Bussiretket Los Gigantesissa

Bussiretket Los Gigantesissa

Guide

Jos haluat varata bussiretkiä kohteessa Los Gigantes, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämän tekstin kautta esittelemme sinulle mielenkiintoisimmat vierailukohteet Teneriffalla, jotta voit päättää sinulle sopivista retkistä.

Meillä bananapalmbay.com-sivustolla on pitkä lista aktiviteetteja, joiden avulla voit nauttia Teneriffalla oleskelustasi ja viettää upean loman. Tekstin lopussa olevasta luettelosta löydät saatavilla olevat vaihtoehtomme bussiretkillesi Los Gigantesista muihin saaren paikkoihin. Kirjoita WhatsAppiin selventääksesi epäilyksiäsi ja tehdäksesi varauksia.

Bussiretket Los Gigantesista tutustumaan Teneriffaan

Teneriffa on kiehtova matkailukohde. Sen sisämaasta löydät erilaisia maisemia ja monimuotoisia ympäristöjä. Voit siirtyä lyhyessä ajassa vihreästä metsästä tulivuoriperäiseen ympäristöön, joka on täynnä kallioita ja mutkikkaita polkuja. Voit myös vierailla kauniilla rannoilla, kävellä meren rannalla ja kuljeskella sen kaupunkien kaduilla. Se on upea saari, jolla on hyvää ruokaa, kulttuuria, taidetta, historiaa ja monia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Meillä on retkiä Los Gigantesissa Teneriffan vaikuttavimpiin paikkoihin. Meillä on myös retkiä Los Gigantesiin. Näihin opastettuihin retkiin sisältyy vierailu Los Gigantesissa. Kuten tiedätte, sen tärkein nähtävyys ovat Los Gigantesin kalliot, valtavat vulkaaniset muodostelmat, jotka kohoavat saaren länsirannikolla. Mahtavuutensa ja kivisten piirteidensä vuoksi ne luovat maagisen ja hyvin hedelmällisen paikan. Niihin voi tutustua vedestä käsin Teneriffan veneretkillä. Erilaiset huviveneet vievät matkailijat hyvin lähelle kallioita, jotta he voivat ottaa kuvia ja ihmetellä niiden mahtavuutta. Voit myös varata Los Gigantesin veneretkiä nauttiaksesi kallioiden kauneudesta mereltä käsin. Nyt jätämme sinulle listan paikoista, joissa voit vierailla, kun varaat bussimatkamme Los Gigantesissa.

Oppimatkat Teidevuorelle

PATIKOINTI TEIDE-VUORELLA TEIDE ASCENT

Meillä on erilaisia bussiretkiä ympäri Teneriffaa, joilla voit tutustua sen historiaan, kulttuuriin ja luonnonmaisemiin. Haluamme aloittaa asiakkaidemme eniten toivomasta paikasta, Teidevuoresta. Meillä on erilaisia opastettuja retkiä, joilla voit kävellä Teidevuorella ja läheisissä kaupungeissa. Tutustu tekstin lopussa olevaan oppaaseen ja tutustu tarjolla oleviin vaihtoehtoihin.

Teiden kansallispuisto on ainutlaatuinen luonnonympäristö. Se on tuliperäinen maisema, jossa on kallioita ja jyrkkiä polkuja. Alueen pinnanmuodostus ja geologiset piirteet muistuttavat Mars-planeetan pintaa. Puistossa on täydelliset olosuhteet elämälle, joten siellä on kiehtovaa kasvistoa ja eläimistöä, joista osa on endeemisiä ja erittäin kauniita.

Puistossa sijaitsee erittäin tärkeä tähtitieteellinen asema, jossa on tehokkaat kaukoputket. Sieltä käsin voit tutkia ulkoavaruutta, nähdä tähtiä ja tähtikuvioita. Täällä sinulla on mahdollisuus nauttia kauniista auringonlaskuista, tähtiöistä ja unenomaisista auringonnousuista. Tule tutustumaan Teideen koko perheen kanssa. Voit myös kiivetä köysiradalla 3 500 metrin korkeuteen merenpinnasta.

Valitse bussiretkemme Teidelle ja Mascaan. Meillä on myös mahdollisuus mennä Teidelle yksityisesti tutustumaan puistoon asiantuntevan oppaan kanssa. Voit myös vierailla Teneriffan muissa kauniissa kylissä tai vierailla Teidellä yöllä katsomassa tähtiä. Kirjoita meille nyt WhatsAppiin, niin autamme sinua valitsemaan seuraavan bussimatkan Teidelle.

Välttämätön vierailu Garachicon ja Vilaflorin kyliin

visit Garachico Tenerife

Kävelyretket Teneriffalla jättävät meille ilon ja tyytyväisyyden tunteen. Jokaisella niistä on ainutlaatuinen olemus, joka ansaitsee tulla tunnetuksi. Ensinnäkin haluamme kertoa teille Garachicosta. Los Gigantesista Garachicoon suuntautuvilla bussiretkillämme viemme sinut tähän pikkukaupunkiin, joka on täynnä historiaa ja perinteitä. Kävele sen kaduilla ja tutustu sen aukioihin, kappeleihin, luostareihin ja muihin hyvin säilyneisiin historiallisiin kohteisiin.

Kannattaa tulla myös Vilafloriin, kauniiseen paikkaan, jossa on kiehtovia luonnonnähtävyyksiä. Täällä voit kävellä kuun päällä. Vilaflorissa on eräänlainen vulkaanista alkuperää oleva reliefi, jonka erityispiirteet muistuttavat kuun pintaa, mistä nimi ”Paisaje lunar” (kuun maisema). Et siis voi jättää tulematta ja ottaa hienoja kuvia ja kävellä eri polkuja pitkin.

Pueblo de Masca, laaksojen ja perinteiden ympäröimä

Teneriffan vaellus Masca-kanjoni

Mascan ihana kylä odottaa sinua viehätyksellään ja kauniilla maisemillaan. Se on kuuluisa laaksoistaan, metsistään ja kallioistaan kaukana moderniteetista. Kylän sisältä löydät esimerkkejä perinteisestä arkkitehtuurista, joka sopii täydellisesti kylän maaseutumaisen olemuksen kanssa. Kaksi tämän paikkakunnan tunnetuimmista nähtävyyksistä on Barranco de Masca, jonka polut johtavat rannalle. Bahía de Masca on pieni poukama rotkon juurella, jonne pääsee vain patikoimalla tai veneellä. Tälle rannalle pääseminen on todellinen palkinto, joka sinun on annettava itsellesi Teneriffan lomasi aikana.

Katsele Teneriffan kulttuuria ja historiaa kolmessa sen kylässä

Candelaria Tenerife (1)

Nyt haluamme kertoa sinulle La Candelaria. Tämä on saaren uskonnollisesti vahvin kylä, sillä täällä sijaitsee Our Lady of La Candelarian kirkko. Kirkon lähellä seisovat guanche-kulttuurin pronssiset patsaat muistuttavat siitä, että tämä on alkuperäiskansojen aluetta, joka elää nykyään sopusoinnussa katolisen uskonnon kanssa.

Kannattaa käydä myös La Orotava, joka on yksi saaren vanhimmista kaupungeista. Tästä syystä täältä löydät kauniita esimerkkejä perinteisestä arkkitehtuurista. Se on julistettu historialliseksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi, ja se odottaa sinua kauniilla kukkien täyttämillä parvekkeillaan ja maisemillaan, jotka kruunaa Teide taustalla.

La Orotava - Teneriffa (10).min

Icod de los Vinos on toinen niistä kylistä, joissa on pakko vierailla, jos haluat viedä kotiin parhaat muistot Teneriffalta. Tämän kaupungin tärkein nähtävyys on hämmästyttävä Drago Milenario. Tämä on Teneriffalle tyypillinen puulaji, ja täältä löytyy maailman vanhin yksilö.

teneriffan päiväretki teide masca icod garachicoTeneriffan taianomaisiin kyliin suuntautuvalla bussimatkallamme vierailemme myös cumbres de Erjosissa. Tämä luontokohde sijaitsee Tenon maaseutupuistossa. Se tarjoaa upeat näkymät ja kauniit vuoristomaisemat.

Tenerifen perinteinen arkkitehtuuri ja maaseutumaisemat

Los Gigantesissa järjestetään myös bussikierros, jolla tutustutaan Santa Cruz de Teneriffan ja La Lagunan kaupunkeihin. Matkan päätteeksi viemme sinut Taganana:iin, joka on kaunis kylä Tagananan maaseutupuistossa.

Anaga Tenerife

Saaren pääkaupunki on Santa Cruz de Tenerife. Se on kaunis kaupunki, jossa on tärkeä kaupallinen kasvu, jossa löydät siirtomaahistoriaa kehittyvän kaupungin sisällä. Vieraile tässä kaupungissa ja tutustu sen historiaan, perinteiseen arkkitehtuuriin ja tyypilliseen gastronomiaan.

Jatkamme matkaa La Lagunaan. Tämä on Teneriffan yliopistokaupunki. Se on julistettu maailmanperintökohteeksi historiallisen ja taiteellisen rikkautensa vuoksi. Sen kaduilla voit hengittää raikkauden ja nuoruuden ilmaa. La Lagunan yliopiston myötä monet nuoret täyttävät kadut innolla ja ilolla. Täältä löydät monia kauppoja, ravintoloita ja viihdepaikkoja jokaiseen makuun.

La Laguna - Teneriffa pohjoinen (9).min

Haluamme myös, että tutustut Anagan maaseutupuistoon. Tämä jylhien vuorten ja lumottujen laaksojen kaunis puisto odottaa sinua tutustumaan sen salaisuuksiin. Se sijaitsee hedelmällisellä maalla, jolla elämä kukoistaa. Se on julistettu biosfäärialueeksi tämän luonnonpuiston kasvi- ja eläinlajien suojelemiseksi. Puiston sisällä on useita kyliä, jotka ovat täydellisessä sopusoinnussa maaseutumaiseman kanssa. Yksi näistä kylistä on Taganana, jonne viemme sinut Los Gigantesin bussimatkoilla. Kävele sen kaduilla ja käy sen kaupoissa viemässä kotiin kauniita matkamuistoja.

Viemme sinut Teneriffalta La Gomeran saarelle

la gomera day tour (1)

Tarjoamme sinulle retkiä bussilla ja ylellisellä minibussilla naapurisaarelle La Gomeralle. Lähdemme lautalla San Sebastian de La Gomeran satamaan. Nauti sen ainutlaatuisen kauniista kylistä, historiallisista muistomerkeistä ja luonnonmaisemista.

Makua Teneriffan viinejä bussimatkoillamme saarella

Nyt haluaisimme kertoa teille eräänlaisesta retkestä, joka jalostaa makuaistisi. Viemme sinut Teneriffan banaaniviljelmille ja muille viljelyksille. Tutustu saaren maataloustoimintaan sen viljelmiltä käsin. Tällä opastetulla kierroksella esittelemme sinulle myös Teneriffan kansainvälisesti tunnettujen viinien tuotantoprosessin. Tähän kierrokseen sisältyy viininmaistelu, joka ilahduttaa aistejasi. Lopuksi viemme sinut maistelemaan kanarialaista ruokaa, jossa on saaren parhaita makuja.

Sopimukset ja avustus

Tässä artikkelissa esittelemme suosituksemme bussiretkien varaamista varten Los Cristianosissa. Nyt kun tunnet Teneriffan eri nähtävyydet, on aika valita seuraava paikka, jossa aiot vierailla saarella. Meillä on upea sää, kauniita maisemia ja fantastisia tarinoita. Voit valita yksityisen tai jaetun bussimatkan. Valitse se, mikä sopii sinulle parhaiten mieltymystesi mukaan, me olemme täällä palvelemassa sinua. Muista ottaa meihin yhteyttä heti WhatsAppissamme, olemme mielellämme mukana nauttimassa lomastasi Teneriffalla ja viemme sinut näkemään saaren kauneimmat kolkat.

Bussiretket ja Los Gigantes
Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit:
Rannat vuonna Los Gigantes