Første publisering: november 27, 2021 |

Shopping på Tenerife: Den definitive guiden

Shopping på Tenerife er ganske forskjellig. Her kan du finne store kjøpesentre og lokale markeder, kjente internasjonale og spanske merker, suvenirer og mye mer.

Shopping på Tenerife Sør er for det meste konsentrert til Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje.

For shopping er den nordlige delen av øya bør du besøke Santa Cruz, La Laguna, Puerto de la Cruz og La Orotava.

I vår guide har vi samlet all informasjonen du kan trenge hvis shopping er inkludert i planene dine for ferier på Tenerife.

Shopping på Tenerife Sør

 

De beste shoppingstedene i Tenerife Sør er i de mest kjente turistområdene:

 • Los Cristianos
 • Las Americas
 • Costa Adeje

Der kunne du finne klær, parfymeri, sko, tilbehør og mye mer. For din komfort har vi delt inn shoppingsteder etter områder, slik at det blir enklere for deg å planlegge handledagen.

Shopping i los Cristianos

Los Cristianos er det mest lokale stedet blant alle turister sør for Tenerife. Så foruten shopping er det et veldig fint sted å gå en tur, besøke lokale restauranter og butikker.

 

Flertallet av butikkene i Los Cristianos er konsentrert i Avenida Suecia og noen få gater som starter fra kirken og går ned til strandturen.

Der kan du finne Lacoste-butikken, noen skobutikker, Stradivarius og noen små lokale butikker. Hvis du er interessert i økologisk mat og kosmetikk, besøk en spesiell økobutikk (herbolario).

Den største finner du også på Avenida Suecia. Vi anbefaler deg også å besøke fruktbutikker (fruteria) og kjøpe fersk frukt billigere og deiligere enn i supermarkeder.

Santiago VI handelssenter

For store merker gå til det nye Santiago VI handelssenter som ligger mellom Los Cristianos og Las Vistas.

Der finner du noen verdenskjente merker, som:

H&M

Opprinnelig fra Sverige, nå er den kjent over hele verden. Det tilbyr klær, sko og tilbehør for menn, kvinner og barn.

Desigual

Hvis du liker å være ute av messen og være uvanlig, besøk denne butikken. Filosofien til dette spanske merket er å bringe positivisme, toleranse, innovasjon og kompromiss. I samsvar med sin filosofi tilbyr Desigual lyse farger, uventede kombinasjoner og uvanlig design.

Pepe Jeans

Velkjent trendy britisk merke, kjent for denim og fritidsklær.

Geox

Her finner du italienske sko, produsert av pustende materialer, som gjør dem svært komfortable.

Anna Rachele

Kjent merke fra Italia. Sjekk det ut for svært kvalitative og elegante kvinneklær.

Baltman

Denne butikken tilbyr herreklær til kontoret og forskjellige forretnings- og formelle arrangementer. Finn herredresser, bukser og jakker av god kvalitet.

Monton

Besøk denne butikken for uformelle og trendy klær for både menn og kvinner.

Vero Moda

Merket fra Danmark, spesialisert seg på klær og tilbehør.

Loriblu

Sjekk denne butikken for italienske designersko.

Tenerife perle

Husk også å besøke Tenerife Pearl-butikken, som er litt mindre, enn hovedbutikken i Armeñime, men mye lettere plassert. Hvis du fortsatt var sikker på at smykker fra perlen ikke kunne ha et stort utvalg, vil du bli overrasket over mengden av modeller og forskjellig design. Prisene varierer også mye – fra 20€ til 16.000€.

Shopping i Las Americas

Las Americas er kanskje det beste stedet for shopping på hele Tenerife sør. Der finner du et enormt utvalg av merker og butikker.

Blant alle stedene kunne vi definere to hovedshoppingområder: Avenida de Las Americas og Siam Mall.

Handlegaten Avenida de Las Americas er også kjent som Golden Mile. Det er en lang gate full av kjøpesentre, barer og restauranter, inkludert nylig åpnede The Hard Rock Cafe.

Her kan du også finne den berømte konsertsalen Piramide de Arona og en stor fontene med musikal- og lysshow om kveldene.

Dette berømte kjøpesenteret Playa de Las Americas starter fra Vista Sur Commercial Centre og avsluttes med kjøpesenteret Parque Santiago IV. De viktigste shoppingstedene i området er:

Vista Sur kjøpesenter

Til og med Vista Sur kalles et kjøpesenter, det består stort sett av små butikker med suvenirer og badegreier. Men 2 steder der er absolutt verdt et besøk.

Fund Grube

Denne grønne butikken med den glade gule elefanten ved inngangen er vanskelig å ikke legge merke til. Denne butikken tilbyr et godt utvalg av kosmetikk og parfyme, glass, smykker, sko og vesker til gode priser.

Hvis du ønsker å kjøpe naturlig Aloe Vera-kosmetikk, sjekk det ut der også. Du finner et godt utvalg av merker og produkter.

Når det gjelder sko, vesker og tilbehør, i Fund Grube kan du kjøpe produkter av Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Geox, Tous, Pandora og Guess samt noen mindre kjente, men også kvalitative spanske merker.

I tillegg til uansett rimelige priser, arrangerer Fund Grube ganske ofte forskjellige typer kampanjer, slik at du kan få en god rabatt ikke bare i perioden med offisielt salg.

Esprit

Dette merket er kjent over hele verden, så det er ikke nødvendig å skrive mye om det. Sjekk den ut hvis du liker kvalitet og uformell stil.

Oasis kjøpesenter

Zara

Det er nesten umulig at noen ikke kjenner dette merket, men i tilfelle vil vi fortelle deg at det tilbyr et stort utvalg av klær, sko, vesker og tilbehør for alle mulige saker og arrangementer: casual, urban, klassisk, business, party, etc. Zara lager kolleksjoner for kvinner, menn og barn.

Yamamay

Dette italienske merket lager veldig vakre svømmeklær og undertøy, så ikke gå glipp av det.

Springfield

Et annet kjent spansk merke. For det meste gjør de fritidsklær for menn og kvinner. Prisene er veldig rimelige selv uten salg.

Kvinners hemmelighet

Denne butikken vil først og fremst være interessant for kvinner. Sjekk det ut for et godt utvalg av undertøy, svømmeklær og klær til hjemmet.

Desigual

Vi har allerede skrevet om dette merket, så sjekk det ut ovenfor.

Kheils

Som en stor gave til alle fans av dette berømte kosmetikkmerket, ble deres offisielle butikk åpnet i Oasis kjøpesenter. Hvis du fortsatt ikke vet om Kheil’s, er dette et kosmetisk merke, som ble opprettet som et apotek i 1851. Det selger høykvalitets kosmetikk med naturlige ingredienser. Forresten, mange kjendiser fra fortiden og nåtiden er fans av dette merket.

7 camicie

Dette italienske merket vil hjelpe deg med å gjøre dine grå arbeidsdager lysere. Et stort utvalg av herre- og kvinneskjorter for kontoret og livet vil skape et stilig og elegant utseende. Ta en titt.

Americas Plaza kjøpesenter

Dette kjøpesenteret starter like etter Oasis. Der finner du få kosmetikkbutikker og smykkebutikker, hvor du kan kjøpe både eksklusive designersmykker og klokker, som Bulgari, Cartier, Chanel, Longines, Gucci og noen mer økonomiske kjente merker, som Pandora, Guess og Swatch.

I Americas Plaza kan du også besøke:

 • Lacoste-butikk for de verdenskjente klærne med krokodillelogoen;
 • Verdenskjent Guess-butikk for kjente denim-, fritids- og designerklær, vesker, sko og tilbehør;
 • Nike for sportsklær og sko kjent over hele verden;
 • Timberland for komfortable sporty og uformelle sko og klær og mange andre butikker.

Safari kjøpesenter

Det neste kjøpesenteret du vil se vil være Safari kjøpesenter. I dette senteret finner du noen butikker med flere merkevarer, som selger luksusmerker, som Marella, Burberry, Escada og andre.

Besøk også Bimba y Lola-butikken, det spanske merket, som produserer veldig stilige og ikke-standardmodeller av sko, vesker og klær med attraktive trykk og stoffer av god kvalitet.

De andre kjente merkene du finner der vil være Stradivarius, Bershka og noen andre.

Parque Santiago III/IV

På den andre siden av gaten ligger Parque Santiago III og IV kjøpesenter. Der kan du gå for parfymeri, suvenirer og strømprodukter.

I enden av gaten Avenida de Las Americas finner du også Pool and Bear-butikken, som tilbyr uformelle klær for unge menn og kvinner.

Svinger du til høyre kommer det noen flere butikker, for eksempel Mango Store og litt lenger Hugo Boss-butikk.

Selvfølgelig nevnte vi ikke alle butikkene og merkene du kan finne i Golden Mile-området, så vi anbefaler at du bare tar deg god tid og besøker alle de små og store butikkene du liker, og vi er sikre på, der kan du ha en veldig vellykket handleopplevelse.

Siam kjøpesenter

Hvis shopping i Golden Mile-området ikke var nok for deg, besøk nylig åpnede Siam Mall. Bygget i samme orientalske stil som Siam Park, og tilbyr et godt utvalg av merker. Noen av dem er de samme som i Golden Mile, som Zara, Mango, Springfield, Pull and Bear, Bershka, Women’s secret, osv. Men noen butikker finner du bare der eller i Santa Cruz. Hvis det ikke er i planen din å reise til Santa Cruz, anbefaler vi deg å besøke Siam Mall.

Besøk:

Massimo Dutti

Spansk merke, kjent for sin gode kvalitet og klassiske design;

Til oss

Veldig søte smykker med bamselogo;

Intimissimi og Calzedonia

For undertøy, bade- og strandklær;

Hvis du leter etter fritids- og denimklær til svært rimelige priser, besøk Lefties-butikken.

I Siam Mall kan du også besøke en av ulike restauranter og underholdningsområde for barn, slik at du kan tilbringe en god shoppingdag der med hele familien.

Plaza del Duque

Dette enorme kjøpesenteret inkluderer hovedsakelig butikker av premiummerker:

 • Marc Cain
 • Anna Rachele
 • Armani jeans
 • Elisabetta Franchi
 • Escada og noen andre.

Du kan også besøke noen butikker med flere merkevarer, for eksempel Weekend, hvor noen kjente designermerker presenteres: Burberry, Versace, Baldinini, Max Mara, etc.

Shopping på Tenerife nord

For de mest krevende shoppere anbefaler vi å besøke den nordlige delen av Tenerife. Der finner du store kjøpesentre og alle slags merker og produkter, fra klær, sko og tilbehør til leker og elektronikk og rimeligere priser for noen produkter enn i Sør.

Shopping i Santa Cruz de Tenerife

Vår shoppingguide for Tenerife nord vi starter med Santa Cruz de Tenerife. Det er hovedstaden på Tenerife og må besøke sted for alle som ikke er likegyldige til shopping.

De viktigste kjøpesentrene i Santa Cruz er konsentrert i én sone – avenida Tres de Mayo, så det vil være fullt mulig for deg å besøke dem alle og vil spare mye tid.

El Corte Ingles

Det mest populære stedet er El Corte Ingles. Sannsynligvis har du allerede hørt dette navnet siden det er det populære spanske nettverket av kjøpesentre. Så hvis du allerede har besøkt andre spanske byer, kan det hende du har besøkt dette enorme kjøpesenteret også.

Hvis du aldri har hørt om det, i El Corte Ingles kan du kjøpe alt: mat, kosmetikk, vesker, klær og sko for menn, kvinner og barn, leker, produkter til hjemmet, elektronikk og mye mer.

I motsetning til de andre kjøpesentrene, tilbyr El Corte Ingles et stort utvalg av spanske merker, som du ikke finner i de andre landene, slik at du kan ha en sjanse til å kjøpe noe virkelig interessant. Det er så mange merker presentert der, at det kommer til å bli for lang tid å skrive om dem, dessuten kjenner du mange av dem ganske godt, eller vi har allerede skrevet om dem ovenfor:

 • Armani
 • Calvin Klein
 • Desigual
 • Furla
 • Geox
 • Gjett
 • Hugo Boss
 • Karen Millen
 • Lacoste
 • Ralph Lauren
 • Levi’s
 • Nike
 • Ny balanse
 • Pandora
 • Reebok
 • Tommy Hilfiger

Men noen merker vil vi gjerne påpeke da de for det meste presenteres i Spania eller bare definitivt verdt oppmerksomheten.

Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez er trolig en av de mest kjente og verdsatte spanske designerne. I Adolfo Domínguez-drakter var de viktigste heltene i den populære TV-serien Miami Vice og ansatte i det spanske hovedselskapet Iberia kledd. Alle kolleksjonene til merket er inspirert av frihet, kreativitet og har samtidig elegant design og høy kvalitet.

Puruficación García

Puruficación García er en annen kjent spansk designer og grunnleggeren av et veldig glamorøst og stilig merke. Først av alt er den kjent for vesker. Variasjonen av dem er så stor at det er nesten umulig at du ikke finner den rette for deg.

Også Puruficación García lager klær for menn og kvinner, sko og tilbehør. Alt er veldig kvalitativt og elegant.

Carolina Herrera

Dette er ikke et spansk merke, men det er elsket i Spania, så vel som over hele verden. Mange kjendiser velger Carolina Herrera-klær til de viktigste begivenhetene.

Sjekk den ut hvis du liker luksus og elegante produkter.

Tres de Mayo

Rett overfor Corte Ingles vil du se enda et kjøpesenter – Tres de Mayo.

Hvis du sjekket merkene Puruficación García og Adolfo Domínguez i kjøpesenteret El Corte Ingles og likte dem, husk å besøke kjøpesenteret Tres de Mayo også, da der vil du finne de større butikkene av disse merkene med flere valgmuligheter.

El Meridiano

Et annet kjøpesenter i dette området er Meridiano. Der kan du besøke mange populære butikker, som Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Calzedonia, etc.

El Meridiano vil også være interessant for alle fans av Primark.

For de som ikke kjenner dette merket – det er en stor butikk med klær, sko, undertøy, produkter til hjemmet og mye, mye mer.

Prisene er veldig rimelige.

For kosmetikkfans anbefales det også å besøke dette kjøpesenteret, da det er presentert noen merker som kan være verdt oppmerksomheten din:

Kiko Milano, Cailyn, Real Techniques og noen flere.

Calle Castillo

Hvis du har litt mer tid, kan du gå til Calle Castillo, som ligger i nærheten av Plaza España. Så du kan se litt av byen og kombinere den med shopping.

I Calle Castillo ligger alle de kjente merkene, som vi allerede har nevnt ovenfor: Massimo Dutti, H&M, Mango, Bimba y Lola og andre.

Shopping i La Laguna

Det første stedet for shopping i La Laguna vi skal navngi er Al Campo (Auchan). Hvis du har en bil, kan du besøke den for noen klær, sko og kosmetikkmerker (selv om de ikke er presentert utelukkende der og kan finnes på mange andre mer tilgjengelige steder).

Men det Al Campo virkelig er verdt et besøk for er mat og vin. Hvis du ønsker å kjøpe lokale kjøttprodukter, ost og vin der kan du finne et virkelig godt valg.

Vi anbefaler ikke å besøke La Laguna kun for shopping, siden det nesten ikke finnes butikker og merker som ikke er presentert i Las Americas eller Santa Cruz. Men hvis du skal besøke La Laguna for sightseeing, kan du også shoppe litt der.

Mange kjente spanske merker presenteres i sentrum av La Laguna, i gatene mellom katedralen (Catedral de La Laguna) og kirken (Iglesia-Parroquia Matriz de Ntra Sra de La Concepción).

Shopping i Puerto de la Cruz

Som i tilfellet med La Laguna, er Puerto de la Cruz først og fremst stedet å besøke for sightseeing. Dra dit for å besøke Loro Parque, for å nyte kanarisk atmosfære og vakker natur.

I sentrum av byen kan du også finne noen butikker, så du kan kombinere sightseeing med litt shopping.

Shopping i La Orotava

La Villa kjøpesenter

Et kjøpesenter til som er verdt å nevne i vår guide er La Villa kjøpesenter. I dette enorme kjøpesenteret finner du en Al Campo til og noen klær, sko, tilbehør, sport, kosmetikk og andre butikker.

Merkene du kan kjøpe der er:

 • Benetton
 • Massimo Dutti,
 • Zara
 • Pull&Bear
 • Punto Roma
 • Bershka
 • Springfield
 • Stradivarius
 • Kvinners hemmelighet

Vi håper vår guide vil være nyttig for deg og vil hjelpe deg å gjøre en produktiv shopping. En ting til du sannsynligvis trenger å vite er at mange butikker på Tenerife nord (hvis det ikke er et stort kjøpesenter) er stengt for siesta og nesten ingenting fungerer på søndager, så husk det når du planlegger shopping der.

relaterte artikler

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0