Първо публикуване: ноември 20, 2021 | Последно обновено: септември 13, 2022 | Автор: Jan Daniel

Екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас
Наемане на бърза лодка в Плая де лас Америкас
Наемане на катамаран в Плая де лас Америкас
Риболовни чартъри в Плая де лас Америкас
Чартъри на луксозни яхти в Плая де лас Америкас
Екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас

Плая де лас Америкас е един от най-важните ваканционни курорти в Тенерифе. Благодарение на топлия климат всяка година все повече хора прекарват почивката си в Плая де лас Америкас.

Екскурзиите с лодка в Плая де лас Америкас тръгват от Пуерто Колон, който се намира само на 10-15 минути пеша от Плая де лас Америкас.

Преди да ви покажем подробното ръководство за дейностите, ето резюме на най-добрите екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас:

  • Скоростна лодка под наем в южната част на Тенерифе
  • Чартър на луксозна яхта за специални събития
  • Риболовни пътувания в Атлантическия океан
  • Частни екскурзии с катамаран, които можете да споделите с приятелите и семейството си

Какво да правите по време на екскурзиите с лодка в Плая де лас Америкас

Екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас

Вероятно първото нещо, което ще направите, след като пристигнете в Плая де лас Америкас, ще бъде да отидете на плажа, за да се отпуснете, да се насладите на топлото слънце и освежаващия океан. Но освен да останете на плажа по цял ден, в Плая де лас Америкас има много дейности и екскурзии, които да правите.

Една от силно препоръчваните дейности е разходка с лодка, за да видите китове и делфини. Мястото е идеално и за релаксация, гмуркане с шнорхел или просто за приятно прекарване на времето с приятели, партньор или семейство.

Дейностите, които ще извършвате, зависят от това колко време бихте искали да прекарате на борда. В Bananapalmbay.com ви предлагаме много неща, които да правите в и от Плая де лас Америкас. В рамките на нашите дейности имаме различни екскурзии с лодка. В зависимост от вашите вкусове, нужди и бюджет, ние имаме идеалното предложение за вас.

Наблюдение на китове и делфини

Бихме искали да ви разкажем малко за китовете и делфините, които живеят във водите на Тенерифе. Делфините от вида Bottlenose са постоянни обитатели на канарските води. Вероятно името „бутилконос делфин“ може да не говори много, но какво да кажем за Флипер, помните ли сериала в детството си? Това е същият вид делфин, който ще имате възможност да видите по време на нашите разходки с лодка.

Но във водите на Канарските острови живеят не само делфини. Други постоянни обитатели са нашите приятели пилотните китове.

На нашия уебсайт предлагаме различни варианти за разходка с лодка за наблюдение на китове или делфини в близост до Плая де лас Америкас.

Лодка под наем с капитан в Плая де лас Америкас

Екскурзиите, които предлагаме в този пътеводител, включват екипажа на лодката. Не е нужно да се притеснявате за подробностите около лодката и маршрута, който трябва да следвате. Отговорният шкипер е с пълен опит в управлението на лодка и познава в детайли крайбрежието на Тенерифе.

Скалите на Лос Гигантес

Bahia de Masca - Los Gigantes Masca Bay (4)

Нашите маршрути включват разходка с лодка около скалите на Лос Гигантес. Това са впечатляващи вулканични скални стени, които защитават западната страна на Тенерифе. Тази част на острова привлича много посетители заради красотата на своите заливи и богатото биоразнообразие във водите му.

С най-дългия вариант – 4,5-часовата екскурзия с корабчето Freebird UNO – ще посетите Лос Гигантес. Разбира се, ще имате време и да поплувате край залива Маска. След като поплувате, ще се насладите на няколко закуски на борда и след това ще се върнете в Пуерто Колон.

Празнуване на специални събития на борда

Разбира се, винаги има някакви специални поводи: рожден ден, парти или други моменти, които бихте искали да споделите само с приятелите или семейството си. Перфектният начин да направите тези моменти незабравими ще бъде частният чартър на лодка.

В случай че искате да направите пътуването малко по-бързо или разполагате с ограничен бюджет, предлагаме и 2-часовата обиколка с катамарана Eden.

Риболовна екскурзия

Екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас

Разполагаме с частни риболовни лодки, с които можете да се насладите на спортен и любителски риболов. Ще се насладите на невероятно риболовно преживяване по време на почивката си на острова. Разполагаме с лодки, оборудвани с най-модерно риболовно оборудване за богат улов.

Нашият отговорен капитан е с пълен опит в морето и ще ви отведе до местата, където ще уловите най-добрата риба. Освен уловената риба, ще отнесете нови знания и прекрасни спомени от риболовното си приключение в южната част на Тенерифе.

Канарските острови са заобиколени от дълбоки води съвсем близо до брега, което им дава предимство пред други места за риболов. Тук ще откриете голямо разнообразие от риби. За риболов с лодка има изобилие от бреки, мохара, босинегрос, пехеперо, кабрила и сама. Можете също така да уловите огромни риби тон, преминаващи през бреговете на Тенерифе, както и други големи риби като ваху и бонито.

Частна лодка под наем в Плая де Лас Америкас

Екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас

Ако желаете да имате малко повече комфорт, препоръчваме ви да вземете една от лодките за намален брой хора на борда. Изберете, например, пътуването с катамаран с Embrace. По време на това приключение можете да се насладите на океана с продължителност 3 часа. Това е частна екскурзия, при която ще получите персонално отношение. Лодката е с капацитет за 12 души. Това гарантира пространство и комфорт за всички гости.

С някоя от нашите 3-часови екскурзии с лодка в Плая де Лас Америкас ще правите наблюдение на китове, плуване и гмуркане с шнорхел. Предлагаме също така закуски и напитки.

Харта на луксозни яхти

Ако търсите луксозна яхта, за да се поглезите и да накарате гостите си да се чувстват комфортно, трябва да наемете луксозна яхта в Плая де лас Америкас. Разполагаме с просторни и удобни лодки за удоволствието на вашите гости. Пътувайте по южното крайбрежие на Тенерифе на борда на луксозна лодка с всички необходими характеристики, за да прекарате един величествен ден. Насладете се на луксозна лодка с авангарден дизайн и висококачествени материали.

Изберете 3-часовия маршрут за частна екскурзия по югозападното крайбрежие на Тенерифе. Частните екскурзии с лодка ще ви позволят да се насладите на пътуването в пълна ексклузивност. Само вие, екипажът и вашите гости на борда на лодката. Екскурзията включва закуски и напитки. По време на обиколката има спирка в залив за плуване и гмуркане с шнорхел. В зависимост от избрания маршрут и продължителност можете да се занимавате и с други дейности и да посетите скалите Лос Гигантес.

Частен чартър на катамаран

Предлагаме и частни екскурзии с катамаран, за да се насладите на приключение в морето в пълна ексклузивност. Нашите катамарани са идеални за празнуване на специални събития и за наслаждаване на морето в различен ден. Поканете приятелите и семейството си, за да отпразнувате рождения си ден или ергенското си парти в Тенерифе. Не забравяйте, че това е островът на вечната пролет и много посетители идват да отпразнуват своите събития на борда на лодка. Катамаранът разполага с достатъчно пространство за комфорта на всички гости. Те могат да правят слънчеви бани на солариума или да се отпуснат в сенчестата зона.

Напитките и ястията са включени в дейността. Изберете 3-часови екскурзии за релаксиращо плаване по Атлантическия океан. Можете да изберете и по-дълги екскурзии до 7 часа, за да посетите скалите Лос Гигантес и да поплувате в спокойните води край бреговете на Тенерифе.

Екскурзии с моторна лодка

Препоръчваме ви да наемете моторна лодка в Плаяс де Лас Америкас, за да прекарате прекрасни и незабравими мигове на брега на океана. Наемете прекрасна моторна лодка, за да заведете приятелите си и да се насладите на страхотно изживяване на борда. Екскурзията със скоростна лодка тръгва от Пуерто Колон към западното крайбрежие на Тенерифе.

Маршрутът включва обиколка на залива и спирка в заливче за плуване и гмуркане с шнорхел. В зависимост от лодката, която сте избрали, са включени храна и напитки. Пишете ни на WhatsApp, за да изясним съмненията ви и да ви помогнем да изберете лодката, която най-добре отговаря на вашите вкусове.

Как да резервирате екскурзия с лодка в Плая де лас Америкас

Ако вече сте разгледали всички различни екскурзии с лодка в Плая де лас Америкас и сте избрали желаната от вас, пишете ни на WhatsApp, за да направим резервацията ви. Можете също така да кликнете върху списъка с наличните дейности, за да видите подробности за всяка лодка. Попълнете формуляра за контакт, за да резервирате избраната дейност. Препоръчваме ви да направите предварителна резервация, тъй като имаме голямо търсене и местата се разпродават бързо.

Какво казват нашите клиенти:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Свързани статии:

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0