Ensimmäinen julkaisu: 8 kesäkuun, 2022 |

Costa Teguisen rannat Lanzarotella

Costa Teguise tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita, joissa on erinomaista palvelua jokaiseen makuun. Se vastaanottaa kävijöitä kaikkialta maailmasta kauniiden rantojensa, runsaan gastronomiansa ja monipuolisten vapaa-ajanvietto- ja viihdemahdollisuuksiensa vuoksi.

Tällä kertaa haluaisimme kertoa teille Costa Teguisen rannoista, jotka erottuvat edukseen hiekan valkoisuuden, erinomaisen ilmaston ja unenomaisten maisemien ansiosta.

Sijainti

Costa Teguisen rannat sijaitsevat Lanzaroten itäosassa, tarkemmin sanottuna Teguisen kunnassa. Tämä on yksi Lanzaroten tärkeimmistä matkailukeskuksista.

Tämän paikkakunnan rantakatu ulottuu 5 kilometrin päähän, jonka varrella on monia kauppoja, ravintoloita, hotelleja ja erilaisia paikkoja, joissa voit nauttia perheen ja ystävien kanssa.

Costa Teguisen tärkeimmät rannat

Alla on lueteltu tärkeimmät rannat niiden kauneuden, laadukkaiden rantapalvelujen ja vesiurheilumahdollisuuksien mukaan.

Las Cucharasin ranta

Tämä on Costa Teguisen pisin ja kaunein ranta ja yksi suosituimmista kahdesta syystä. Toisaalta matkailijat hakeutuvat sinne sen tarjoaman rauhallisuuden vuoksi. Se on ihanteellinen valinta lomailijoille, jotka haluavat irrottautua nykymaailman hälinästä. Lapsiparit ja ystäväporukat tulevat tänne jatkuvasti nauttimaan auringosta ja leikkimään kirkkaansinisen taivaan alla.

Toisaalta se on täydellinen luonnon enklaavi erilaisille vesiurheilulajeille, erityisesti purjelautailulle. Se on myös erittäin suosittu kalastuksen ja sukelluksen harrastajille.

Se sijaitsee merenrantakadun vieressä ja tarjoaa useita palveluja uimareiden mukavuuden takaamiseksi. Rannalle on ominaista kultainen hiekka ja rauhalliset vedet, joita aallonmurtajat suojaavat.

Bastianin ranta

Se ulottuu 200 metrin päähän, ja toisin kuin naapurirannoilla, sen hiekka on tummaa, mikä johtuu hiekan sisältämästä vulkaanisesta picónista.

Se ei yleensä ole kovin täynnä ihmisiä, ja siellä on kaikki tarvittavat rantapalvelut. Löydät pysäköintipaikan, suihkut, käymälät ja esteettömyyden. Voit myös ottaa lapset mukaan ja antaa heidän leikkiä rauhassa, sillä sen vedet ovat rauhallisia ja erittäin turvallisia.

Jablillon ranta

Things to do in Costa Teguise | Lanzarote

Tämä on pieni ranta, jonka vedet ovat rauhallisia sitä suojaavien aallonmurtajien ja aina päivystävien hengenpelastajien ansiosta. Se on ihanteellinen snorklaukseen ja matalan merenpohjan tutkimiseen. Rannalla on aurinkotuoleja ja -varjoja, ja se sijaitsee lähellä pysäköintialuetta ja kävelykatua.

Los Charcos

Tämä on pieni, noin 150 metrin pituinen ranta, jolla on valkoista hiekkaa. Se ei ole kovin täynnä ihmisiä, joten voit nauttia merestä näkymättömissä. Se tarjoaa erilaisia rantapalveluita ja sillä on ihanteelliset ominaisuudet surffaamiseen.

El Anclan ranta

Tämä on paras valinta, jos etsit rauhaa ja hiljaisuutta. Se tarjoaa ihanteellisen ympäristön rentoutumiseen, auringonottoon ja meren tutkimiseen snorklaamalla. Sinun on kuitenkin hyvä tietää, että se ei ole minkään laitoksen lähellä, joten sinun on varustautua ja tuoda mukanasi kaikki tarvitsemasi.

Miten sinne pääsee

Jos vuokraat auton, pääset sinne helposti maanteitse. Toinen helppo tapa on ottaa bussilinja ja jäädä pois bussipysäkillä, kävellä muutama minuutti.

Rannat vuonna Lanzarotella

Aiheeseen liittyvät artikkelit:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0