Екскурзии с лодка от Пуерто де ла Крус

Екскурзии с лодка от Пуерто де ла Крус

Guide

Пуерто де ла Крус е главният курорт в северната част на Тенерифе. Много туристи от цял свят го избират заради невероятните пейзажи, комфортния климат и автентичната канарска атмосфера.

 

Освен че можете да се наслаждавате на слънцето на красивите естествени плажове, има много екскурзии и дейности, които можете да правите директно в или от Пуерто де ла Крус. На нашия уебсайт можете да намерите подробна информация за нещата, които трябва да правите в Пуерто де ла Крус, можете да я разгледате тук.

Сега бихме искали да разкажем малко повече за едно от любимите ни занимания – екскурзиите с лодка за наблюдение на китове и да ви обясним какво ще видите и ще правите по време на това фантастично пътуване.

Нашите екскурзии с лодка започват от пристанището Пуерто Колон, което се намира в южната част на Тенерифе. Не е нужно да се притеснявате как да стигнете дотам сами, ние предлагаме безплатен автобус от вашия хотел за всички екскурзии с лодка, които се предлагат от Пуерто де ла Крус.

Тенерифе е идеално място за наблюдение на китове и делфини през цялата година.

Екскурзиите с лодка ви позволяват да видите тези прекрасни животни в естествената им среда. И дори е гарантирано, че ще срещнете някое от тях.

По-вероятно е да срещнете делфина бутилконос и китовете-пилоти. Местата, където можете да ги наблюдавате, са съсредоточени във водите между Тенерифе и Ла Гомера. Затова, след като се качите на борда, ще отплавате в посока Ла Гомера и ще спрете, за да се насладите на наблюдението на китове или делфини, които си играят съвсем наблизо. Това е абсолютно зашеметяващо преживяване както за деца, така и за възрастни.

Освен да наблюдавате китове и делфини, по време на пътуването с лодка ще се отпуснете, ще се наслаждавате на слънцето, ще плувате и ще се гмуркате с шнорхел и просто ще прекарате чудесно със семейството си, с двойка или с приятели. По време на разходката с лодка имате възможност да видите и южното крайбрежие на Тенерифе.

А по време на 4,5-часовото пътуване можете да посетите дори спиращите дъха скали Лос Гигантес. Така че сега можете да разберете защо разходката с лодка е едно от най-популярните занимания в Тенерифе и е абсолютно задължителна.

Друга възможност, която ще бъде достъпна само ако сте наели кола по време на почивката си в Тенерифе (отсядайки в Пуерто де ла Крус), е да наемете една от нашите частни лодки в Коста Адехе.

Ако искате да направите разходка с лодка, просто разгледайте нашите възможности от Пуерто де ла Крус. За да направите резервация, ще ви отнеме само няколко минути. Ако имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с нас по телефона или да попълните формуляра за контакт.

Екскурзии с лодка в Пуерто дел ла Круз

Свързани статии:

Плажове в Пуерто дел ла Круз

Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Той е градски плаж, много популярен в района на...