derfra kan du se dem frit og uden bygninger i vejen. Det er en lille strand med blåt flag, der tilbyder alt, hvad badegæsten behøver for at nyde stranden: livreddere, sikkerhed og strandbarer.

Den byder på et af øens mest symbolske landskaber, der kombinerer vulkansk sand med krystalklart vand beskyttet af enorme klippevægge. Her er der mulighed for at dykke og nyde klippenes naturlige skønhed under havet. En anden mulighed er at leje en båd for at udforske Middelhavets farvande og se nogle hvaler i deres naturlige habitat.

Udsigtspunktet Vistas de Los Gigantes

Dette er det nærmeste udsigtspunkt til stranden, det er meget højt, du kan bestige det til fods, men du skal være i god fysisk form. Der er stejle trapper i zigzag, bænke at sidde på og masser af skygge.

Leje af både for at se klipperne

Marhaba catamaran charter los gigantes tenerife (1)-min

Bådudlejning i Los Gigantes

Dette er den bedste måde at se dem på og nyde hele deres majestæt. Guiderne tager dig med ud for at sejle langs klippernes kyster.

Marin fauna

Når du sejler i farvandet omkring klipperne, vil du kunne se hvaler som grindehvalen og den store delfin.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Vandaktiviteter

Dette er en fantastisk mulighed for eventyrere, der er på udkig efter sjov og adrenalin. Du kan snorkle, sejle i kajak, padle surfing og dykke.

Teno Fyrtårn

jet ski safari los gigantes tenerife (1)

Du kan få adgang til dette fyrtårn fra Punta de Teno, det ligger på et magisk sted, hvorfra du kan få en storslået udsigt. Fyrtøjet er i øjeblikket ubeboet, fordi det fungerer automatisk. Når man er på dette sted, undrer man sig over, hvordan nogle familier har kunnet bo der så længe, isoleret fra civilisationen og i et så vildt miljø. Dette er en ramme for drømmere og følsomme sjæle, der finder skønhed overalt.

Nedstigning fra Barranco de Masca

Dette er en fabelagtig idé for vandreentusiaster. Det er en kompliceret og udfordrende rute, tag dine bjergbestigningsstøvler på og gør dig klar til eventyr. Det er en gennemsnitlig 4 timers vandring langs 5 km kløft. Kun egnet for folk med tilstrækkelig fysisk forberedelse. Dette er en vej, som mange vælger for at nå til Masca-bugten, en charmerende og lidet kendt strand, hvor du kan tage en velfortjent svømmetur efter nedturen.

Locations:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0