Buszos kirándulások Los Gigantesban

Buszos kirándulások Los Gigantesban

Guide

Ha buszos kirándulásokat szeretne foglalni Los Gigantes-ban, akkor a legjobb helyen jár. Ezen a szövegen keresztül bemutatjuk Önnek a Tenerife legérdekesebb látnivalóit, hogy segítsünk Önnek a megfelelő kirándulások kiválasztásában.

A bananapalmbay.com oldalon hosszú listát talál a tevékenységekről, amelyekkel élvezheti a tenerifei tartózkodását és egy nagyszerű nyaralást. A szöveg végén található listában megtalálja a Los Gigantes-i buszos kirándulásokhoz rendelkezésre álló lehetőségeinket a sziget más helyeihez. Írjon nekünk WhatsApp-ot, hogy tisztázza kételyeit és foglaljon helyet.

Buszos kirándulások Los Gigantesből Tenerife felfedezésére

Tenerife lenyűgöző turisztikai célpont. Belsejében különböző tájakat és változatos környezetet találunk. A zöld erdőből rövid idő alatt eljuthat a sziklákkal és bonyolult ösvényekkel teli vulkanikus környezetbe. Gyönyörű strandokat is meglátogathat, sétálhat a tengerparton és sétálhat városainak utcáin. Ez egy nagyszerű sziget jó ételekkel, kultúrával, művészettel, történelemmel és számos szabadidős lehetőséggel.

Los Gigantesben kirándulásokat szervezünk Tenerife leglátványosabb helyeihez. Kirándulásokat is szervezünk Los Gigantesbe. Ezeken a vezetett túrákon belül Los Gigantes meglátogatását is tartalmazzuk. Mint tudjuk, a legfontosabb látnivaló a Los Gigantes-i sziklák, a sziget nyugati partján magasodó hatalmas vulkanikus képződmények. Nagyszerűségük és köves vonásaik miatt varázslatos és nagyon termékeny helyet alkotnak. Tenerifén hajókirándulások segítségével a vízről is meglátogathatja őket. A különböző sétahajók egészen közel viszik a turistákat a sziklákhoz, hogy lefényképezzék és megcsodálják pompájukat. A Los Gigantes-i hajókirándulásokat is lefoglalhatja, hogy a tengerről élvezhesse a sziklák szépségét. Most itt hagyjuk önnek a helyek listáját, amelyeket meglátogathat, ha lefoglalja Los Gigantes-i buszos kirándulásainkat.

Vezetett túrák a Teide-hegyre

TÚRA A TENERIFE TEIDE ASCENTEN

Különböző buszos túrákat kínálunk Tenerifén, hogy megismerhessük a sziget történelmét, kultúráját és természeti tájait. Szeretnénk az ügyfeleink által legkeresettebb hellyel, a Teide-heggyel kezdeni. Különböző vezetett kirándulásokat kínálunk a Teide-hegy és a közeli városok körbejárására. A szöveg végén található útmutatóban tájékozódhat a rendelkezésre álló lehetőségekről.

A Teide Nemzeti Park egy egyedülálló természeti környezet. Vulkanikus táj, sziklás kiemelkedésekkel és meredek ösvényekkel. A terület domborzattípusa és geológiai jellemzői a Mars bolygó felszínére emlékeztetnek. A parkban tökéletesek az élethez szükséges feltételek, így lenyűgöző növény- és állatvilággal találkozhat, amelyek közül néhány endemikus és nagyszerű szépségű.

A parkban található egy nagyon fontos csillagászati állomás, nagy teljesítményű távcsövekkel. Innen felfedezheti a világűrt, láthatja a csillagokat és a csillagképeket. Itt lehetőséged lesz gyönyörű naplementékben, csillagos éjszakákban és álomszerű napfelkeltékben gyönyörködni. Jöjjön és fedezze fel a Teide-t az egész családdal. A drótkötélpályával akár 3500 méter magasra is feljuthat a tengerszint fölé.

Válasszon buszos kirándulásaink közül a Teide és Masca. Lehetőségünk van arra is, hogy magánúton menjünk a Teide-re, hogy szakértő idegenvezetővel ismerkedjünk meg a parkkal. Tenerife más gyönyörű falvait is meglátogathatja, vagy meglátogathatja a Teide-t éjszaka, hogy megnézze a csillagokat. Írjon nekünk most a WhatsAppon, hogy segítsünk kiválasztani a következő buszos kirándulást a Teide-re.

Szükséges látogatás Garachico és Vilaflor falvaiba

visit Garachico Tenerife

A tenerifei séták az öröm és az elégedettség érzését hagyják bennünk. Mindegyiknek megvan a maga egyedi lényege, amely megérdemli, hogy megismerjük. Mindenekelőtt a Garachicóról szeretnénk mesélni. A Los Gigantesból Garachicóba induló buszos kirándulásainkkal elvisszük Önt ebbe a történelemmel és hagyományokkal teli kisvárosba. Sétáljon végig utcáin, hogy felfedezze tereit, kápolnáit, kolostorait és más, jól megőrzött történelmi emlékhelyeit.

Érdemes eljönnie Vilaflor-ba is, amely egy gyönyörű hely, lenyűgöző természeti látnivalókkal. Itt sétálhat a Holdon. Vilaflorban egy olyan vulkanikus eredetű domborzattípust talál, amelynek sajátos jellegzetességei a Hold felszínére emlékeztetnek, innen a „Paisaje lunar” (holdi táj) elnevezés. Tehát nem lehet kihagyni, hogy eljöjjön, és készítsen néhány szép képet, és sétáljon végig a különböző ösvényeken.

Pueblo de Masca, völgyekkel és hagyományokkal körülvéve

Tenerife Trekking Masca Canyon

Masca csodálatos faluja varázsával és gyönyörű tájaival várja Önt. Híres a modernitástól távol eső völgyeiről, erdeiről és szikláiról. A falun belül a hagyományos építészet példáit találja, amelyek tökéletesen illeszkednek a falu vidéki lényegéhez. A település két leghíresebb látnivalója a Barranco de Masca, a tengerpartra vezető ösvényekkel. A Bahía de Masca egy kis öböl a szakadék lábánál, amelyet csak túrázással vagy csónakkal lehet megközelíteni. Ennek a strandnak az elérése igazi jutalom, amelyet a tenerifei nyaralás során érdemes megadni magának.

Tekintse meg Tenerife kultúráját és történelmét három faluban

Candelaria Tenerife (1)

Most pedig a La Candelaria-ról szeretnénk mesélni nektek. Ez a sziget vallásilag legerősebb települése, hiszen itt található a La Candelaria-i Szűzanya temploma. A templom közelében álló, a guanche kultúrát bemutató bronzszobrok emlékeztetnek arra, hogy ez egy őslakos terület, amely ma már harmóniában él együtt a katolikus vallással.

Érdemes meglátogatni La Orotava-t is, a sziget egyik legrégebbi városát. Éppen ezért itt a hagyományos építészet gyönyörű példáit találja. A várost Történelmi Művészeti Együttesnek nyilvánították, és gyönyörű, virágokkal teli erkélyeivel, valamint a háttérben a Teidével megkoronázott tájakkal várja Önt.

La Orotava - Tenerife (10).min

Icod de los Vinos egy másik olyan falu, amelyet mindenképpen meg kell látogatnia, hogy a legjobb emlékeket vigye haza Teneriféről. A városka legfontosabb látnivalója a csodálatos Drago Milenario. Ez egy jellegzetes tenerifei fafajta, és itt található a világ legöregebb példánya.

tenerife day trip teide masca icod garachicoA Tenerife varázslatos falvaiba vezető buszos túránkkal a cumbres de Erjos-t is meglátogatjuk. Ez a természeti terület Teno vidéki parkjában található. Csodálatos kilátást és gyönyörű hegyi tájat kínál.

Tenerife hagyományos építészete és vidéki tájai

Los Gigantesban buszos kirándulást is szervezünk, melynek keretében meglátogathatjuk Santa Cruz de Tenerife és La Laguna városát. Az utazás befejezéseként elvisszük önöket Taganana, egy csinos faluba, a vidéki parkban található Tagananába.

Anaga Tenerife

Szigetünk fővárosa Santa Cruz de Tenerife. Gyönyörű város, jelentős kereskedelmi növekedéssel, ahol egy fejlődő városon belül gyarmati történelmet találunk. Látogasson el ebbe a városba, hogy megismerje történelmét, hagyományos építészetét és jellegzetes gasztronómiáját.

Továbbutazunk La Lagunába. Ez Tenerife egyetemi városa. Történelmi és művészeti gazdagsága miatt a világörökség részévé nyilvánították. Utcáin belül a frissesség és a fiatalság levegőjét lélegezhetjük be. La Laguna egyetemével sok fiatal lelkesedéssel és örömmel tölti meg az utcákat. Itt számos üzletet, éttermet és szórakozóhelyet talál minden ízlésnek.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Szeretnénk, ha Ön is megismerné az Anaga vidéki parkját. Ez a vadregényes hegyek és elvarázsolt völgyek gyönyörű parkja várja, hogy felfedezze titkait. Termékeny földön fekszik, amelyen virágzik az élet. Azért nyilvánították bioszféra rezervátummá, hogy megvédjék e természeti szentély növény- és állatfajait. A parkon belül számos falucska található, amelyek tökéletes harmóniában vannak a vidéki tájjal. Az egyik ilyen falu Taganana, ahová Los Gigantes-i buszos túráinkkal elvisszük Önt. Sétáljon végig az utcáin, és látogasson el az üzleteibe, hogy gyönyörű ajándéktárgyakat vigyen haza.

Teneriféről La Gomera szigetére viszünk

la gomera day tour (1)

Buszos és luxus minibuszos kirándulásokat kínálunk a szomszédos La Gomera szigetére. Kompra szállunk, hogy elérjük San Sebastian de La Gomera kikötőjét. Élvezze falvait, történelmi emlékeit és egyedülálló szépségű természeti tájait.

Kóstolja meg Tenerife borait a szigetre szervezett buszos kirándulásainkkal

Most egy olyan kirándulástípusról szeretnénk beszámolni, amely nemesíti az ízlését. Elvisszük Önt a tenerifei banánültetvényekre és más terményekhez. Ismerje meg a sziget mezőgazdasági tevékenységét az ültetvényekről. Ezzel a vezetett túrával a nemzetközileg híres tenerifei borok előállítási folyamatába is bevezetjük Önt. Ez a túra egy borkóstolót is tartalmaz, hogy érzékeit gyönyörködtesse. Végül elvisszük Önt, hogy megkóstolja a kanári ételeket a sziget legjobb ízeivel.

Szerződések és segítség

Ebben a cikkben bemutatjuk ajánlásainkat a Los Cristianos buszos kirándulások foglalásához. Most, hogy már ismeri Tenerife különböző nevezetességeit, itt az ideje, hogy kiválassza a következő helyet, amelyet a szigeten meglátogat. Nagyszerű időjárás, gyönyörű tájak és fantasztikus történetek várnak ránk. Választhat privát vagy közös buszos túrák közül. Válassza ki, ami a legjobban megfelel az Ön preferenciái szerint, mi itt vagyunk, hogy kiszolgáljuk Önt. Ne felejtsen el kapcsolatba lépni velünk most rögtön a WhatsApp-on, szívesen elkísérjük Önt, hogy élvezze a nyaralását Tenerifén, és elvigyük a sziget legszebb szegleteibe.

Buszos kirándulások a oldalon. Los Gigantes
Mit mondanak a vásárlóink:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Kapcsolódó cikkek:
Strandok Los Gigantes