Ensimmäinen julkaisu: 13 marraskuun, 2021 | Viimeksi päivitetty: 21 tammikuun, 2024 | Kirjoittaja: Jan Daniel

Ostokset Teneriffalla: Teneriffa: Lopullinen opas

Teneriffan ostosmahdollisuudet ovat melko monipuoliset. Täältä löydät suuria ostoskeskuksia ja paikallisia markkinoita, kuuluisia kansainvälisiä ja espanjalaisia tuotemerkkejä, matkamuistoja ja paljon muuta.

Teneriffan eteläosan ostosmahdollisuudet keskittyvät pääasiassa Las Americasiin, Los Cristianosiin ja Costa Adejeen.

Saaren pohjoisosassa kannattaa käydä ostoksilla Santa Cruzissa, La Lagunassa, Puerto de la Cruzissa ja La Orotavassa.

Keräsimme oppaaseemme kaikki tiedot, joita voit tarvita, jos ostokset kuuluvat Teneriffan lomasuunnitelmiisi.

Ostokset Teneriffan eteläosassa

 

Teneriffan eteläosan parhaat ostospaikat sijaitsevat tunnetuimmilla turistialueilla:

Sieltä voit löytää vaatteita, hajuvesiä, kenkiä, asusteita ja paljon muuta. Mukavuutesi vuoksi jaoimme ostospaikat alueittain, joten sinun on helpompi suunnitella ostospäivääsi.

Ostokset Los Cristianosissa

Los Cristianos on Teneriffan eteläisen matkailualueen paikallisin paikka. Joten ostosten lisäksi se on erittäin mukava paikka käydä kävelyllä, käydä paikallisissa ravintoloissa ja kaupoissa.

 

Suurin osa Los Cristianosin kaupoista on keskittynyt Avenida Suecia -kadulle ja muutamalle kadulle, jotka alkavat kirkolta ja jatkuvat rantakadulle asti.

Sieltä löydät Lacoste-myymälän, joitakin kenkäkauppoja, Stradivariuksen ja joitakin pieniä paikallisia kauppoja. Jos olet kiinnostunut ekologisesta ruoasta ja kosmetiikasta, käy erityisessä ekokaupassa (herbolario).

Suurimman löydät niin ikään Avenida Suecialta. Suosittelemme myös käymään hedelmäkaupoissa (fruteria) ja ostamaan tuoreita hedelmiä edullisemmin ja herkullisemmin kuin supermarketeissa.

Santiago VI -kauppakeskus

Isoja tuotemerkkejä löydät uudesta Santiago VI Comercial Centeristä, joka sijaitsee Los Cristianosin ja Las Vistasin välissä.

Sieltä löydät joitakin maailmankuuluja tuotemerkkejä, kuten mm:

H&M

Alun perin Ruotsista kotoisin oleva yritys on nyt kuuluisa kaikkialla maailmassa. Se tarjoaa vaatteita, kenkiä ja asusteita miehille, naisille ja lapsille.

Desigual

Jos haluat erottua massasta ja olla epätavallinen, käy tässä liikkeessä. Tämän espanjalaisen tuotemerkin filosofia on tuoda positiivisuutta, suvaitsevaisuutta, innovaatiota ja kompromisseja. Filosofiansa mukaisesti Desigual tarjoaa kirkkaita värejä, odottamattomia yhdistelmiä ja epätavallista muotoilua.

Pepe Jeans

Tunnettu trendikäs brittiläinen tuotemerkki, joka on kuuluisa farkku- ja vapaa-ajan vaatteista.

Geox

Täältä löydät italialaiset kengät, jotka on valmistettu hengittävistä materiaaleista, mikä tekee niistä erittäin mukavat.

Anna Rachele

Tunnettu tuotemerkki Italiasta. Tutustu siihen erittäin laadukkaista ja tyylikkäistä naisten vaatteista.

Baltman

Tämä liike tarjoaa miesten vaatteita toimistoon ja erilaisiin liike- ja muodollisiin tilaisuuksiin. Löydät sieltä laadukkaita miesten pukuja, housuja ja takkeja.

Monton

Käy tässä liikkeessä, josta löydät rentoja ja trendikkäitä vaatteita sekä miehille että naisille.

Vero Moda

Tanskalainen tuotemerkki, joka on erikoistunut vaatteisiin ja asusteisiin.

Loriblu

Tutustu tähän kauppaan, josta löydät italialaisia design-kenkiä.

Tenerife Pearl

Muista käydä myös Teneriffan Pearl-myymälässä, joka on hieman pienempi kuin Armeñimen päämyymälä, mutta paljon helpommalla paikalla. Jos olit vielä varma, että helmikoruja ei voisi olla suurta valikoimaa, yllätyt mallien määrästä ja erilaisesta muotoilusta. Myös hinnat vaihtelevat paljon – 20 eurosta 16 000 euroon.

Ostokset Las Americasissa

Las Americas on ehkä koko Teneriffan eteläosan paras ostospaikka. Sieltä löydät valtavan valikoiman tuotemerkkejä ja kauppoja.

Kaikista paikoista voisi määritellä kaksi tärkeintä ostosaluetta: Avenida de Las Americas ja Siam Mall.

Avenida de Las Americas -ostoskatu on kuuluisa myös nimellä Kultainen maili. Se on pitkä katu, joka on täynnä ostoskeskuksia, baareja ja ravintoloita, mukaan lukien hiljattain avattu The Hard Rock Cafe.

Täältä löydät myös kuuluisan konserttisalin Piramide de Arona ja suuren suihkulähteen, jossa on iltaisin musiikki- ja valoshow’ta.

Tämä kuuluisa Playa de Las Americasin ostosalue alkaa Vista Sur -kauppakeskuksesta ja päättyy Parque Santiago IV -ostoskeskukseen. Alueen tärkeimmät ostospaikat ovat:

Vista Surin kauppakeskus

Vaikka Vista Suria kutsutaankin ostoskeskukseksi, se koostuu enimmäkseen pienistä matkamuistoja ja uintitavaraa myyvistä liikkeistä. Mutta 2 paikkaa siellä on ehdottomasti käymisen arvoisia.

Fund Grube

Tätä vihreää kauppaa, jonka sisäänkäynnin vieressä on iloinen keltainen norsu, on vaikea olla huomaamatta. Tämä kauppa tarjoaa hyvän valikoiman kosmetiikkaa ja hajuvesiä, lasitettuja, koruja, kenkiä ja laukkuja hyvään hintaan.

Jos haluat ostaa luonnonkosmetiikkaa Aloe Verasta, tutustu myös siihen. Löydät hyvän valikoiman tuotemerkkejä ja tuotteita.

Mitä tulee kenkiin, laukkuihin ja asusteisiin, Fund Grubesta voit ostaa Armani Jeansin, Tommy Hilfigerin, Pepe Jeansin, Geoxin, Tousin, Pandoran ja Guessin tuotteita sekä joitakin vähemmän tunnettuja mutta myös laadukkaita espanjalaisia merkkejä.

Muutenkin kohtuullisten hintojen lisäksi Fund Grube järjestää usein erilaisia kampanjoita, joten voit saada hyvän alennuksen muulloinkin kuin virallisten alennusmyyntien aikaan.

Esprit

Tämä tuotemerkki on tunnettu kaikkialla maailmassa, joten siitä ei tarvitse kirjoittaa paljon. Tutustu siihen, jos pidät laadusta ja rennosta tyylistä.

Oasis-ostoskeskus

Zara

On lähes mahdotonta, että joku ei tunne tätä tuotemerkkiä, mutta varmuuden vuoksi kerromme, että se tarjoaa suuren valikoiman vaatteita, kenkiä, laukkuja ja asusteita kaikkiin mahdollisiin tapauksiin ja tilaisuuksiin: rento, urbaani, klassinen, bisnes, juhlat jne. Zara tekee mallistoja naisille, miehille ja lapsille.

Yamamay

Tämä italialainen tuotemerkki valmistaa erittäin kauniita uimavaatteita ja alusvaatteita, joten älä jätä sitä väliin.

Springfield

Toinen kuuluisa espanjalainen tuotemerkki. He tekevät pääasiassa rentoja vaatteita miehille ja naisille. Hinnat ovat erittäin kohtuullisia jopa ilman alennusmyyntejä.

Women’s Secret

Tämä kauppa kiinnostaa ennen kaikkea naisia. Tutustu siihen, sillä siellä on hyvä valikoima alusvaatteita, uimavaatteita ja vaatteita kotiin.

Desigual

Kirjoitimme jo tästä merkistä, joten tutustu siihen yllä.

Kheil’s

Isona lahjana kaikille tämän kuuluisan kosmetiikkamerkin faneille Oasis-ostoskeskuksessa avattiin heidän virallinen myymälänsä. Jos et vielä tiedä Kheil’sistä, kyseessä on kosmetiikkamerkki, joka on perustettu apteekin tapaan vuonna 1851. Se myy korkealaatuista kosmetiikkaa, jossa on luonnollisia ainesosia. Muuten, monet menneisyyden ja nykyisyyden julkkikset ovat tämän tuotemerkin faneja.

7 camicie

Tämä italialainen tuotemerkki auttaa sinua tekemään harmaista työpäivistäsi valoisampia. Suuri valikoima miesten ja naisten paitoja toimistoon ja elämään luo tyylikkään ja tyylikkään ilmeen. Tutustu.

Americas Plaza -ostoskeskus

Tämä ostoskeskus alkaa heti Oasiksen jälkeen. Sieltä löydät muutamia kosmetiikkaliikkeitä ja koruliikkeitä, joista voit ostaa sekä eksklusiivisia suunnittelijakoruja että kelloja, kuten Bulgari, Cartier, Chanel, Longines, Gucci ja joitakin taloudellisesti tunnettuja merkkejä, kuten Pandora, Guess ja Swatch.

Americas Plazalla voit myös vierailla:

 • Lacoste-myymälässä, jossa on maailmankuuluja vaatteita, joissa on krokotiililogo;
 • Maailmanlaajuisesti tunnettu Guess-myymälä, jossa on kuuluisia farkku-, vapaa-ajan- ja design-vaatteita, laukkuja, kenkiä ja asusteita;
 • Nike, joka tarjoaa urheiluvaatteita ja -kenkiä, jotka tunnetaan kaikkialla maailmassa;
 • Timberland, jossa on mukavat urheilulliset ja rentot kengät ja vaatteet, ja monia muita kauppoja.

Safari-ostoskeskus

Seuraava ostoskeskus, jonka näet, on Safari-ostoskeskus. Tästä keskuksesta löydät joitakin monimerkkiliikkeitä, jotka myyvät luksusmerkkejä, kuten Marella, Burberry, Escada ja muita.

Vieraile myös Bimba y Lola -myymälässä, joka on espanjalainen tuotemerkki, joka valmistaa erittäin tyylikkäitä ja epätyypillisiä kenkä-, laukku- ja vaatemalleja, joissa on houkuttelevia painatuksia ja laadukkaita kankaita.

Muita tunnettuja tuotemerkkejä, joita löydät sieltä, ovat Stradivarius, Bershka ja jotkut muut.

Parque Santiago III/IV

Kadun toisella puolella sijaitsee Parque Santiago III ja IV -ostoskeskus. Sieltä voit käydä ostamassa hajuvesiä, matkamuistoja ja sähkötuotteita.

Avenida de Las Americas -kadun päässä on myös Pool and Bear -myymälä, joka tarjoaa rennon tyylin vaatteita nuorille miehille ja naisille.

Jos käännyt oikealle, löydät lisää kauppoja, esimerkiksi Mango-kaupan ja hieman kauempana Hugo Bossin myymälän.

Emme tietenkään maininneet kaikkia Golden Mile -alueelta löytyviä kauppoja ja tuotemerkkejä, joten suosittelemme vain ottamaan aikaa ja käymään kaikissa haluamissasi pienissä ja isoissa kaupoissa, ja olemme varmoja, että siellä sinulla voi olla erittäin onnistunut ostoskokemus.

Siam Mall

Jos Golden Mile -alueella shoppailu ei riittänyt sinulle, käy hiljattain avatussa Siam Mall -ostoskeskuksessa. Se on rakennettu samaan itämaiseen tyyliin kuin Siam Park, ja se tarjoaa hyvän valikoiman tuotemerkkejä. Osa niistä on samoja kuin Golden Milessa, kuten Zara, Mango, Springfield, Pull and Bear, Bershka, Women’s secret jne. Mutta joitakin kauppoja löydät vain sieltä tai Santa Cruzista. Jos Santa Cruziin meneminen ei ole suunnitelmissasi, suosittelemme käymään Siam Mallissa.

Vieraile:

Massimo Dutti

Espanjalainen tuotemerkki, joka tunnetaan hyvästä laadusta ja klassisesta muotoilusta;

Tous

Erittäin söpöjä koruja, joissa on nalle-logo;

Intimissimi ja Calzedonia

Alusvaatteet, uima- ja rantavaatteet;

Jos etsit rentoja ja farkkuvaatteita erittäin kohtuulliseen hintaan, käy Leftiesin myymälässä.

Siam Mallissa voit myös käydä jossakin monista ravintoloista ja lasten viihdealueella, joten voit viettää siellä hyvän ostospäivän koko perheen kanssa.

Plaza del Duque

Tämä valtava ostoskeskus sisältää pääasiassa premium-merkkien kauppoja:

 • Marc Cain
 • Anna Rachele
 • Armani Jeans
 • Elisabetta Franchi
 • Escada ja joitakin muita.

Voit myös vierailla joissakin monimerkkiliikkeissä, kuten Weekendissä, jossa on esillä kuuluisia suunnittelijamerkkejä: Burberry, Versace, Baldinini, Max Mara jne.

Ostokset Teneriffan pohjoisosassa

Vaativimmille shoppailijoille suosittelemme Teneriffan pohjoisosaa. Siellä on valtavia ostoskeskuksia ja kaikenlaisia tuotemerkkejä ja tuotteita vaatteista, kengistä ja asusteista leluihin ja elektroniikkaan, ja joidenkin tuotteiden hinnat ovat edullisempia kuin etelässä.

Ostokset Santa Cruz de Tenerife

Teneriffan pohjoisosan ostosoppaamme aloitamme Santa Cruz de Teneriffasta. Se on Teneriffan pääkaupunki ja ehdoton vierailukohde kaikille, jotka eivät ole välinpitämättömiä ostosten suhteen.

Santa Cruzin tärkeimmät ostoskeskukset on keskitetty yhdelle alueelle – Avenida Tres de Mayolle, joten voit käydä niissä kaikissa ja säästää paljon aikaa.

El Corte Ingles

Suosituin paikka on El Corte Ingles. Olet luultavasti jo kuullut tämän nimen, sillä se on suosittu espanjalainen ostoskeskusverkosto. Jos siis olet jo vieraillut muissa Espanjan kaupungeissa, olet ehkä käynyt myös tässä valtavassa ostoskeskuksessa.

Jos et ole koskaan kuullut siitä, El Corte Inglesistä voit ostaa aivan kaikkea: elintarvikkeita, kosmetiikkaa, laukkuja, vaatteita ja kenkiä miehille, naisille ja lapsille, leluja, tuotteita kotiin, elektroniikkaa ja paljon muuta.

Muista ostoskeskuksista poiketen El Corte Ingles tarjoaa suuren valikoiman espanjalaisia tuotemerkkejä, joita ei löydy muista maista, joten sinulla on mahdollisuus ostaa jotain todella mielenkiintoista. Siellä on esillä niin paljon tuotemerkkejä, että niistä kirjoittaminen käy liian pitkäksi, ja lisäksi monet niistä tunnet melko hyvin tai olemme jo kirjoittaneet niistä edellä:

 • Armani
 • Calvin Klein
 • Desigual
 • Furla
 • Geox
 • Guess
 • Hugo Boss
 • Karen Millen
 • Lacoste
 • Ralph Lauren
 • Levi’s
 • Nike
 • New Balance
 • Pandora
 • Reebok
 • Tommy Hilfiger

Haluamme kuitenkin korostaa joitakin merkkejä, jotka ovat esillä lähinnä Espanjassa tai jotka ovat ehdottomasti huomion arvoisia.

Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez on luultavasti yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista espanjalaisista suunnittelijoista. Adolfo Domínguezin pukuihin on puettu suositun tv-sarjan Miami Vice pääsankareita ja Espanjan suurimman lentoyhtiön Iberian työntekijöitä. Kaikki tuotemerkin mallistot ovat vapauden ja luovuuden inspiroimia, mutta samalla niissä on tyylikäs muotoilu ja korkea laatu.

Puruficación García

Puruficación García on toinen kuuluisa espanjalainen suunnittelija ja erittäin lumoavan ja tyylikkään tuotemerkin perustaja. Ennen kaikkea se on kuuluisa laukuistaan. Niiden valikoima on niin valtava, että on lähes mahdotonta, ettet löytäisi juuri sinulle sopivaa.

Puruficación García valmistaa myös vaatteita miehille ja naisille, kenkiä ja asusteita. Kaikki on hyvin laadukasta ja tyylikästä.

Carolina Herrera

Tämä ei ole espanjalainen tuotemerkki, mutta sitä rakastetaan kuitenkin Espanjassa sekä kaikkialla maailmassa. Monet julkkikset valitsevat Carolina Herreran vaatteita tärkeimpiin tapahtumiin.

Tutustu siihen, jos pidät ylellisistä ja tyylikkäistä tuotteista.

Tres de Mayo

Aivan Corte Inglesiä vastapäätä on vielä yksi ostoskeskus – Tres de Mayo.

Jos tutustuit merkkeihin Puruficación García ja Adolfo Domínguez El Corte Ingles -ostoskeskuksessa ja pidit niistä, muista käydä myös Tres de Mayo -ostoskeskuksessa, sillä sieltä löydät näiden merkkien isommat myymälät, joissa on enemmän valikoimaa.

El Meridiano

Vielä yksi ostoskeskus tällä alueella on Meridiano. Siellä voit vierailla monissa suosituissa liikkeissä, kuten Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Calzedonia jne.

El Meridiano kiinnostaa myös kaikkia Primarkin faneja.

Niille, jotka eivät tunne tätä tuotemerkkiä – se on valtava myymälä, jossa on vaatteita, kenkiä, alusvaatteita, kodin tuotteita ja paljon, paljon muuta.

Hinnat ovat erittäin kohtuulliset.

Kosmetiikan ystäville on myös suositeltavaa käydä tässä ostoskeskuksessa, sillä siellä on esillä joitakin merkkejä, jotka voivat olla huomion arvoisia:

Kiko Milano, Cailyn, Real Techniques ja joitakin muita.

Calle Castillo

Jos sinulla on hieman enemmän aikaa, kävele Calle Castilloon asti, joka sijaitsee lähellä Plaza Españaa. Näin näet hieman kaupunkia ja voit yhdistää sen ostosten tekemiseen.

Calle Castillossa sijaitsevat kaikki tunnetut tuotemerkit, jotka mainitsimme jo edellä: Massimo Dutti, H&M, Mango, Bimba y Lola ja muita.

Ostokset La Lagunassa

Ensimmäinen ostospaikka La Lagunassa, jonka aiomme mainita, on Al Campo (Auchan). Jos sinulla on auto, voit käydä siellä ostamassa vaatteita, kenkiä ja kosmetiikkamerkkejä (vaikka niitä ei esitellä yksinomaan siellä, vaan ne löytyvät monista muista helpommin saavutettavista paikoista).

Al Campossa kannattaa kuitenkin käydä ruoan ja viinin vuoksi. Jos haluat ostaa paikallisia lihatuotteita, juustoja ja viiniä, löydät sieltä todella hyvän valikoiman.

Emme suosittele käymään La Lagunassa vain ostoksilla, sillä siellä ei ole juuri lainkaan kauppoja ja tuotemerkkejä, joita ei esitellä Las Americasissa tai Santa Cruzissa. Mutta jos aiot käydä La Lagunassa kiertelemässä nähtävyyksiä, voit tehdä siellä myös ostoksia.

Monet kuuluisat espanjalaiset tuotemerkit ovat esillä La Lagunan keskustassa, katedraalin (Catedral de La Laguna) ja kirkon (Iglesia-Parroquia Matriz de Ntra Sra de La Concepción) välisillä kaduilla.

Ostokset Puerto de la Cruzissa

Kuten La Lagunan tapauksessa, Puerto de la Cruz on ennen kaikkea nähtävyyksien katselupaikka. Mene sinne käymään Loro Parquessa, nauttimaan kanarialaisesta tunnelmasta ja kauniista luonnosta.

Kaupungin keskustassa on myös kauppoja, joten voit yhdistää nähtävyyksien katselun ja shoppailun.

Ostokset La Orotavassa

La Villan ostoskeskus

Vielä yksi ostoskeskus, joka kannattaa mainita oppaassamme, on La Villa -ostoskeskus. Tästä valtavasta ostoskeskuksesta löydät vielä yhden Al Campon ja joitakin vaatteita, kenkiä, asusteita, urheilua, kosmetiikkaa ja muita kauppoja.

Merkkejä, joita voit ostaa sieltä, ovat mm:

 • Benetton
 • Massimo Dutti,
 • Zara
 • Pull&Bear
 • Punto Roma
 • Bershka
 • Springfield
 • Stradivarius
 • Naisten salaisuus

Toivomme, että oppaamme on sinulle hyödyllinen ja auttaa sinua tekemään tuottavia ostoksia. Vielä yksi asia, joka sinun on luultavasti hyvä tietää, on se, että monet kaupat Teneriffan pohjoisosassa (jos kyseessä ei ole suuri ostoskeskus) ovat kiinni siestan vuoksi ja lähes mikään ei ole töissä sunnuntaisin, joten pidä se mielessä suunnitellessasi ostoksia siellä.

 

Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Contact Bananapalmbay.com on WhatsApp Bottom