Első közzététel: június 8, 2022 |

Puerto del Carmen strandjai

Puerto del Carmen Lanzarote szigetének délkeleti részén található, és a régió egyik legfontosabb turisztikai központja. Számos szolgáltatással várja a turistákat, és 6 kilométernyi buja stranddal rendelkezik.

Eredetileg halászterület volt, de mára teljes körű turisztikai kínálattal fejlődött. Napjainkban még mindig szüntelenül folyik a halászat a La Tiñosa néven ismert területen, és a terület lényegének megőrzése érdekében a szállodaépületek a hagyományos építészet tiszteletben tartásával épültek.

Puerto del Carmen strandjai

A tengerpart 8 kilométer hosszan húzódik, amelynek mentén mindenféle szolgáltatás megtalálható. Lehetősége lesz különböző vízi tevékenységekre is, mint például búvárkodás, snorkeling, szörfözés stb. Sok turista választja útitervében Puerto del Carmen strandjait a kiváló éghajlat és a minőségi szolgáltatások miatt.

Playa Grande strand

Playas de Puerto del Carmen

Ez a városi strand egy kilométer hosszan elnyúló, aranyhomokos és nyugodt vizű strand. Ez a környék legnépszerűbb strandja, és Puerto del Carmen összes tevékenysége itt zajlik. A szomszédos sétányon üzletek, éttermek és szabadidős területek sokasága várja az érdeklődőket.

Itt mindent megtalál, amire a fürdőzőnek szüksége van ahhoz, hogy kényelmesen élvezze a tengert. A strandon zuhanyzók, WC-k, öltözők, vízimentők, napozóágyak és napernyők, valamint biztonságos parkoló található.

Matagorda

A strand 800 méter hosszan húzódik és 30 méter széles. A sziget egyik legforgalmasabb öble, mivel szállodák és apartmanok veszik körül. Napozóágyakat és napernyőket talál, de ha szeretné, a homokban fekve is napozhat, és szépen lebarnulhat.

Los Pocillos

Puerto del Carmen Becahes - Lanzarote (1)

A központban található, Matagorda és Playa Grande között. Hossza 1 kilométer, szélessége 150 méter, és turisták százait fogadja, akik meglátogatják. Aranyszínű homokja és nyugodt vize jellemzi.

A strandok sugárútja

Az Avenida de las Playas Puerto del Carmen strandjaival párhuzamosan fut. Bevásárlási és szabadidős lehetőségei hozzájárultak a terület népszerűségéhez. Ha végigsétál rajta, különböző éttermeket, üzleteket és számos nappali és éjszakai szabadidős lehetőséget talál. A sugárúton kerékpárút is található, hogy két keréken is átkelhessen rajta, és teljes egészében élvezhesse a tengeri szellőt.

Hogyan juthat el oda

Puerto del Carmen strandjaihoz nagyon könnyű eljutni. Mindössze annyit kell tennie, hogy végighalad a sugárúton, és leparkol az Ön által kiválasztott strand közelében. A Puerto del Carmenbe közlekedő buszjáratok valamelyikén busszal is eljuthatsz. Most, hogy már a strandon van, már csak ki kell élveznie egy csodálatos napot a lanzarotei tengeren.

Strandok Puerto del Carmen

KapcsolĂłdĂł cikkek: