Ensimmäinen julkaisu: 11 maaliskuun, 2024 |

Valaan katselu ja Teneriffan eteläosa
Delfiinien ja valaiden tarkkailu Teneriffan eteläosassa

Delfiinien ja valaiden tarkkailu Teneriffan eteläosassa on yksi suosituimmista aktiviteeteista matkailijoiden keskuudessa. Me bananapalmbay.com-sivustolla olemme erikoistuneet tarjoamaan erilaisia aktiviteetteja sensaatiomaista lomaa varten. Tarjoamme mukavia ja turvallisia veneitä miellyttävään ajeluun merellä. Lue siis eteenpäin saadaksesi lisätietoja valaanbongausvaihtoehdoistamme.

Jätämme käyttöönne WhatsAppin, jotta voitte tehdä varauksenne tai kirjoittaa meille selventääksenne mahdolliset epäilyt. Voimme myös neuvoa sinua valitsemaan aktiviteetin, joka sopii sinulle parhaiten ryhmäsi koon ja haluamiesi kokemusten mukaan. Olemme tarjonneet voimakkaita tunteita meressä jo yli 15 vuoden ajan. Meillä on reittisuunnitelmia, jotka on suunniteltu niin, että aktiviteetti on kannattavampaa kaikille.

Valaiden ja delfiinien katseluretket Teneriffan eteläosassa

Tiesitkö, että Teneriffan eteläosa on etuoikeutettu paikka maailmassa nähdä valaita niiden luonnollisessa elinympäristössä? Syy on hyvin yksinkertainen. Teneriffan ja naapurisaari La Gomeran väliset vesialueet ovat kymmenien merieläinlajien luonnollinen reservaatti.

Jotkin lajit elävät alueella ympäri vuoden, ja toiset ovat vain läpikulkumatkalla, sillä Teneriffa on osa monien valaiden muuttoreittiä. Hyvällä tuurilla ja vuodenajasta riippuen voit nähdä useita lajeja temmeltämässä veneen ympärillä. Pullonokkadelfiinit ja luotsivalaat ovat kaksi lajia, jotka elävät jatkuvasti näillä vesillä ja joita voi siis nähdä ympäri vuoden. Spermavalaita, karkeahampaisia delfiinejä ja Atlantin täplädelfiinejä näkee vain satunnaisesti. Delfiinejä ja valkopäävalaita esiintyy vain tiettyinä vuodenaikoina.

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Venematkat vievät sinut kauas mantereesta, jossa ei ole ongelmia eikä huolia. Anna meren täyttää sinut energiallaan ja hengitä herkullista merituulta, joka hyväilee venettä. Älä unohda ottaa lapsiasi mukaan ja antaa heille unohtumaton päivä delfiinien ja valaiden kanssa. On sydäntä lämmittävää nähdä heidän innostuneet kasvonsa, kun he katselevat valaita ja delfiinejä ohi. Älä unohda pakata kameraa, jotta voit ottaa kuvia ja nauhoittaa videoita valaiden tekemistä pirueteista ja pyörähdyksistä huomion herättämiseksi. Ne ovat niin tottuneita veneisiin, että ne lähestyvät iloisesti valaita tervehtien ja hymyillen.

Toimintoja, joiden avulla voit nähdä valaita luonnossa

royal delfin tenerife los gigantes (59)

Tarjoamme erilaisia retkiä ja suunnitelmia valaiden ja delfiinien tarkkailuun Teneriffan eteläosassa. Jaetut veneretket antavat sinulle mahdollisuuden risteillä lahdella mukavaan hintaan ja nauttia meren antimista. Tarjoamme mukavia ja tilavia veneitä erilaisilla palveluilla, joista kaikki voivat nauttia. Se on täydellinen aktiviteetti perheen kanssa irrottautumiseen päivittäisestä kiireestä. Nähtävyyden jälkeen vene ankkuroituu poukamaan, jotta matkustajat voivat mennä alas uimaan ja snorklaamaan. Varaa venematka Teneriffan eteläosassa heti!

Tarjoamme myös yksityistä venevuokrausta eksklusiivista venematkaa varten sinulle ja vieraillesi. Tällöin sinun ei tarvitse jakaa kyytiä tuntemattomien kanssa. Vain sinä, valitsemasi kaveriporukka ja merenkulun ammattilaisista koostuva miehistömme. Annamme sinulle mahdollisuuden mukauttaa reittiä makusi tai mieltymystesi mukaan.

Tekstin lopusta löydät eri vaihtoehdot pikaveneiden, purjeveneiden, jahtien ja muiden veneiden vuokraamiseen. Älä unohda ottaa meihin yhteyttä WhatsAppissa, jos sinulla on kysyttävää tai haluat varata suoraan.

Apu ja varaukset

Useimpiin valaan- ja delfiininbongausaktiviteetteihimme Teneriffan eteläosassa sisältyy kuljetus alueen tärkeimpiin lomakohteisiin. Kirjoita meille ja kerro, missä asut, niin me noudamme sinut. Jos sinulla on kysyttävää, kirjoita WhatsAppiin heti, voit myös tehdä varauksen täyttämällä kunkin aktiviteetin liitteenä olevan yhteydenottolomakkeen, odotamme sinua!

Mitä asiakkaamme sanovat:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Aiheeseen liittyvät artikkelit: