Първо публикуване: ноември 20, 2021 | Последно обновено: септември 30, 2022 | Автор: Jan Daniel

Екскурзии с лодка от Пуерто де ла Крус

Този път ще ви разкажем за екскурзиите с лодка от Пуерто де ла Крус и за всичко, на което можете да се насладите, ако искате да изживеете морско приключение. В bananapalmbay.com сме специализирани в предоставянето на нашите клиенти на най-добрите възможности за пътуване по море.

Освен че можете да се наслаждавате на слънцето на красивите естествени плажове, има много екскурзии с лодка, които могат да бъдат осъществени директно във или от Пуерто де ла Крус. По време на пътуването с лодка можете да се отпуснете, да се наслаждавате на слънцето, да плувате и да се гмуркате с шнорхел и просто да си прекарате добре със семейството, партньора или приятелите си. Екскурзиите с лодка от Пуерто де ла Крус ви дават възможност да разгледате южното крайбрежие на Тенерифе и да се насладите на природната му красота.

Екскурзии за наблюдение на делфини и китове в Тенерифе

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Ако не знаете какво да правите в Пуерто де ла Крус с деца, препоръчваме ви да ги заведете да видят делфини и китове в естествената им среда. От опит знаем, че децата са тези, които най-много се забавляват с наблюдението на морските животни и празнуват със стил, когато ги видят да се приближават. Тенерифе е идеално място за наблюдение на китове и делфини през цялата година.

Екскурзиите с лодка за наблюдение на китове и делфини са едно от най-популярните занимания за нашите клиенти. Тук ще ви разкажем какво ще видите и правите по време на екскурзиите за наблюдение на китове и делфини. Екскурзиите с лодка ви позволяват да видите тези очарователни животни в естествената им среда и дори гарантирано ще срещнете някое от тях.

Най-вероятно ще срещнете делфини и пилотни китове. Местата, където можете да ги видите, са концентрирани във водите между Тенерифе и Ла Гомера. Така че, след като се качите на борда, ще отплавате в посока Ла Гомера и ще направите спирка, за да се насладите на наблюдението на китове или делфини при игра наблизо. Това е абсолютно спиращо дъха преживяване за деца и възрастни.

Предлагаме и екскурзия до Ла Гомера от Пуерто де ла Крус и близките райони на Тенерифе. Дейността включва взимане от различни места в южната и северната част на Тенерифе и след това качване в Пуерто де Лос Кристианос до Ла Гомера. За повече информация, моля, свържете се с нас на WhatsApp, за да ви помогнем да направите резервацията си.

Екскурзии с лодка от Пуерто де ла Крус до скалите Лос Гигантес

С нашето 4,5-часово пътуване можете да посетите впечатляващите скали на Лос Гигантес. Разходката с лодка е едно от най-популярните занимания в Тенерифе и е абсолютно задължителна. Това, което прави скалите Лос Акантейдос невероятни, е техният огромен размер, който на някои места надхвърля 600 метра височина. Те се издигат стабилно от морето, създавайки стена, която защитава вътрешността на остров Тенерифе. Близостта до тези скални образувания е много вълнуваща, тя събужда чувство на изненада и удивление. Ако искате да посетите скалите на Лос Гигантес, свържете се с нас, за да ви предложим най-добрите екскурзии с лодка, които ще ви отведат там.

Екскурзии с лодка в залива Маска

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (2)

Заливът Маска е друго интересно място, за което бихме искали да ви разкажем. Това е красив плаж, разположен в скалите, който е скрит поради трудния си достъп. До него може да се стигне само от водата, а екскурзиите с лодка от Коста Адехе ви позволяват да го направите. Това е плаж, който остава див и неопитомен.

Намира се в края на оврага Маска в Лос Акантиладос де Лос Гигантес. Някои авантюристи достигат до него от оврага, но това е труден алпинистки маршрут за по-опитните. Достигането до този плаж е подарък, награда за усилията ви и награда за вашата почивка. Характерен е с тъмния си пясък, който е продукт на вулканично действие.

Наемане на катамаран до Лос Акантиладос

Royal Delfin Tenerife Catamaran Tour with Transport (7)

Нашите катамарани са фантастични лодки за страхотен ден в морето с приятели и семейство. Те са просторни и са предназначени да прекарате приятни мигове в компанията на тези, които обичаме най-много. Катамаранът тръгва от Пуерто Колон към Лос Акантиладос. По време на пътуването ще забележите, че към вас се приближават очарователни морски животни. Както споменахме, те често се наблюдават в този район на залива. Пилотните китове са едни от най-дружелюбните, които ще срещнете, и с малко късмет някой от тях ще се приближи, за да ви поздрави. Разходката с катамаран ви позволява също така да слезете до водата, за да се разхладите и да поплувате. Поканете приятелите и семейството си да дойдат и да се насладят на приятна разходка из Атлантическия океан.

Разполагаме и с по-големия катамаран Royal Dolphin за повече гости. На тази лодка ще можете да видите делфини и китове, които минават под лодката, благодарение на подводните прозорци, през които се вижда дъното на морето. Можете също така да се насладите на освежаващо плуване във водите на Атлантическия океан и да зарадвате небцето си с обяда на шведска маса, включен в цената. Ако искате да се гмуркате с шнорхел в Пуерто де ла Крус, пътуването с катамаран е отличен вариант, възползвайте се от възможността да плувате и да се гмуркате с шнорхел по време на спирането на лодката в залива Маска.

Екскурзия за наблюдение на китоподобни на арабска лодка

Имаме за вас автентична ориенталска ветроходна лодка. Една необикновена лодка с уникална тема, която ще ви разсее и ще ви накара да се насладите на морето. Екскурзията с Shogun е предназначена за наблюдение на делфини, пилотирани китове и китове. Можете да избирате между различни продължителности, за да се насладите на тази екскурзия за по-дълго време. По време на тази екскурзия ще посетите скалите Лос Гигантес, залива Маска и можете да слезете до водата, за да поплувате и да се разхладите. Екскурзията включва обяд. Ако желаете да резервирате тази екскурзия, в края на текста ще намерите подробна информация за тази дейност и за всички останали, които предлагаме за вас.

Друга възможност, която ще бъде достъпна само ако наемете кола по време на почивката си в Тенерифе (отсядайки в Пуерто де ла Крус), е да наемете една от нашите частни лодки в Коста Адехе. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас още сега и ние ще отговорим на всичките ви въпроси. Не забравяйте, че ние можем да ви помогнем да изберете най-доброто занимание за вас и да ви дадем най-добрите препоръки въз основа на нашия опит.

Пуерто де ла Круз

Things to do in Puerto de la Cruz

Пуерто де ла Крус е основният туристически център в северната част на Тенерифе. Много туристи от цял свят го избират заради невероятните му пейзажи, приятния климат и автентичната канарска атмосфера.

Един от най-очарователните плажове в Пуерто де ла Крус е Плая Болуло. Благодарение на почти скритото си местоположение той продължава да изглежда див и естествен. Тук ще намерите спокойствие и релаксация. Можете да се наслаждавате на красивата природа, докато правите слънчеви бани и се отпускате на пясъка. Той е често посещаван от хора, които искат да избягат от шума и суетата на града. В него има спокоен прибой, за да прекарате добре времето си с цялото семейство, без да се притеснявате. В него има и зони с вълни, подходящи за сърфиране.

Друг плаж, който не бива да пропускате, ако сте на почивка в Пуерто де ла Крус, е Плая Жардин. Както подсказва името му, това е красив плаж, заобиколен от много цветя и декоративни растения. За разлика от Playa Bollullo, този плаж е по-близо до града, така че предлага много привлекателна градска атмосфера за туристите. Освен това е по-близо до крайбрежната алея, която от своя страна го свързва с търговските обекти и ресторантите. В Playa Jardín ще намерите всички необходими услуги за комфорта на плажуващите, умерен вятър и спокойни вълни.

Резервации

Повечето от нашите екскурзии с лодка тръгват от Пуерто Колон, разположен в южната част на Тенерифе. Но не се притеснявайте как да стигнете дотам, ние предлагаме безплатен автобус от вашия хотел за всички екскурзии с лодка, достъпен от Пуерто де ла Крус.

Предлагаме и екскурзии с лодка от Пуерто де лос Гигантес, като с нашия частен круиз Dolphins & Relax можете да се разходите до скалите на Лос Гигантес, Пунта де Тено и залива Маска. Възползвайте се от спирката на плажа, за да плувате с водни играчки и да се гмуркате с шнорхел.

Ако искате да предприемете разходка с лодка от Пуерто де ла Крус или друго място на острова, просто проверете наличните ни възможности. Отнема само няколко минути, за да направите резервация. Ако имате някакви въпроси, винаги можете да се свържете с нас по WhatsApp или да попълните нашия формуляр за контакт. От много години помагаме на нашите клиенти да намерят най-добрите екскурзии с лодка и други дейности в Тенерифе, доверете ни се, знаем от какво се нуждаете, за да се насладите пълноценно на почивката си.

Екскурзии с лодка в Пуерто дел ла Круз
Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Sinéad Campbell
Sinéad Campbell
30. November, 2022.
recommends
My partner and I rented a boat for 4 hours from Jan Daniel and we had the best day! By far our favourite experience of our whole holiday. We would definitely recommend to anyone looking to rent a boat to do your own exploring along the southern coast of Tenerife. 5* experience!
Birthe Rosen
Birthe Rosen
7. October, 2022.
recommends
Ich habe mit dieser Gesellschaft 2 tolle Touren gemacht. Die Teide Nationalpark Tour mit Masca, war klasse, sowohl Guide als auch Busfahrer waren toll. Viel information und gute Betreuung. Ein unvergesslicher Tag. 🥰 Die 2. Tour war Oberklasse, ich bin mit Shogun zur Wahlbeobachtung rausgefahren und wir haben eine ganze Familie Pilotwale gesehen, diese wunderbaren Wesen sind recht neugierig und kamen auch auf das Boot zu. Ich habe Shogun vorgezogen, weil mir die übervollen Katamarane nicht so gefallen. Gute Wahl. Die ganze Fahrt ist wunderbar, man fährt bis Los Gigantes und in der Bucht gibt es eine köstliche Mahlzeit. Es ist sehr beeindruckend, dort zu ankern. Habe die Fahrt sehr genossen.......ich liebe das Meer sehr.🥰
Younes Benkahla
Younes Benkahla
5. July, 2022.
recommends
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Didier Afecto
Didier Afecto
22. May, 2022.
recommends
Location d’un bateau en bon état Personnel disponible efficace et aimable C est tout bon !!!!
Steve O'Connell
Steve O'Connell
19. May, 2022.
recommends
What a fantastic day on our own private yacht. We went for the Astondoa 46 and the service was amazing. We saw sea turtles, dolphins and whales. Quick stop by a beach for a snorkel with the fishes and then back to drinking cava! Jan was great with the communication and made everything stress free. 100% would recommend to anyone planning something a little bit special.
Gert Vestergaard
Gert Vestergaard
15. October, 2021.
recommends
Alt var som aftalt, båd, pris og service i top
Iliana Düsseldorf
Iliana Düsseldorf
9. October, 2021.
recommends
Excelente servicio y mucha diversión. Aurora nos llevo a ver ballenas y bañar en el mar. Fue una experiencia espectacular en el Yate 🛥 privado de 15 metros.
Barbara Soetje
Barbara Soetje
18. July, 2020.
recommends
Very kind and professional. I made requests to them at the last moment and they worked hard to resolve them, succeeding perfectly. Thanks again
Mandy Daniela
Mandy Daniela
14. July, 2020.
recommends
Sehr emphehlenswert! Rufen zurück, kümmern sich, sind zuverlässig... Und die Fahrt hat sehr viel Spaß gemacht!
Gilbert Mat
Gilbert Mat
26. November, 2019.
recommends
Sehr zuverlässig und kompetent. Das Buchen auf der Website ist echt einfach und die Tickets wurden uns pünktlich gebracht. Ein echt guter Service!
Свързани статии:
Плажове в Пуерто дел ла Круз