Ensimmäinen julkaisu: 8 kesäkuun, 2022 |

Puerto del Carmenin rannat

Puerto del Carmen sijaitsee Lanzaroten saaren kaakkoisosassa, ja se on yksi alueen tärkeimmistä matkailukeskuksista. Siellä on monia palveluja matkailijoiden iloksi ja 6 kilometriä vehreitä rantoja.

Se oli alun perin kalastusalue, mutta se on kehittynyt tarjoamaan t√§ydellisen matkailutarjonnan. Nyky√§√§n La Ti√Īosa -nimisell√§ alueella harjoitetaan edelleen jatkuvaa kalastustoimintaa, ja alueen olemuksen s√§ilytt√§miseksi hotellirakennukset on rakennettu perinteist√§ arkkitehtuuria kunnioittaen.

Puerto del Carmenin rannat

Rantaviivaa on 8 kilometriä, jonka varrella on kaikenlaisia palveluja. Sinulla on myös mahdollisuus harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja, kuten sukellusta, snorklausta ja surffausta. Monet matkailijat valitsevat Puerto del Carmenin rannat matkasuunnitelmaansa sen erinomaisen ilmaston ja laadukkaiden palvelujen vuoksi.

Playa Granden ranta

Playas de Puerto del Carmen

Tämä on kaupunkiranta, joka ulottuu kilometrin pituiselle kultaiselle hiekalle ja rauhallisille vesille. Se on alueen suosituin ranta, ja kaikki Puerto del Carmenin aktiviteetit tapahtuvat täällä. Viereisellä rantakadulla on monenlaisia kauppoja, ravintoloita ja vapaa-ajanviettopaikkoja jokaiseen makuun.

Täältä löydät kaiken, mitä uimari tarvitsee nauttiakseen merestä mukavasti. Rannalla on suihkut, wc:t, pukuhuoneet, hengenpelastajat, aurinkotuoleja ja -varjoja sekä turvallinen pysäköintialue.

Matagorda

Ranta on 800 metriä pitkä ja 30 metriä leveä. Se on yksi saaren vilkkaimmista lahdista, sillä sitä ympäröivät hotellit ja asunnot. Löydät aurinkotuoleja ja -varjoja, mutta voit halutessasi myös maata hiekalla ja ottaa aurinkoa ja ruskettua.

Los Pocillos

Puerto del Carmen Becahes - Lanzarote (1)

Se sijaitsee keskustassa, Matagordan ja Playa Granden välissä. Se on 1 kilometrin pituinen ja 150 metriä leveä, ja siellä vierailevat sadat turistit ovat tyytyväisiä. Sille on ominaista sen kultainen hiekka ja rauhalliset vedet.

Rantakatu

Avenida de las Playas kulkee Puerto del Carmenin rantojen suuntaisesti. Sen ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet ovat osaltaan lisänneet alueen suosiota. Sitä pitkin kävellessäsi löydät erilaisia ravintoloita, kauppoja ja monia päivä- ja yöaikaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia. Kävelykadulla on pyöräilyalue, jonka voit ylittää kahdella pyörällä ja nauttia merituulesta kaikessa rauhassa.

Miten sinne pääsee

Puerto del Carmenin rannoille pääseminen on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain ajaa kadun varrella ja pysäköidä haluamasi rannan lähelle. Pääset sinne myös bussilla jollakin Puerto del Carmeniin liikennöivistä bussilinjoista. Nyt kun olet rannalla, sinun on vain nautittava ihanasta päivästä Lanzaroten merellä.

Rannat vuonna Puerto del Carmenissa
Aiheeseen liittyvät artikkelit: