Første offentliggørelse: november 13, 2021 | Sidst opdateret: januar 21, 2024 | Forfatter: Jan Daniel

Shopping på Tenerife: Den definitive guide

Der er mange forskellige former for shopping på Tenerife. Her kan du finde store indkøbscentre og lokale markeder, berømte internationale og spanske mærker, souvenirs og meget mere.

Shopping på Tenerife Syd er mest koncentreret i Las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje.

Hvis du vil shoppe i den nordlige del af øen, bør du besøge Santa Cruz, La Laguna, Puerto de la Cruz og La Orotava.

I vores guide har vi samlet alle de oplysninger, du kan få brug for, hvis shopping indgår i dine planer for ferien på Tenerife.

Shopping på Tenerife syd

 

De bedste shoppingsteder på Tenerife Syd ligger i de mest berømte turistområder:

Her kan du finde tøj, parfumeri, sko, tilbehør og meget mere. For din bekvemmelighed har vi inddelt shoppingstederne efter områder, så det bliver lettere for dig at planlægge din shoppingdag.

Shopping i los Cristianos

Los Cristianos er det mest lokale sted blandt alle turist syd for Tenerife. Så udover shopping er det et meget rart sted at gå en tur, besøge lokale restauranter og butikker.

 

De fleste butikker i Los Cristianos er koncentreret på Avenida Suecia og nogle få gader, som starter fra kirken og går ned til strandpromenaden.

Her kan du finde Lacoste-butikker, nogle skoforretninger, Stradivarius og nogle små lokale butikker. Hvis du er interesseret i økologiske fødevarer og kosmetik, kan du besøge en særlig øko-butik (herbolario).

Den største finder du også på Avenida Suecia. Vi anbefaler også, at du besøger frugtbutikker (fruteria) og køber frisk frugt billigere og mere lækkert end i supermarkederne.

Santiago VI Comercial Center

For store mærker skal du gå til det nye Santiago VI Comercial Center, som ligger mellem Los Cristianos og Las Vistas.

Her finder du nogle verdensberømte mærker, som f.eks:

H&M

Oprindeligt fra Sverige, som nu er kendt over hele verden. De tilbyder tøj, sko og tilbehør til mænd, kvinder og børn.

Desigual

Hvis du kan lide at være uden for mængden og være usædvanlig, skal du besøge denne butik. Filosofien for dette spanske mærke er at bringe positivisme, tolerance, innovation og kompromis. I overensstemmelse med sin filosofi tilbyder Desigual lyse farver, uventede kombinationer og usædvanligt design.

Pepe Jeans

Velkendt trendy britisk mærke, der er kendt for denim og afslappet tøj.

Geox

Her finder du italienske sko, der er fremstillet af åndbare materialer, hvilket gør dem meget komfortable.

Anna Rachele

Berømt mærke fra Italien. Tjek det ud for meget kvalitativt og elegant tøj til kvinder.

Baltman

Denne butik tilbyder herretøj til mænd til kontoret og forskellige forretningsmæssige og formelle begivenheder. Find der jakkesæt, bukser og jakker til mænd af en god kvalitet.

Monton

Besøg denne butik for afslappet og trendy tøj til både mænd og kvinder.

Vero Moda

Mærket fra Danmark, der har specialiseret sig i tøj og tilbehør.

Loriblu

Tjek denne butik for italienske designersko.

Tenerife Pearl

Husk også at besøge Tenerife Pearl-butikken, som er lidt mindre end hovedbutikken i Armeñime, men meget nemmere placeret. Hvis du stadig var sikker på, at smykker fra perlen ikke kunne have et stort udvalg, vil du blive overrasket over mængden af modeller og forskellige design. Priserne varierer også meget – fra 20€ til 16.000€.

Shopping i Las Americas

Las Americas er måske det bedste sted at shoppe på hele Tenerifes sydlige del. Her finder du et stort udvalg af mærker og butikker.

Blandt alle stederne kunne vi definere to de vigtigste shoppingområder: Avenida de Las Americas og Siam Mall.

Avenida de Las Americas shoppinggade er også kendt som Golden Mile. Det er en lang gade fuld af indkøbscentre, barer og restauranter, herunder den nyligt åbnede Hard Rock Cafe.

Her finder du også den berømte koncertsal Piramide de Arona og et stort springvand med musik- og lysshow om aftenen.

Denne berømte shoppingzone på Playa de Las Americas starter fra Vista Sur Commercial Center og slutter med indkøbscentret Parque Santiago IV. De vigtigste steder at shoppe i området er:

Vista Sur Shopping Center

Selv om Vista Sur kaldes et indkøbscenter, består det mest af små butikker med souvenirs og badeting. Men 2 steder der er absolut et besøg værd.

Fund Grube

Denne grønne butik med den glade gule elefant ved indgangen er svær at undgå at lægge mærke til. Denne butik tilbyder et godt udvalg af kosmetik og parfume, glaserede, smykker, sko og tasker til de gode priser.

Hvis du ønsker at købe naturlig Aloe Vera kosmetik, skal du også tjekke det ud der. Du vil finde et godt udvalg af mærker og produkter.

Hvad angår sko, tasker og accesoires, kan du i Fund Grube købe produkter fra Armani Jeans, Tommy Hilfiger, Pepe Jeans, Geox, Tous, Pandora og Guess samt nogle mindre kendte, men også kvalitative spanske mærker.

Ud over de alligevel rimelige priser arrangerer Fund Grube ofte forskellige former for kampagner, så du kan få en god rabat, ikke kun i den periode, hvor der er officielt udsalg.

Esprit

Dette mærke er kendt over hele verden, så det er ikke nødvendigt at skrive meget om det. Tjek det ud, hvis du kan lide kvalitet og afslappet stil.

Oasis Shopping Center

Zara

Det er næsten umuligt, at nogen ikke kender dette mærke, men bare for en sikkerheds skyld vil vi fortælle dig, at det tilbyder et stort udvalg af tøj, sko, tasker og tilbehør til alle mulige tilfælde og begivenheder: casual, urban, klassisk, business, fest osv. Zara laver kollektioner til kvinder, mænd og børn.

Yamamay

Dette italienske mærke laver meget smukt badetøj og undertøj, så gå ikke glip af det.

Springfield

Et andet berømt spansk mærke. De laver mest afslappet tøj til mænd og kvinder. Priserne er meget rimelige, selv uden udsalg.

Women’s Secret

Denne butik vil først og fremmest være interessant for kvinder. Tjek den ud for et godt udvalg af undertøj, badetøj og tøj til hjemmet.

Desigual

Vi har allerede skrevet om dette mærke, så tjek det ud ovenfor.

Kheil’s

Som en stor gave til alle fans af dette berømte kosmetikmærke blev der i Oasis Shoppingcenter åbnet deres officielle butik i Oasis Shoppingcenter. Hvis du stadig ikke kender til Kheil’s, er dette et kosmetikmærke, der blev oprettet som et apotek i 1851. Det sælger kosmetik af høj kvalitet med naturlige ingredienser. Forresten er mange berømtheder fra fortid og nutid fans af dette mærke.

7 camicie

Dette italienske mærke vil hjælpe dig med at gøre dine grå forretningsdage lysere. Et stort udvalg af skjorter til mænd og kvinder til kontoret og livet vil skabe et stilfuldt og elegant look. Tag et kig.

Americas Plaza Shopping Center

Dette indkøbscenter starter lige efter Oasis. Her finder du nogle få kosmetikbutikker og smykkeforretninger, hvor du kan købe både eksklusive designersmykker og ure, såsom Bulgari, Cartier, Chanel, Longines, Gucci og nogle mere økonomisk kendte mærker, såsom Pandora, Guess og Swatch.

På Americas plaza kan du også besøge:

 • Lacoste-butikken for det verdensberømte tøj med krokodillelogoet;
 • den verdenskendte Guess-butik med berømt denim-, casual- og designertøj, tasker, sko og tilbehør;
 • Nike for sportstøj og sko, der er kendt over hele verden;
 • Timberland for komfortable sko og tøj i sporty og afslappet stil og mange andre butikker.

Safari Shopping Center

Det næste indkøbscenter, du vil se, er Safari Shopping Center. I dette center finder du nogle butikker med flere mærker, som sælger luksusmærker, såsom Marella, Burberry, Escada og andre.

Besøg også Bimba y Lola-butikken, det spanske mærke, som producerer meget stilfulde og ikke-standardiserede modeller af sko, tasker og tøj med attraktive prints og stoffer af god kvalitet.

De andre kendte mærker, som du finder der, er Stradivarius, Bershka og nogle andre.

Parque Santiago III/IV

På den anden side af gaden ligger butikscentret Parque Santiago III og IV. Her kan du købe parfumeri, souvenirs og el-produkter.

For enden af Avenida de Las Americas-gaden finder du også Pool and Bear-butikken, som tilbyder tøj i afslappet stil til unge mænd og kvinder.

Hvis du drejer til højre, vil der være nogle flere butikker, f.eks. Mango Store og lidt længere væk Hugo Boss-butikken.

Vi har naturligvis ikke nævnt alle de butikker og mærker, du kan finde i Golden Mile-området, så vi anbefaler bare at tage sig tid og besøge alle de små og store butikker, du kan lide, og vi er sikre på, at du kan få en meget vellykket shoppingoplevelse.

Siam Mall

Hvis shopping i Golden Mile-området ikke var nok for dig, kan du besøge det nyligt åbnede Siam Mall. Det er bygget i samme orientalske stil som Siam Park og tilbyder et godt udvalg af mærker. Nogle af dem er de samme som i Golden Mile, f.eks. Zara, Mango, Springfield, Pull and Bear, Bershka, Women’s secret osv. Men nogle butikker kan du kun finde der eller i Santa Cruz. Hvis det ikke er planen at tage til Santa Cruz, anbefaler vi, at du besøger Siam Mall.

Besøg:

Massimo Dutti

Spansk mærke, kendt for sin gode kvalitet og klassiske design;

Tous

Meget søde smykker med bamse-logo;

Intimissimi og Calzedonia

Til undertøj, svømme- og strandtøj;

Hvis du er på udkig efter afslappet tøj og denimtøj til meget rimelige priser, så besøg Lefties-butikken.

I Siam Mall kan du også besøge en af de forskellige restauranter og et underholdningsområde for børn, så du kan tilbringe en god shoppingdag der med hele familien.

Plaza del Duque

Dette enorme indkøbscenter omfatter overvejende butikker med premium-mærker:

 • Marc Cain
 • Anna Rachele
 • Armani Jeans
 • Elisabetta Franchi
 • Escada og nogle andre.

Du kan også besøge nogle butikker med flere mærker, f.eks. Weekend, hvor der findes nogle kendte designerbrands: Burberry, Versace, Baldinini, Max Mara osv.

Shopping i Tenerife Nord

For de mest krævende shoppere anbefaler vi at besøge den nordlige del af Tenerife. Her finder du store indkøbscentre og alle slags mærker og produkter, lige fra tøj, sko og tilbehør til legetøj og elektronik, og nogle produkter er billigere end i den sydlige del af Tenerife.

Shopping i Santa Cruz de Tenerife

Vores shoppingguide for Tenerife nord vil vi starte med Santa Cruz de Tenerife. Det er Tenerifes hovedstad og et must for alle, der ikke er ligeglade med shopping.

De vigtigste indkøbscentre i Santa Cruz er koncentreret i én zone – avenida Tres de Mayo, så det vil være ganske muligt for dig at besøge dem alle og vil spare din tid en masse.

El Corte Ingles

Det mest populære sted er El Corte Ingles. Du har sikkert allerede hørt dette navn, da det er det populære spanske netværk af indkøbscentre. Så hvis du allerede har besøgt andre spanske byer, har du måske også besøgt dette store indkøbscenter.

Hvis du aldrig har hørt om det, kan du i El Corte Ingles købe det hele: mad, kosmetik, tasker, tøj og sko til mænd, kvinder og børn, legetøj, produkter til hjemmet, elektronik og meget mere.

I modsætning til de andre indkøbscentre tilbyder El Corte Ingles et stort udvalg af spanske mærker, som du ikke kan finde i andre lande, så du kan have en chance for at købe noget virkelig interessant. Der er så mange mærker præsenteret der, at det vil blive for langt at skrive om dem, og mange af dem kender du i øvrigt ret godt, eller vi har allerede skrevet om dem ovenfor:

 • Armani
 • Calvin Klein
 • Desigual
 • Furla
 • Geox
 • Guess
 • Hugo Boss
 • Karen Millen
 • Lacoste
 • Ralph Lauren
 • Levi’s
 • Nike
 • New Balance
 • Pandora
 • Reebok
 • Tommy Hilfiger

Men der er nogle mærker, som vi gerne vil fremhæve, da de hovedsageligt præsenteres i Spanien eller bare er absolut værd at være opmærksom på.

Adolfo Domínguez

Adolfo Domínguez er nok en af de mest berømte og værdsatte spanske designere. I Adolfo Domínguez’ jakkesæt blev de vigtigste helte i den populære tv-serie Miami Vice og ansatte i det største spanske luftfartsselskab Iberia klædt på. Alle kollektioner fra mærket er inspireret af frihed og kreativitet og har samtidig et elegant design og høj kvalitet.

Puruficación García

Puruficación García er en anden berømt spansk designer og grundlægger af et meget glamourøst og stilfuldt mærke. Først og fremmest er det berømt for sine tasker. Udvalget af dem er så stort, at det er næsten umuligt, at du ikke kan finde den rigtige til dig.

Puruficación García laver også tøj til mænd og kvinder, sko og tilbehør. Alt er meget kvalitativt og elegant.

Carolina Herrera

Dette er ikke et spansk mærke, men det er dog elsket i Spanien såvel som i hele verden. Mange berømtheder vælger Carolina Herrera tøj til de vigtigste begivenheder.

Tjek det ud, hvis du kan lide luksus og elegante produkter.

Tres de Mayo

Lige overfor Corte Ingles ser du endnu et indkøbscenter – Tres de Mayo.

Hvis du har tjekket mærkerne Puruficación García og Adolfo Domínguez i indkøbscentret El Corte Ingles og kunne lide dem, så husk også at besøge indkøbscentret Tres de Mayo, da du der finder de større butikker med disse mærker med et større udvalg.

El Meridiano

Endnu et indkøbscenter i dette område er Meridiano. Her kan du besøge mange populære butikker som Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Calzedonia osv.

El Meridiano vil også være interessant for alle fans af Primark.

For dem, der ikke kender dette mærke – det er en stor butik med tøj, sko, undertøj, produkter til hjemmet og meget, meget mere.

Priserne er meget rimelige.

For kosmetikfans kan det også anbefales at besøge dette indkøbscenter, da der er præsenteret nogle mærker, som kan være værd at være opmærksom på:

Kiko Milano, Cailyn, Real Techniques og nogle flere.

Calle Castillo

Hvis du har lidt mere tid, kan du gå til Calle Castillo, som ligger i nærheden af Plaza España. Så kan du se lidt af byen og kombinere det med shopping.

I Calle Castillo ligger alle de kendte mærker, som vi allerede har nævnt ovenfor: Massimo Dutti, H&M, Mango, Bimba y Lola og andre.

Shopping i La Laguna

Det første sted til shopping i La Laguna, som vi vil nævne, er Al Campo (Auchan). Hvis du har en bil, kan du besøge det for at købe nogle tøj-, sko og kosmetikmærker (selv om de ikke udelukkende præsenteres der, men kan findes mange andre mere tilgængelige steder).

Men det, som Al Campo virkelig er værd at besøge for, er mad og vin. Hvis du ønsker at købe lokale kødprodukter, ost og vin, kan du finde et rigtig godt udvalg.

Vi anbefaler ikke at besøge La Laguna udelukkende for at shoppe, da der næsten ikke er nogen butikker og mærker, som ikke findes i Las Americas eller Santa Cruz. Men hvis du skal besøge La Laguna for at se sightseeing, kan du også shoppe der.

Mange berømte spanske mærker er præsenteret i centrum af La Laguna, i gaderne mellem katedralen (Catedral de La Laguna) og kirken (Iglesia-Parroquia Matriz de Ntra Sra de La Concepción).

Shopping i Puerto de la Cruz

Som i tilfældet med La Laguna er Puerto de la Cruz først og fremmest et sted, hvor man skal besøge for at få sightseeing. Tag dertil for at besøge Loro Parque, for at nyde den kanariske atmosfære og den smukke natur.

I byens centrum kan du også finde nogle butikker, så du kan kombinere sightseeing med shopping.

Shopping i La Orotava

Butikscenter La Villa

Endnu et shoppingcenter, som er værd at nævne i vores guide, er La Villa shoppingcenter. I dette store indkøbscenter finder du endnu en Al Campo og en del tøj, sko, tilbehør, sport, kosmetik og andre butikker.

De mærker, du kan købe der, er:

 • Benetton
 • Massimo Dutti,
 • Zara
 • Pull&Bear
 • Punto Roma
 • Bershka
 • Springfield
 • Stradivarius
 • Kvinders hemmelighed

Vi håber, at vores guide vil være nyttig for dig og vil hjælpe dig med at foretage en produktiv shopping. En ting mere, som du sikkert skal vide, er, at mange butikker i Tenerife Nord (hvis det ikke er et stort indkøbscenter) er lukket til siesta og næsten intet arbejder om søndagen, så husk det, når du planlægger din shopping der.

 

Relaterede artikler:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0