Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Costa Adeje
Vodeni izleti in ekskurzije iz Costa Adeje

Ste v kraju Costa Adeje in si želite ogledati preostali del Tenerifa? V tem besedilu boste našli celoten vodnik po vodenih izletih in ekskurzijah iz Costa Adeje, ki jih lahko rezervirate na naši spletni strani. Če želite predlagati poseben načrt potovanja, se lahko prilagodimo vašim zahtevam. Naše poslanstvo je zadovoljiti naše stranke in zelo dobro vemo, kako to storiti. Vabljeni, da nam pišete na naš WhatsApp, da vam damo nekaj predlogov in rezerviramo vaše naslednje vodene izlete na Tenerife.

Vsebine vodenih izletov in ekskurzij iz Costa Adeje

Playa Troya - plaža Costa Adeje (11)
Ponujamo vam fantastične oglede in izlete za ogled najbolj zanimivih krajev na Tenerifih. Ponujamo vodene izlete s strokovnimi vodniki, ki vam bodo omogočili nepozabno doživetje. Naši vodniki zelo dobro poznajo vsak kraj na Tenerifih in njegovo zgodovino, povedali vam bodo številne anekdote, da se boste zabavali in imeli lepo.

Ponujamo tudi zasebne izlete, s katerimi boste otok spoznali na ekskluziven način. Med izletom pozabite na množice in družbo neznancev. Na naših zasebnih izletih ste samo vi in vaša skupina gostov. Tako lahko tudi sami izberete, katere kraje boste obiskali. Pišite nam na WhatsApp, da oblikujemo novo pot po Tenerifih glede na vaše želje in želje vaših prijateljev.

Tukaj je nekaj predlogov krajev, ki jih lahko obiščete, in dejavnosti, ki so na voljo pri naših vodenih izletih in ekskurzijah iz Costa Adeje.

Vodeni izleti v nacionalni park Teide

Zasebni izlet v Teide (7)
Popeljemo vas na ogled velike gore Teide in njene impresivne vulkanske pokrajine. Rezervirajte naše vodene izlete s strokovnjakom za to območje in spoznajte najzanimivejše podrobnosti parka in njegovih znamenitosti.

Ponujamo tudi vodene izlete za obisk Teide ponoči in uživanje v nočnem nebu. Na tem območju je velik astronomski observatorij z zmogljivimi teleskopi za raziskovanje vesolja in uživanje v njegovih čudesih.

Vodeni ogledi emblematičnih vasi na Tenerifih

Garachico tenerife air view.min
Rezervirajte avtobusni izlet in obiščite Garachico, Icod de los Vinos in čudovito vas Masca. Vsako od teh mest ponuja edinstveno in dragoceno zanimivost med obiskovalci.

Turistični ogledi mest na Tenerifih

La Laguna - Tenerife sever (4).min
Popeljemo vas v Santa Cruz de Tenerife in San Cristóbal de la Laguna. V obeh mestih si lahko ogledate kontrast med njuno tradicionalno arhitekturo in sodobnimi zgradbami iz prejšnjega stoletja. Sprehodite se po ulicah, poskusite kanarske okuse in naberite spominke za domov.

Okusite vina Tenerifov

degustacija vin na tenerfe (3)
Z našimi vodenimi ogledi in izleti iz Costa Adeje lahko razvajate tudi svoje brbončice. Ponujamo vodene oglede po plantažah in nekaterih vinskih kleteh na Tenerifih, kjer boste v stiku z naravo spoznali postopek pridelave vina in degustacijo.

Obiščite sosednji otok La Gomera

VIP izlet La Gomera (9)
Naročite lahko tudi voden izlet s Tenerifov na otok La Gomera. Prevoz po vodi je s trajektom. Ko prispete na otok La Gomera, vas popeljemo po njegovih ulicah, naravnih pokrajinah in okusni kulinariki.

Izleti z ladjo iz Costa Adeje

izlet s katamaranom po tenerifih zasebni in skupni (10).min
Izleti z ladjo so senzacionalni in jih lahko rezervirate iz Costa Adeje, kadar koli želite. Uživajte v miru morja na krovu v udobnem čolnu. Ulezite se in se sončite, zagorevajte ali se preprosto sprostite v senčnem prostoru za trenutek oddiha. Večina izletov z ladjo ponuja obroke, osvežilne pijače in prigrizke. Na koncu besedila si oglejte izlete z ladjo, ki so na voljo v Costa Adeje, in njihove značilnosti.

royal delfin tenerife los gigantes (59)
Izleti z ladjo iz Costa Adeje vključujejo opazovanje kitov v njihovem naravnem okolju. Vode med Tenerifi in sosednjim otokom La Gomera so polne kitov, ki harmonično sobivajo. Te prijazne morske živali so navajene na čolne, zato vas pridejo pozdravit brez strahu. S seboj vzemite fotoaparat, da boste posneli čudovite fotografije in naredili nekaj lepih videoposnetkov gracioznega plavanja delfinov in kitov.

Po ogledu se ladja zasidra v zalivu v zalivu, da se lahko spustite in ohladite. Vode Atlantika so kristalno čiste in zelo prijetne. Izkoristite priložnost za plavanje in snorklanje z želvami in pisanimi ribami.

Pomoč in prevoz

Ne pozabite, da lahko vodene oglede in izlete iz mesta Costa Adeje oblikujemo po vašem okusu in željah. Vse dejavnosti vključujejo prevoz s pobiranjem in odvozom v Costa Adeeju in glavnih turističnih krajih na južnem Tenerifu. Zdaj nam pišite na WhatsApp in navedite kraje, ki jih želite obiskati, velikost skupine in svojo lokacijo. V veselje nam je biti vaša zaupanja vredna družba pri uživanju na Tenerifih in odkrivanju njihovih zanimivih krajev. Še naprej brskajte po naši spletni strani, saj boste našli vse vrste dejavnosti za preživljanje zabavnih počitnic na Tenerifih. Vesele počitnice na otoku sijočega sonca!

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: