Papagayon rannat

Papagayon rannat

Tässä postauksessa puhumme Papagayon rannoista tai paremmin sanottuna Lanzaroten parhaista rannoista. Monista eri syistä tämä on monien matkailijoiden suosima alue, jossa he haluavat uida ja nauttia merestä.

Papagayon rannoille on ominaista kultainen hiekka ja voimakkaan turkoosi vesi. Niillä käy kävijöitä ympäri vuoden, mutta rannikon laajalla alueella ei ole tungosta. Suurin osa vierailuista tapahtuu kesällä, joten jos pidät yksinäisyydestä, voit mennä muina vuodenaikoina ja nauttia merestä rauhassa ja eksklusiivisesti.

Sijainti

Papagayon rannat sijaitsevat Yaizan kunnassa Lanzaroten eteläosassa ja kuuluvat Playa Blancan matkailukeskukseen. Pääset niille kävellen vain muutamassa minuutissa, jos majoitut johonkin hotelliin.

Ne ulottuvat viiden kilometrin pituisiksi ja jakautuvat pieniin poukamiin, jotka tunnetaan nimillä Playa Mujeres, Caleta del Congrio, El Pozo, Puerto Muelas ja Papagayo. Jokaista näistä alueista reunustavat matalat kallioseinämät.

Näillä rannoilla on aina hyvä sää, joten voit nauttia upeasta päivästä runsaalla auringonpaisteella ja vähäisellä tuulella. Rannalta voi nähdä naapurisaari Fuerteventuran ja Lobosin saaren.

Vesiurheilu

Jos olet innostunut merestä ja sen viehätyksestä, sinun on tultava käymään Papagayon rannoilla. Jos haluat hikoilla nauttiessasi merestä, suosittelemme kävelyä Papagayon rantoja pitkin. Mutta jos etsit merta, odotamme sinua sukeltamaan, uimaan ja snorklaamaan. Nauti vedestä ja tutustu Lanzaroten suosituimman rannikon merenpohjaan.

Rauhaa ja rentoutumista

Pienen kokonsa vuoksi poukamat tarjoavat turvallisen ympäristön lapsille, jotka nauttivat vedessä roiskimisesta ja hiekkalinnojen rakentamisesta.

Voit makoilla hiekalla ottamassa aurinkoa ja rentoutumassa. Tämä on ihanaa rentoutushoitoa, jota ei voi verrata maailman parhaaseen kylpylään. Olet keskellä paratiisimaisemaa, tunnet virkistävän tuulen kasvoillasi ja kuulet meren lempeän huminan. Tämä on epäilemättä poikkeuksellinen kokemus kaikille aisteillesi.

Papagayon ranta

Playas de Papagayo - Lanzarote Beach (2)

Tämä on yksi ryhmän kauneimmista rannoista, josta se on saanut nimensä. Se muodostaa pienen lahden kahden kallion välissä, mikä luo täydelliset puitteet rentoutumiseen ja merestä nauttimiseen.

Se on 120 metriä pitkä ja noin 20 metriä leveä, ja siellä on hienoa kultaista hiekkaa ja kristallinkirkasta vettä, joka pysyy lähes liikkumattomana. Se on täydellinen ranta merenpohjan tutkimiseen.

Rannalla on pysäköintialue ja leirintäalue sekä rantabaari, jossa voit hankkia ruokaa ja juomia. Sekä nudistit että ei-nudistit tulevat tälle rannalle parveilemaan.

Playa Mujeresin ranta

Lanzarote Beach Playa Mujeres.min

Tämä ranta ulottuu 400 metrin pituiselle valkoiselle hiekkarannalle. Se tarjoaa rauhalliset vedet ja upeat maisemat. Koska se on niin laaja, sinun ei tarvitse huolehtia rauhallisen ja hiljaisen paikan löytämisestä.

Los Ajachesin luonnonmuistomerkki

Playas de Papagayo

Papagayon rantaryhmä kuuluu Los Ajachesin luonnonmuistomerkkiin, mikä tarkoittaa, että se on herkkä alue, joka on säilytettävä. Tästä syystä sen käyttöoikeus on rajoitettu muille kuin asukkaille, joiden on maksettava 3 euroa päästäkseen nauttimaan sen vesistä.

Miten pääset Papagayon rannoille?

Jos menet autolla, sinun on ajettava Los Ajachesin luonnonmuistomerkin laaksoon, jossa on majakka, joka valvoo pääsyä. Mutta jos päätät päästä sinne jalan, sinun on kuljettava San Marcial del Rubicónin polkua, joka alkaa Las Coloradasista ja vie sinut ensin Playa Mujeresiin ja sitten muille kompleksin rannoille.

Rannat vuonna Lanzarotella

Puerto del Carmen sijaitsee Lanzaroten saaren kaakkoisosassa, ja se on yksi alueen...
Costa Teguise tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, joissa on erinomaista palvelua...