Avtobusni izleti v Los Gigantes

Avtobusni izleti v Los Gigantes

Guide

Če želite rezervirati avtobusne izlete v Los Gigantes, ste prišli na pravo mesto. V tem besedilu vam predstavljamo najbolj zanimive kraje v Tenerife, da se boste lažje odločili za prave izlete za vas.

Na bananapalmbay.com imamo dolg seznam aktivnosti, s katerimi boš lahko užival na Tenerifih in preživel čudovite počitnice. Na seznamu na koncu besedila boste našli naše razpoložljive možnosti za vaše avtobusne izlete v Los Gigantes do drugih krajev na otoku. Pišite nam na WhatsApp, da razjasnite svoje dvome in opravite rezervacijo.

Avtobusni izleti iz Los Gigantesa za odkrivanje Tenerifa

Tenerife je zanimiva turistična destinacija. V njegovi notranjosti boste našli različne pokrajine in raznolika okolja. V kratkem času lahko preidete od zelenega gozda do vulkanskega okolja, polnega skal in zapletenih poti. Obiščete lahko tudi čudovite plaže, se sprehajate ob morju in se sprehajate po ulicah njegovih mest. To je odličen otok z dobro hrano, kulturo, umetnostjo, zgodovino in številnimi možnostmi za preživljanje prostega časa.

V Los Gigantesu vam ponujamo izlete v najbolj osupljive kraje na Tenerifih. Ponujamo tudi izlete v Los Gigantes. V te vodene izlete vključujemo obisk mesta Los Gigantes. Kot veste, so njegova najpomembnejša znamenitost pečine Los Gigantes, ogromne vulkanske tvorbe, ki se dvigajo na zahodni obali otoka. Zaradi svoje veličine in kamnitih značilnosti ustvarjajo čaroben in zelo rodoviten kraj. Na Tenerifih si jih lahko ogledate iz vode s pomočjo izletov z ladjo. Različne rekreacijske ladje popeljejo turiste zelo blizu klifov, da se lahko fotografirajo in občudujejo njihovo veličino. Naročite lahko tudi naše izlete z ladjico v Los Gigantesu in uživate v lepoti klifov z morja. Sedaj vas zapuščamo s seznamom krajev, ki jih lahko obiščete, ko rezervirate naše avtobusne izlete v Los Gigantesu.

Vodeni_prehodi na goro Teide

POHODI NA TENERIFE TEIDE ASCENT

Po Tenerifih vam ponujamo različne avtobusne izlete, s katerimi lahko spoznate njihovo zgodovino, kulturo in naravne pokrajine. Začeti želimo s krajem, ki ga naše stranke najbolj povprašujejo, z goro Teide. Ponujamo različne vodene izlete za sprehod po gori Teide in bližnjih mestih. Oglejte si vodnik na koncu besedila in se seznanite z razpoložljivimi možnostmi.

Nacionalni park Teide je edinstveno naravno okolje. Gre za vulkansko pokrajino s skalnatimi izdanki in strmimi potmi. Vrsta reliefa tega območja in njegove geološke značilnosti spominjajo na površje planeta Mars. V parku so popolni pogoji za življenje, zato boste tu našli zanimive rastlinske in živalske vrste, od katerih so nekatere endemične in zelo lepe.

V parku se nahaja zelo pomembna astronomska postaja z zmogljivimi teleskopi. Od tam lahko raziskujete vesolje, opazujete zvezde in ozvezdja. Tu boste lahko uživali v čudovitih sončnih zahodih, zvezdnatih nočeh in sanjskih sončnih vzhodih. Pridite in odkrijte Teide z vso družino. Z žičnico se boste lahko povzpeli tudi na 3.500 metrov nadmorske višine.

Izberite med našimi izleti z avtobusom na Teide in Masco. Ponujamo vam tudi možnost, da se v Teide odpravite zasebno in park spoznate s strokovnim vodnikom. Obiščete lahko tudi druge čudovite vasice na Tenerifih ali obiščete Teide ponoči in si ogledate zvezde. Pišite nam zdaj na WhatsApp, da vam pomagamo izbrati vaš naslednji avtobusni izlet na Teide.

Nujen_obisk vasi Garachico in Vilaflor

visit Garachico Tenerife

Sprehodi po Tenerifih v nas pustijo občutek veselja in zadovoljstva. Vsak od njih ima edinstveno bistvo, ki si zasluži, da ga spoznamo. Najprej bi vam radi povedali o Garachicu. Z našimi avtobusnimi izleti iz Los Gigantesa v Garachico vas popeljemo v to mestece, polno zgodovine in tradicije. Sprehodite se po njegovih ulicah in odkrijte trge, kapelice, samostane in druge dobro ohranjene zgodovinske znamenitosti.

Obiščite tudi Vilaflor, čudovit kraj s fascinantnimi naravnimi znamenitostmi. Tu se lahko sprehodite po luni. V Vilafloru boste našli vrsto reliefa vulkanskega izvora s posebnimi značilnostmi, ki spominjajo na površino Lune, zato se imenuje “Paisaje lunar” (lunarna pokrajina). Zato ne smete zamuditi, da pridete in naredite nekaj lepih fotografij ter se sprehodite po različnih poteh.

Pueblo de Masca, obdano z dolinami in tradicijo

Tenerife Trekking Masca Canyon

Čudovita vasica Masca vas pričakuje s svojim šarmom in čudovito pokrajino. Znana je po svojih dolinah, gozdovih in skalah, ki so daleč stran od sodobnosti. V notranjosti vasi boste našli primere tradicionalne arhitekture, ki se popolnoma ujema s podeželskim bistvom vasi. Dve izmed najbolj znanih znamenitosti tega kraja je Barranco de Masca s potmi, ki vodijo do plaže. Bahía de Masca je majhen zaliv ob vznožju soteske, do katerega lahko pridete le s pohodom ali s čolnom. Doseči to plažo je prava nagrada, ki si jo morate privoščiti med počitnicami na Tenerifih.

Spoznajte kulturo in zgodovino Tenerifov v treh mestih

Candelaria Tenerife (1)

Zdaj vam želimo povedati o La Candelaria. To je versko najmočnejša vas na otoku, saj se tu nahaja cerkev Naše Gospe iz La Candelaria. Bronasti kipi kulture Guančov, ki stojijo v bližini cerkve, nas opominjajo, da gre za domorodno ozemlje, ki zdaj sobiva v harmoniji s katoliško vero.

Obiščite tudi La Orotavo, eno najstarejših mest na otoku. Zato boste tu našli čudovite primere tradicionalne arhitekture. Razglašeno je bilo za zgodovinski umetniški ansambel in vas pričakuje s čudovitimi balkoni, polnimi cvetja, in pokrajinami, ki jih krona Teide v ozadju.

La Orotava - Tenerife (10).min

Icod de los Vinos je še ena od vasic, ki jih morate obiskati, če želite domov odnesti najlepše spomine na Tenerife. Najpomembnejša znamenitost tega kraja je neverjetni Drago Milenario. To je značilna drevesna vrsta za Tenerife, tu pa lahko najdete najstarejši primerek na svetu.

tenerife day trip teide masca icod garachicoZ našim avtobusnim izletom po čarobnih vaseh Tenerifov bomo obiskali tudi cumbres de Erjos. To naravno območje se nahaja v podeželskem parku Teno. Ponuja čudovite razglede in čudovito gorsko pokrajino.

Tradicionalna arhitektura in podeželska pokrajina na Tenerifih

V mestu Los Gigantes smo pripravili tudi avtobusni izlet, s katerim lahko obiščete mesti Santa Cruz de Tenerife in La Laguna. Za konec tega izleta vas popeljemo v Taganano, lepo vasico v podeželskem parku Taganana.

Anaga Tenerife

Glavno mesto našega otoka je Santa Cruz de Tenerife. Je čudovito mesto s pomembno trgovsko rastjo, kjer boste v razvijajočem se mestu našli kolonialno zgodovino. Obiščite to mesto in spoznajte njegovo zgodovino, tradicionalno arhitekturo in značilno gastronomijo.

Pot nadaljujemo do La Laguna. To je univerzitetno mesto na Tenerifih. Zaradi svojega zgodovinskega in umetniškega bogastva je bilo razglašeno za svetovno dediščino. Na njegovih ulicah lahko vdihnete zrak svežine in mladosti. Zaradi univerze v La Laguni ulice napolnijo številni mladi ljudje z navdušenjem in veseljem. Tu boste našli veliko trgovin, restavracij in zabavišč za vse okuse.

La Laguna - Tenerife North (9).min

Želimo, da spoznate tudi Ruralni park Anaga. Ta čudoviti park z razgibanimi gorami in očarljivimi dolinami vas čaka, da odkrijete njegove skrivnosti. Razprostira se na rodovitni zemlji, na kateri uspeva življenje. Razglašen je bil za biosferni rezervat za zaščito rastlinskih in živalskih vrst tega naravnega svetišča. Znotraj parka se nahaja več zaselkov, ki so v popolni harmoniji s podeželsko pokrajino. Ena od teh vasic je Taganana, kamor vas bomo popeljali z našimi avtobusnimi izleti v Los Gigantes. Sprehodite se po njenih ulicah in obiščite njene trgovine ter domov odnesite čudovite spominke.

Z Tenerifa vas peljemo na otok La Gomera

la gomera day tour (1)

Ponujamo vam izlete z avtobusom in luksuznim minibusom na sosednji otok La Gomera. Vkrcamo se s trajektom in prispemo do pristanišča San Sebastian de La Gomera. Uživajte v njegovih vaseh, zgodovinskih spomenikih in naravnih pokrajinah izjemne lepote.

Okusite vina Tenerifov z našimi avtobusnimi izleti po otoku

Zdaj bi vam radi povedali o vrsti izletov, s katerimi boste oplemenitili svoje brbončice. Popeljemo vas na nasade banan in drugih pridelkov na Tenerifih. Spoznajte kmetijsko dejavnost otoka z njegovih plantaž. S tem vodenim izletom vam bomo predstavili tudi postopek pridelave mednarodno znanih vin na Tenerifih. Ta ogled vključuje degustacijo vin, ki bo navdušila vaše čute. Na koncu vas popeljemo na pokušino kanarske hrane z najboljšimi okusi otoka.

Pogodbe in pomoč

V tem članku predstavljamo naša priporočila za rezervacijo avtobusnih izletov v Los Cristianos. Zdaj, ko poznaš različne zanimivosti na Tenerifih, je čas, da izbereš naslednji kraj, ki ga boš obiskal na otoku. Imamo odlično vreme, čudovito pokrajino in fantastične zgodbe. Izbirate lahko med zasebnimi ali skupnimi avtobusnimi izleti. Izberite tisto, kar vam najbolj ustreza glede na vaše želje, saj smo tukaj, da vam služimo. Ne pozabite nas kontaktirati že zdaj na našem WhatsAppu, z veseljem vas bomo spremljali pri uživanju počitnic na Tenerifih in vas popeljali na ogled najlepših kotičkov otoka.

Avtobusni izleti na Los Gigantes

Kaj pravijo naši kupci:

Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Povezani članki:

Plaže v Los Gigantes