Első közzététel: március 11, 2024 |

Vezetett kirándulások a oldalon. Tenerife Észak
Vezetett túrák és kirándulások Tenerife északi részén

Ismerje meg Tenerife turisztikai látványosságait vezetett túráink és kirándulásaink segítségével. Különböző tevékenységeket kínálunk Önnek, hogy megismerje a szigetet és felkeltse érdeklődését. Profi idegenvezetőink segítenek abban, hogy nagyszerű élményeket élhessen át nyaralása során. Ezen az íráson keresztül szeretnénk megmutatni, hogy mely helyeket látogathatja meg vezetett túráinkkal, hogy kiválaszthassa az Ön számára legvonzóbb útvonalat. Ha egy adott hely meglátogatását tervezi, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy különleges útvonalat tervezhessünk Önnek.

Alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, hiszen az a célunk, hogy mindenki a lehető legteljesebb mértékben élvezze a szigetet, és élete legjobb élményét élje át. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon, ha szeretné bérelni bármelyik tevékenységünket, vagy bármilyen kérdése van, írjon nekünk WhatsApp-ot, ez a legegyszerűbb és legközvetlenebb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen velünk.

Hajós kirándulások Tenerife északi részén

Neptuno Teneriffa hajókirándulás Los Gigantes északi és déli formája (10)
Az útikönyvet a tenerifei öblökben tett hajókirándulásokkal szeretnénk kezdeni, mivel ez az egyik legnépszerűbb tevékenység a turisták körében.

Tenerife egy kiváltságos sziget, gyönyörű tájakkal, kiváló időjárással és végtelen számú szórakozási lehetőséggel. A Tenerifét körülvevő vizek nyugodt és csendes környezetet kínálnak, amely egész évben turisták és a tenger szerelmeseinek százait vonzza.

Royal Delfin Tenerife katamarántúra szállítással (7)
Sétáljon körbe az öbölben csodálatos katamaránjaink fedélzetén. Élvezze a tenger nyugalmát, a friss szelet az arcában és az öblöt megvilágító meleg napsütést. Jöjjön el baráti társaságával, hogy eltöltsön egy másfajta napot, osszon meg frissítő italokat és ünnepelje az élet örömét.

A hajókirándulások során látogatóink egyik kedvenc tevékenysége a cetfélék természetes környezetükben való megfigyelése. A Tenerife szigetét fürdető vizekben számos cetfaj él, amelyek ezt a szigetet tették otthonukká. Élvezze a delfinek úszkálását, és nézze meg, ahogy időnként egy-egy bálna is felbukkan, hogy üdvözölje őket. Vigye magával a gyermekeit is, hiszen ők élvezik a legjobban ezt a tevékenységet.

Royal Delfin Tenerife katamarántúra szállítással (7)
A delfin- és bálnafigyelés után a hajó lehorgonyoz az öbölben, hogy a vendégek lemehessenek megmártózni a tengerbe. Vegye fel a búvármaszkot, hogy felfedezze Tenerife tengerfenékét, amely tele van élettel és érdekes víz alatti tájakkal. A szöveg végén egy listát hagyunk Önnek a Tenerife északi részén tett hajókirándulásokon elérhető összes tevékenységről. A foglaláshoz töltse ki az egyes tevékenységekhez csatolt kapcsolatfelvételi űrlapot. Írhat nekünk közvetlenül a WhatsAppra is, és szívesen segítünk Önnek.

A sziget körüli vezetett kirándulások busszal

La Laguna - Tenerife North (11).min
Ha szeretné Tenerifét alaposabban megismerni, különböző tevékenységeket és útvonalakat kínálunk, amelyekkel a turisztikai szempontból érdekes helyekre juthat el. Engedje meg, hogy szórakoztató és élvezetes módon megismerje Tenerife látnivalóit, és közelebb hozza Önt hozzájuk.

Privát kirándulásokat is kínálunk egy exkluzív túra érdekében. Kizárólag az Ön és baráti társasága számára bérelhet vezetett túrákat. Így jobban élvezheti a tevékenységet, és nem kell aggódnia idegenek jelenléte miatt. Alkalmazkodunk az Ön preferenciáihoz, hiszen örömünk alapja az ügyfelek elégedettsége.

Profi idegenvezetőinket arra képezték ki, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak Önnek. Sokéves tapasztalattal rendelkeznek, és szívesen megosztják Önnel Tenerife titkait, kedvességgel és jó hangnemben.

Látogasson el a fenséges Teide-hegyre és a vulkanikus tájakra

Privát túra a Teide-hegyre engedéllyel (1)
Vegye igénybe vezetett kirándulásainkat, hogy meglátogassa a Teide Nemzeti Parkot és sétáljon a varázslatos ösvényei között. Emlékeztetjük Önt, hogy a Teide hegy Spanyolország legmagasabb csúcsa, 3700 méterrel a tengerszint felett. A parkot az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította, és egyike azoknak a helyeknek a világon, amelyeket feltétlenül meg kell látogatnia.

Sztárturizmus a Teide-hegyen

Teide by Night Tenerife (1)
Élvezze vezetett túráinkat és éjszakai kirándulásainkat, hogy élvezze Tenerife éjszakai égboltját. A Teide Nemzeti Park a világon kiváltságos környezetet kínál a tiszta és fényszennyezéstől mentes égbolt megtekintéséhez. Meghívjuk Önt erre a csodálatos kalandra, amelynek során egy éjszakát tölthet a parkban, és távcsöveik segítségével megcsodálhatja a kozmoszt és annak csillagait.

Látogasson el Garachico, Icod de los Vinos és Masca érdekes falvaiba

tenerife egynapos kirándulás teide masca icod garachico
Ez csak néhány azok közül a falvak közül, amelyeket meglátogathat Tenerife északi részén szervezett vezetett túráinkkal. Tenerife emblematikus falvait egyedülálló bájjal rendelkező természeti tájak és jól megőrzött hagyományos építészet jellemzi.

Látogasson el Santa Cruz de Tenerife és San Cristobal de la Laguna városaiba

santa cruz de tenerife bevásárló közlekedés tenerife déli részéről (1)
Vezetett sétákat kínálunk e városok festői utcáin. Ismerje meg első kézből, hogyan olvad össze a hagyományos kanári kultúra a modern épületekkel és a mai új szokásokkal. A kultúra, a történelem és az ízek keveréke, amelyet nem szabad kihagynia nyaralása során.

Kóstolja meg Tenerife legjobb borait

szőlőkóstoló tenerfén (3)
Talán hallott már a tenerifei borok hírnevéről, amelyet kiváló minőségüknek köszönhetően érdemeltek ki. Vegye igénybe vezetett túráinkat, hogy bejárja Tenerife ültetvényeit és szőlőültetvényeit. A kirándulás magában foglalja a borászatok meglátogatását, ahol megismerkedhet a borkészítés folyamatával és borkóstolást is tarthat.

Kirándulás La Gomera szigetének meglátogatására

VIP kirándulás La Gomera (3)
Ha van elég ideje, adjon magának lehetőséget a Kanári-szigetek egy másik fantasztikus szigetének meglátogatására. La Gomera-i kirándulásainkkal kompjárattal elvisszük Önt, hogy megismerje ezt a csodálatos, természeti tájakkal és nagy turisztikai értékkel bíró kulturális látnivalókkal teli szigetet.

Segítség és szállítás

Most, hogy már ismeri az összes lehetőséget, hogy bérelhesse vezetett túráinkat és kirándulásainkat Tenerife északi részén, nincs több kifogása, hogy tovább gondolkodjon rajta. Minőségi tevékenységeket kínálunk, amelyekkel ügyfeleink körében nagy az elégedettség. Írjon nekünk WhatsApp-ot, amikor csak szeretné lefoglalni vagy tisztázni a kétségeit. Megtiszteltetés, hogy szövetségesei lehetünk Tenerife varázsának felfedezésében.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: