Første publisering: april 2, 2024 |

Book via WhatsApp

Båt charterturer på Puerto Colon

Båtutleie i Puerto Colon

Denne gangen vil vi fortelle deg om båtutleie i Puerto Colón. Denne havnen ligger svært nær Playa de las Americas, Los Cristianos og Costa Adeje, og tiltrekker seg derfor et stort antall turister som vil nyte sjøen.

I den følgende teksten kan du lese om de ulike alternativene for leie av båt i Puerto Colón. Vi tilpasser oss din smak, dine behov og ditt budsjett. Skriv til oss nå på WhatsApp for å snakke med oss og hjelpe deg med reservasjonen.

Hva du kan gjøre på en båttur i Puerto Colón

båt charter tenerife 16

På båtturene i Puerto Colon kan du se delfiner og hvaler i deres naturlige habitat og ta flotte bilder. Nyt deres nærhet og sjarmerende piruetter. Etterpå kan du ta en forfriskende dukkert på en strand langs kysten og utforske havbunnen med snorkel. Nyt øyeblikket sammen med familie og venner, kjenn vinden i ansiktet og bli brun under den varme solen på Tenerife. Hvis du foretrekker det, kan du slappe av i skyggen mens du beundrer den vakre utsikten over Atlanterhavet, Tenerife og naboøya La Gomera.

På den 4 timer lange båtturen i Puerto Colon kan du besøke Los Gigantes-klippene og den vakre Masca-bukten. Lunsj, drikke og snacks er inkludert. Disse kjennetegnene er felles for nesten alle aktivitetene, men du bør se nærmere på detaljene for utflukten for å finne ut hva som kjennetegner den. Skriv til oss nå på WhatsApp for å avklare dine spørsmål og foreta reservasjoner.

Båtutleie med skipper i Puerto Colón

Tenerife motorbåt charter Fairline 42 fot

Private båter med skipper gir deg muligheten til å nyte sjøen på en eksklusiv måte. Bare du og dine gjester, uten at det er fremmede til stede på båten. Dette er en stor fordel som gjør det mulig å feire spesielle begivenheter på en komfortabel og eksklusiv måte. Kom og nyt en romantisk tur med partneren din eller et eventyr til sjøs med venner og familie. Mange av kundene våre leier private båter i Puerto Colon for å feire bursdager og utdrikningslag. Det finnes ingen grunn til å leie en båt og tilbringe en drømmedag til sjøs.

Glem alt om kjøring og drift av båten, det er det vårt dyktige mannskap som tar seg av. Bare nyt sjøen og samværet med dem du er glad i.

Vi stiller luksuriøse yachter til disposisjon for en eksklusiv tur på sjøen. Disse båtene har avantgardistisk design og rikelig med plass til å tilfredsstille selv den mest raffinerte smak. Vi tilbyr også komfortable seilbåter, fiskebåter og romslige katamaraner for store grupper. Vi tilpasser oss dine behov. Vi har vært i bransjen i mange år, og vi forsikrer deg om at vi har båten du trenger.

Yachtcharter uten skipper i Puerto Colon

CAPELLI TEMPEST-770 - Båtutleie på Mallorca med lisens uten skipper (4).min

Vi tilbyr også båter uten skipper, slik at du selv kan kjøre rundt i bukten. Bestem ruten og seil med ro i sjelen. Du kan selv bestemme hvor du vil stoppe og hvor lenge du vil gjøre det, i dette tilfellet er det du som styrer turen.

For å kjøre en av disse båtene må du være minst 18 år og ha gyldig båtførerbevis. Det kreves et depositum som returneres ved tilbakelevering av båten. Drivstoff debiteres etter forbruk under turen, og mat er ikke inkludert, så det må du selv ta med.

Lisensfrie båter i Puerto Colon

Lei motorbåt tenerife uten kaptein (15).

På den annen side tilbyr vi småbåter som du kan kjøre selv om du ikke har båtførerbevis. Vi tilbyr motorbåter med 15 hk og plass til 7 passasjerer. Denne typen aktivitet er ideell for å dra ut med en liten vennegjeng og vise dem dine ferdigheter som båtkaptein.

Kontakt oss for leie av båt i Puerto Colon. Legg alt i våre hender, vi har hjulpet våre kunder med å nyte Tenerife og dens sjarm i mer enn et tiår. I listen nedenfor finner du en oversikt over båter som kan leies med eller uten skipper. Noen av båtene er tilgjengelige i begge varianter. Husk å kontakte oss flere dager i forveien for å være sikker på at du finner en båt på ønsket dato.

Hva våre kunder sier:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.

Book via WhatsApp

Chasing the Sun, Embracing the Sea, Capturing the Joy…

0