Első közzététel: március 29, 2024 |

Fedezze fel a gyönyörű Playa El Jablillo-t Lanzarotén

Ezúttal a lanzarotén található ragyogó El Jablillo strandról mesélünk nektek, ahol kristálytiszta a víz és egész évben sok napsütés vár rátok. A szállodai zóna és egy hullámtörő védi a széltől, így nyugodt vize tökéletes az úszáshoz és a búvárkodáshoz. Jöjjön és fedezze fel velünk Playa El Jablillót, amelyet a nyugalomtól hemzsegő strandnak tartanak, ahol nyugodt nyaralást élvezhet, és elszakadhat a világtól.

Lokáció

Lanzarote délnyugati részén, Teguise településen található. A közeli lakásokban és szállodákban megszállók gyalogosan is elérhetik a strandot. A távolabb tartózkodók bérelt autóval vagy az 1-es és 2-es buszjáratokkal érhetik el a strandot, a strand az Avenida El Jablillo utcában található.

A Playa El Jablillo jellemzői

A finom aranyszínű homokkal és türkizkék vízzel rendelkező, 150 méter hosszúságú, félig városi strand. Sziklákkal tarkított homokból áll, amelyek a vulkanikus strandok jellegzetes vonzerejét adják. Vonzerejének és a szolgáltatások minőségének köszönhetően magas a kihasználtsága. Különösen a főszezonban telik meg emberekkel, és nincs több hely.

Tengerfenékének nagy természeti gazdagsága vonzza a természetkedvelők figyelmét. Ideális búvárkodásra és búvárkodásra. A víz alatti fotózáshoz is az egyik legjobb strand Lanzarotén.

Családi strand

Teguise Costa Teguise - Avenida del Jabillo - Playa del Jabillo 04 ies
A strandot természetes módon védi a szél, ami segít megóvni a vizet az erős hullámoktól. E feltételek további javítása érdekében hullámtörőket építettek, hogy a víz olyan nyugodt legyen, mint egy úszómedence. Ez teszi ideális stranddá a gyermekek számára. Mivel kis strandról van szó, a gyermekek mindig felügyelet alatt lehetnek.

Szolgáltatások

A strand elnyerte a Kék Zászlót, ami még vonzóbbá teszi a turisták és a világ minden tájáról érkező látogatók számára. Ezen a strandon élvezheti:

  • Napozóágyak és napernyők bérelhetők
  • Zuhanyzók
  • Vécék
  • Létfenntartók
  • Rámpák és járdák mozgássérültek számára

A strand megközelítése nagyon egyszerű, még az autóját is leparkolhatja a strandtól néhány méterre. A parkolóhely nagyon tágas, sok autó számára elegendő kapacitással.

Paseo Maritimo

Az El Jablillo strand egy kellemes sétány közelében található, amely összeköti a város különböző létesítményeivel. Számos üzletet talál, ahol fürdőruhát, strandkellékeket és egyebeket vásárolhat. A helyi éttermekben finom ételeket is fogyaszthat, a fagylaltozókban és bárokban pedig barátaival szórakozhat. Teguise városa gyönyörű hely, ha Playa El Jablillo városába látogat. Sétáljon végig utcáin és varázslatos sarkaiban. A települést vulkanikus táj keretezi, nagyon érdekes történelmi központtal.

Emlékeztetjük, hogy Playa El Jablillo magas kihasználtsága miatt a szálláshelyek gyorsan elfogynak, különösen a főszezonban. Ezért javasoljuk, hogy foglaljon előre, és érkezzen korán a strandra, hogy helyet találjon.

Strandok Lanzarote
Kapcsolódó cikkek: