Første publisering: mars 9, 2024 |

Båtturer på Tenerife Nord
Firhjulssafari på Tenerife Nord
øytur på Tenerife Nord
Tematiske parker på Tenerife Nord
Ting å gjøre i Tenerife Nord

I denne guiden finner du en flott liste over aktiviteter og ting å gjøre på Tenerife Nord. På denne siden av øya kan du tilbringe en fantastisk ferie ved havet og nyte Tenerifes naturlandskap. På slutten av teksten finner du en liste over spesifikke aktiviteter, slik at du kan sjekke detaljene for hver enkelt. Hvis du ønsker å bestille noen av dem, er det bare å skrive til vår WhatsApp, så hjelper vi deg gjerne.

Hva du kan gjøre på Tenerife nord

Ting å gjøre i Puerto de la Cruz

Tenerife er kjent i hele Europa for sitt utmerkede klima året rundt. Mange reisende kommer hit på jakt etter sol og varme for å slippe unna de kalde europeiske vintrene. Det er hundrevis av ting å gjøre på Tenerife Nord, blant fryktløse fjell, svarte sandstrender og magiske landsbyer. Hotell- og restauranttilbudet er svært komplett, med ulike overnattingsmuligheter i byen eller nær stranden, samt mange restauranter med lokal, spansk og internasjonal mat. Du kan også nyte god mat og kvalitetsviner i Guachinches, som det er mange av på Tenerife Nord. Los Rodeos flyplass nord på Tenerife forbinder øya med resten av Spania og de andre øyene i øygruppen.

Båtturer i Atlanterhavet

los-gigantes motorboat-charter-tenerife (11)

Tenerife Nord tilbyr flere muligheter for båtturer i bukten. Lei en båt for å nyte havet, slappe av med utsikt over kysten, sole deg og dele opplevelsene med vennene dine.

På de fleste utfluktene kan du se hvaler og delfiner i deres naturlige omgivelser. Våre båtkapteiner har god kunnskap om Tenerifes marine liv. De vet hvor det er mest sannsynlig at hvalene dukker opp, og respekterer deres plass. De vanligste artene på Tenerife er flaskedelfiner og grindhvaler. Etter hvalsafari stopper vi for å bade og snorkle. Spør vår WhatsApp om tilgjengeligheten av transport i Puerto de la Cruz for den aktiviteten du ønsker å gjøre.

Paradisstrander med krystallklart vann

Playa Jardin Beach i Puerto de la Cruz

Først og fremst vil vi gjerne fortelle deg om Playa Jardín, som, som navnet antyder, er en vakker strand omgitt av fargerike blomster og prydplanter. I nærheten finner du restauranter, strandbarer og til og med en lekeplass. Stranden består av svart sand og er tildelt Blått flagg, noe som betyr at den har alle fasiliteter og vann som egner seg for bading. Men dette er ikke den eneste: Playa de los Roques, El Benijo og El Bollullo venter også på at du skal kjøle deg ned i det varme vannet. Ta en titt på nettstedet vårt for å finne ut mer om disse fantastiske strendene med sitt rolige vann og avslappede atmosfære.

Loro Parque, den beste i det nordlige Tenerife

.
Loro Parque Tenerife with Transport

Denne utrolige fornøyelsesparken ligger like i nærheten av Playa Jardín. Det er en av de beste fornøyelsesparkene på øya. Her finner du et stort antall papegøyer av forskjellige arter og andre eksotiske dyr. Det er show med spekkhoggere, delfiner og sjøløver.

Loro Parque ligger i et av de travleste områdene nord på Tenerife, så billettene blir vanligvis utsolgt veldig raskt. Vi anbefaler derfor at du reserverer på forhånd.

Utflukter rundt på øya for å bli kjent med historie og kultur

.
Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Bestill utflukter fra Puerto de la Cruz med transport inkludert. Opplev Tenerife gjennom delte eller private utflukter i luksusbuss. Spaser gjennom Tenerifes symbolske landsbyer som Icod de los Vinos, La Orotava, Garachico, Vilaflor og Puerto de La Cruz. Bli kjent med magiske byer som Santa Cruz de Tenerife og La Laguna, der tradisjonell arkitektur kombineres med moderne konstruksjoner. Vi har også en utflukt til naboøya La Gomera, som byr på historie, skikker og naturlandskap. Vi tar deg med dit sammen med lokale guider som får deg til å føle essensen av hvert enkelt sted. Bestill nå din neste utflukt fra Tenerife Nord.

Fotturer, vandring i naturen

Masca Village - Pueblo de Masca - Tenerife (2)

Hvis du er turentusiast og kommer til Tenerife på jakt etter nye ruter, må du besøke Anaga Rural Park. Det er et autentisk paradis fullt av fred og harmoni mellom laurbærskog og vulkanske klipper. Glem ikke å sette av en dag til å gå ned Masca-kløften, en fantastisk rute med en vakker strand ved enden av ruten der du kan kjøle deg ned og bade. Cuevas Negras-stien er ideell for deg som vil gå gjennom skogene på Tenerife og puste inn frisk luft.

Quadsykling full av moro og adrenalin

Quadsafari Tenerife13.min.

Fra denne delen av øya kan du også leie en fantastisk tur med firehjuling. Nyt disse utrolige kjøretøyene som er supergøye og klare for eventyr. Kjør gjennom vulkansk landskap, ville strender og eldgamle skoger. Firehjulingene er trygge og enkle å kjøre, og personalet lærer deg alt du trenger å vite for å få en morsom og trygg tur.

Alle aktivitetene og opplevelsene på Tenerife Nord som du har lest om her, finner du på nettstedet vårt, og mye mer. Se guiden nedenfor for mer informasjon om hver aktivitet og et bestillingsskjema. Hvis du er i tvil om noe, kan du skrive til oss direkte på WhatsApp. Ikke glem å skrive til oss på forhånd. Vi håper du vil nyte ferien på Tenerife Nord i fulle drag.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.