Első közzététel: március 11, 2024 |

Hajós kirándulások a oldalon. Tenerife Észak
Hajós kirándulások Tenerife északi részén

Ha hajókirándulásokat keres Tenerife északi részén, akkor a megfelelő weboldalon jár. Képzelje el az Atlanti-óceán nyugodt vizén való hajózás izgalmát, és élvezze a gyönyörű kilátást. Béreljen hajót, hogy kalandot szervezzen barátaival és családjával. Különböző terveket kínálunk a tengeri hajózáshoz. Maradjon velünk, hogy megismerje a tengeren való vitorlázáshoz rendelkezésre álló összes lehetőséget Tenerife északi részén. Hagyjuk a WhatsApp-ot, hogy írjon nekünk, ha bármilyen kérdése van, vagy szeretne foglalást végezni. Minden típusú hajó bérlésére szakosodtunk Tenerifén, biztosak vagyunk benne, hogy van, amit keres.

Megosztott hajókirándulások Tenerife északi részén

Royal Delfin Tenerife katamarántúra szállítással (7)

Közös hajókirándulásokat kínálunk, hogy kellemes és élvezetes módon körbejárhassa az öblöt. Profi személyzetünk elviszi Önt az öböl legérdekesebb helyeihez. Jöjjön és töltsön el egy szenzációs napot napsütésben, jó társaságban és frissítő italokkal a fedélzeten.

Hívja meg barátait és családtagjait, hogy élvezzék a tengeren töltött napot Tenerifén. Tenerife északi részén a legtöbb hajókirándulásunkon harapnivalókat, ételeket és frissítő italokat kínálunk. A weboldalunkon elérhető egyes tevékenységekről részletesen a szöveg végén található útmutatóban tájékozódhat. Ne feledje, hogy írjon nekünk WhatsAppon, hogy tisztázza kétségeit vagy foglaljon helyet. Kérjük, vegye figyelembe, hogy sok kérést kezelünk, ezért több nappal előre írjon nekünk.

Bálnafigyelés

Royal Delfin Tenerife katamarántúra szállítással (7)

Mint tudják, Tenerife több szempontból is kiváltságos sziget. Kivételes éghajlattal rendelkezik, amely lehetővé teszi számunkra, hogy az év bármely szakában gyakoroljuk a szabadtéri tevékenységeket. Ezen és sok más előnyén túlmenően a világ egyik legjobb régiója arra, hogy ceteket láthassunk természetes élőhelyükön.

Teneriffai hajókirándulásainkkal elvisszük Önt, hogy láthassa az öbölben boldogan úszkáló delfineket és bálnákat. Tenerife vizei számos különböző cetfajnak adnak otthont, és számos vándorló faj számára megállóhelyet jelentenek más szélességi körök felé vezető útjuk során. A bálnafigyelés a Tenerife északi részére érkező turisták és különösen a gyermekek körében népszerű tevékenység. Ha nagyon szerencsések vagyunk, a túra során sokféle fajt láthatunk. Hozza magával fényképezőgépét, hogy lefényképezhesse a gyilkos bálnákat, az ámbrásceteket, a delfineket vagy bármilyen barátságos tengeri állatot, amelyik feljön köszönni.

Úszás és búvárkodás

Royal Delfin Tenerife katamarántúra szállítással (7)

A hajókirándulások nagyszerű lehetőséget kínálnak arra, hogy minden érzékszervével élvezze a tengert. A bálna- és delfinmegfigyelés után a kapitány egy gyönyörű öbölbe irányítja a hajót, hogy az utasok kiszállhassanak fürdeni. Izgalmas megérinteni a vizet, érezni annak frissességét, és úgy úszni, mint a vadonban élő halak.

Tenerife tengerfeneke gazdag és nagyon vonzó a búvárok számára. A világ minden tájáról érkeznek sportolók, hogy felfedezzék a vizet és megcsodálják a víz alatti táj szépségét. A sznorkelezés olyan tevékenység, amelyet a Tenerife északi részén tett hajókirándulások során végezhet. Bár nem olyan mélyen, mint a búvárkodás, lehetővé teszi, hogy a felszín közelében ússzon, és megcsodálhassa a tengeri állatvilág szépségét. Ússzon együtt színes halakkal és aranyos teknősökkel.

Privát hajókirándulások Tenerife északi részén

Hajós kirándulások Tenerife északi részén

Ha egy kicsit több magánéletre vágyik, privát hajókirándulásokat kínálunk Tenerife északi részén. Egy mesés jacht vagy vitorlás bérlésével exkluzívan élvezheti a tengert. Csak Ön és az Ön és vendégei csoportja a fedélzeten. Legénységünk gondoskodik arról, hogy egyedülálló és felejthetetlen kalandban legyen része. Ön javasolhatja az útvonalat, mi alkalmazkodunk az Ön preferenciáihoz. A hajó kapitánya irányítja a hajót, és gondoskodik arról, hogy minden zökkenőmentesen menjen, hogy Önnek ne kelljen aggódnia semmi miatt. Élvezze a kalandot!

Különleges események megünneplése

royal delfin tenerife los gigantes (59)

A privát hajókirándulásokkal a fedélzeten ünnepelheti a születésnapokat vagy bármilyen különleges alkalmat. A világ minden tájáról érkeznek turisták, akik kényelmes és biztonságos hajókat keresnek, hogy bulizzanak és jól érezzék magukat. A legény- és leánybúcsúk és az esküvői évfordulók a leggyakoribb okok a magánhajó bérlésére Tenerife északi részén.

Béreljen kirándulásokat luxusjachtokon, katamaránokon, motorcsónakokon, halászhajókon és más hajókon. E hajók némelyike magán- és közös kirándulásokhoz is rendelkezésre áll.

Ha szeretné megtekinteni az összes Tenerife North-i hajótúrát, kérjük, tekintse meg az alábbiakban. Részletes listát hagyunk Önnek az összes elérhető tevékenységgel, hogy kiválaszthassa azt, amelyik a legjobban megfelel annak, amit keres. Foglaljon a mellékelt kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésével, a lehető leghamarabb válaszolunk. Ha bármilyen kérdése van, írjon nekünk WhatsAppon, és szívesen segítünk Önnek. Hosszú évek óta kedveskedünk ügyfeleinknek és felejthetetlen kalandokat biztosítunk számukra. Felejtse el a gondjait és élvezze a nyaralást Tenerife északi részén.

Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek: