Tutustu Fuerteventuran parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Tutustu Fuerteventuran parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Guide

Tule tutustumaan Fuerteventuran parhaisiin rantoihin, jotka ovat kuuluisia kaikkialla maailmassa. Nauti sen kauniista maisemista, kultaisesta hiekasta ja lämpimästä auringonpaisteesta. Täältä löydät useita mahdollisuuksia: rauhallisia rantoja, joista voit nauttia perheen kanssa, koskemattomia rantoja kaukana väkijoukoista ja upeita aaltoja surffausta varten. Ota selvää, miksi Fuerteventuran rannikot ovat Euroopan parhaiden rantojen listan kärjessä.

Fuerteventuran parhaat rannat

Fuerteventura on Kanariansaarista toiseksi suurin. Sen rantaviiva ulottuu 340 kilometrin pituiseksi ja siellä on yli 150 rantaa, joista osa on kansainvälisesti tunnettuja. Tässä on valikoimamme Fuerteventuran parhaista rannoista, jotta voit valita, millä niistä kannattaa vierailla seuraavalla matkallasi saarelle.

El Cotillon ranta

El Cotillo - Fuerteventuran ranta (2)

Se on pieni ranta Fuerteventuran luoteisosassa. Se ulottuu 200 metrin matkalle valkoista hiekkaa ja miellyttävää turkoosia vettä. Sitä suojaavat kalliomuodostelmat, jotka luovat La Conchan, Playa de Marfolínin ja Playa De Los Lagosin kauniit poukamat. Se on edelleen säilynyt koskemattomana ja vähän vierailijoita houkuttelevana ympäristönä, jossa surffaajat ovat pääosassa. El Cotillon kylässä on joitakin kauppoja ja ravintoloita, joissa voit varustautua ja jatkaa nautintojasi.

Popcorn Beach

Erityisen ulkonäkönsä vuoksi se on aina mukana Fuerteventuran parhaiden rantojen listoilla. Se sijaitsee saaren pohjoisosassa, ja sen erityinen nimi johtuu sen hiekasta, johon on sekoittunut korallinpalasia, jotka yhdessä luovat popcornmaisen ulkonäön. Se on syrjäinen ranta, joka on vierailun arvoinen sen tekstuurin ja ainutlaatuisten valokuvien vuoksi.

Playa de Cofete

Cofete Beach Fuerteventura.min

Playa de Cofete sijaitsee saaren lounaisosassa, luonnonvaraisessa ympäristössä kaukana kaupungistumisesta. Tämän rannan vedet ovat jonkin verran karuja, joten uimisen yhteydessä on syytä noudattaa varovaisuutta. Rannalle pääsy on myös erilainen seikkailu. Sinun on käveltävä 8 km:n pituista hiekkatietä pitkin, jotta pääset lopulta merelle. Matkailupalveluista löydät lähistöltä vain ravintolan, jossa voit vaihtaa energiaa seikkailun jatkamiseen.

Playa del Matorral

Tutustu Fuerteventuran parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Se sijaitsee Morro Jablessa, saaren eteläosassa. Se ulottuu 4 kilometrin matkalle pehmeää hiekkaa, joitakin dyynejä ja kauniita palmuja. Se on saanut sinisen lipun. Sen vedet ovat rauhalliset ja sopivat erinomaisesti uimiseen. Siellä on pieni nudistialue, jossa voi nauttia merestä rauhassa. Se tarjoaa aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja. Sitä reunustaa alue, jossa on kioskeja, ravintoloita ja paikkoja, joissa voi vuokrata vesivälineitä. Vuokraa vene ja lähde kävelylle merta pitkin ihailemaan sen kauneutta ja tutustumaan siellä eläviin lajeihin.

Alzadan ranta

La Oliva - FV-1 - Playa del Moro 02 ies

Fuerteventuran koillisosassa, Corralejon luonnonpuistossa, sijaitsee tämä kaunis koskematon ranta. Rannalla ei ole rantapalveluita tai kauppoja, joten sinun kannattaa ottaa mukaan omat eväät päivää varten. Rannalla käyvät surffaajat, jotka rakastavat aaltojen rikkomista ja nauttivat Fuerteventuran levottomasta merestä.

Sotavento

Tutustu Fuerteventuran parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Nauti Sotaventon rannat muodostavien vesien voimakkaasta sinisyydestä. Ne sijaitsevat saaren kaakkoisosassa, ja ne ovat laaja rantaryhmä, johon kuuluvat La Barca, Risco del Paso, Mirador, Malnombre ja Los Canarios. Ne kuuluvat Fuerteventuran parhaiden rantojen luetteloon turkoosien vesiensä, kultaisen hiekkansa ja täydellisten vesiurheiluolosuhteidensa ansiosta. Voit harrastaa purjelautailua ja leijalautailua nousuveden aikaan. Rannalla on ystävällisiä ohjaajia, jotka opastavat sinua tässä hauskassa lajissa. Jos siis surffaaminen on sinulle uutta, tämä on täydellinen paikka oppia.

Corralejon rannat

Fuerteventura Corralejo (2).min

Saaren koillisosasta löydät tämän säteilevän kultaisen hiekkarannan, joka on jatkuva Corralejon dyynien kanssa. Se levittäytyy Corralejon luonnonpuistoon kuuluvan 9 kilometrin pituisen rantaviivan varrella. Vierailuun tulisi kuulua kävely dyyneillä ja sen jälkeen virkistävä pulahdus mereen. Tällä rannalla on kuuluisaa Jable-hiekkaa, joka koostuu erodoituneista simpukkahiukkasista.

Playa del Pozon ranta

Se sijaitsee Corralejon dyynien koillispuolella. Sen matalat vedet ovat suotuisia uimiseen. Se tarjoaa myös täydelliset olosuhteet vesiurheiluun, kuten purjelautailuun ja leijalautailuun. Se on myös rauhallinen ja kiehtova paikka rentoutua, maata hiekalla ja kuunnella aaltojen liplatusta.

La Conchan ranta

Tutustu Fuerteventuran parhaisiin rantoihin: Tutustu sen viehätykseen!

Se sijaitsee Lobosin saarella, jonne pääsee lautalla Corralejosta. Kun saavut rannalle, huomaat sen puolikuun muotoisen rantaviivan, joka kylpee Atlantin jumalallisessa turkoosissa vedessä. Rannalle on myönnetty sinilippu, joten se on vierailun arvoinen. Saaren vastakkaiselta puolelta löydät pienen ravintolan, jossa tarjoillaan saariston parasta kalaa.

Playa del Águila

Se sijaitsee saaren luoteisrannikolla ja on piilossa kallioiden välissä. Vaikean saavutettavuutensa vuoksi se on yksinäinen ranta, joka ei tarjoa minkäänlaisia palveluja uimareille. Se on 600 metriä leveä. Nauti siitä laskuveden aikaan, kun vuorovesi on matalalla ja voimme nähdä sen säteilevän kultaisen rantaviivan. Nousuveden aikaan ranta katoaa. Sisällytämme sen Fuerteventuran parhaiden rantojen luetteloon, koska sen eksoottinen maisema tarjoaa matkailijoille suuren arvon.

Esquinzon ranta

Playa Esquinzo-Butihondom Fuerteventuralla, Kanariansaaret - 51121882753

Tämä saaren luoteisosassa sijaitseva ranta on piilossa tulivuoriperäisten kallioiden keskellä. Se on ihanteellinen paikka nauttia merestä yksinäisyydessä. Toisaalta se on loistava ympäristö surffaajille, jotka rakastavat sen aaltoja ja miellyttävää merituulta. Vaikka tältä alueelta ei löydykään rantapalveluita, löydät läheisistä kylistä erilaisia kauppoja ja ravintoloita.

Butihondo

Butihondo Beach - Fuerteventura (2)

Se sijaitsee Morro Jablen pohjoispuolella saaren eteläosassa. Se on puoliksi kaupunkimainen ranta, jolla on Sinisen lipun status, ja se kuuluu aina Fuerteventuran parhaiden rantojen joukkoon. Se ulottuu 3 kilometrin pituiseksi ja siinä on useita jaettuja vyöhykkeitä. Välivyöhyke on tarkoitettu perheille, ja täältä löydät joitakin rantabaareja, aurinkotuoleja ja hengenpelastuspalvelun. Alueella on myös yksityisempiä alueita nudismin harrastamiseen. Butihondo sopii myös erinomaisesti joidenkin vesiurheilulajien, kuten purjelautailun, purjehduksen ja soudun harrastamiseen.

Playa Blanca

Se sijaitsee Fuerteventuran itäpuolella ja lähellä saaren pääkaupunkia Puerto del Rosariota. Se on perheranta, joka ulottuu 1 kilometrin pituiseksi. Siellä on hengenpelastajia, ja se on yksi paikallisten suosikkirannoista, joilla voi irrottautua arjesta. Kymmenet surffaajat kokoontuvat tänne aaltoihin ihastuneina. Vaikka se on nudistiranta, siellä käy myös uimapukuisia ihmisiä.

Fuerteventuran upeilla rannoilla on kaikkea, mitä etsit saarelta poistumatta. Jotkut ovat urbaaneja ja jotkut villejä, ja kaikilla on ainutlaatuinen viehätyksensä. Nauti miellyttävistä kävelyretkistä rantaa pitkin, tunne hiekka jaloissasi ja tuulen lempeä hyväily kasvoillasi. Muista, että olemme nimenneet vain joitakin Fuerteventuran parhaista rannoista, mutta vielä on paljon lisää löydettävää. Tule nauttimaan tästä upeasta saaresta ja vie kotiin parhaat muistot lomastasi.

Rannat vuonna Fuerteventuralla

Aiheeseen liittyvät artikkelit: