Prva objava: 21 marca, 2024 |

Avtobusni izleti na Južni Tenerife
Ekskurzije s katamaranom na Južni Tenerife
Izleti z ladjo na Južni Tenerife
Najem motornega čolna na Južni Tenerife
Ogledi otokov na Južni Tenerife
Ribolovni čarterji na Južni Tenerife
Ribolovni izleti na Južni Tenerife
Vodni skuter na Južni Tenerife
Izleti iz južnega Tenerifa

Če ste na južnem Tenerifu in si želite ogledati preostali del otoka, berite naprej. Predstavljamo vam vodnik o tem, kaj si lahko ogledate na Tenerifih, in o izletih z južnega Tenerifa, s katerimi lahko raziskujete otok ter spoznavate njegovo kulturo in zgodovino. Vkrcajte se na naše luksuzne avtobuse in raziskujte otok ter odkrijte njegove skrivnosti. Če želite zasebni izlet, nas kontaktirajte prek aplikacije WhatsApp, prilagodimo se vašim željam in potrebam skupine. V veselje nam je biti vaš vodnik pri spoznavanju otoka in vam omogočiti prvovrstno doživetje.

Prednosti izletov z južnega Tenerifa

Če želite spoznati preostali del otoka, vam predlagamo izlete z južnega Tenerifa, s katerimi lahko:.

  • se seznanite z zgodovino in kulturo Tenerifov od profesionalnih vodnikov, ki so navdušeni nad svojim delom.
  • odkrivati čudovite pokrajine Tenerifov, se sprehajati po gorah, emblematičnih vaseh, gozdovih, obalah in znamenitih mestih.
  • Občudujte starodavne zgradbe na Tenerifih ob sodobnih stavbah in privlačnih luksuznih hotelih.
  • Dostop do ekskluzivnih krajev za zasebno rabo, kamor sami ne bi mogli vstopiti
  • Vključite se v posebne dejavnosti, kot so degustacija vin, gastronomsko vzorčenje, opazovanje divjih živali in drugo.
  • Optimizirajte svoj čas na otoku, saj so vodeni izleti zasnovani tako, da v najkrajšem možnem času spoznate veliko krajev.

Ponujamo vam prevoz iz kraja, kjer bivate na južnem Tenerifu, samo sporočite nam kraj, da ocenite razpoložljivost prenosa.

Zanimivi kraji na Tenerifih, ki jih morate obiskati

Zdaj, ko veste, zakaj morate spoznati Tenerife z našimi vodenimi ogledi, vam želimo povedati o njegovih najpomembnejših znamenitostih:

Nacionalni park Teide

Zasebni izlet v Teide (7)

Odkrijte očarljivo vulkansko pokrajino z velikim vulkanom, katerega vrh je več kot 3700 metrov nad morjem. Govorimo o Teidu, najvišjem vulkanu v Španiji. Z našimi izleti z južnega Tenerifa se lahko povzpnete na njegov vrh in si ogledate otok pri svojih nogah. Če je nebo jasno, boste lahko videli tudi sosednje otoke. Rezervirajte naš izlet na Teide in namenite dan izključno sprehodu po njegovih soteskah ter uživanju v lepoti njegove flore in favne.

Vilaflor

Sprehodite se po očarljivi lunarni pokrajini. Gre za pokrajino vulkanskega izvora, ki se kopa v beli glini, kar ji daje edinstven videz, ki ni iz tega sveta. Odlična je za izdelavo nadrealističnih fotografij, ki jih lahko uokvirite in z njimi pokažete svoje počitnice.

Garachico

Cerkev Garachico (5).min

Privlačno mesto na Tenerifih z bogato zgodovino in nabrežjem, ki je bilo nekoč najpomembnejše na otoku. Ohranilo je zgodovinske stavbe, ki jih je vredno obiskati in fotografirati.

Masca

Vas Masca - Pueblo de Masca - Tenerife (5)

To je znana vas na Tenerifih, ki se nahaja v podeželskem parku Teno. Nahaja se na neustrašnih gorah in očarljivih dolinah, ki se končajo z velikanskimi pečinami s pogledom na morje. Arhitektura vasi ohranja tradicionalno bistvo z belimi hišami z oranžnimi strehami. Iz vasi se začnejo čudovite pohodniške poti.

Rezervirajte naše izlete iz južnega Tenerifa in obiščite Teide, Vilaflor, Garachico in Masco. Pišite nam na naš WhatsApp in z veseljem vam bomo pomagali.

Gore Anaga

Anaga Tenerife

Odkrijte naravne lepote podeželskega parka Anaga in njegovo bogato biotsko raznovrstnost. Sestavljajo ga obsežni gozdovi na gorah, ki se končajo s čudovitimi obalami, polnimi skal. Ponuja tudi številne možnosti za pohodništvo.

Taganana

Taganana je lepa vasica v podeželskem parku Anaga z globoko zakoreninjeno identiteto. Nekoč so jo naseljevali Guanci, zaradi česar ima večjo kulturno vrednost in je očarljiv kraj za ljubitelje narave.

Santa Cruz de Tenerife

santa cruz de tenerife nakupovalni prevoz z juga tenerifa (1)

Posnemite čudovite fotografije mesta, v katerem starodavne stavbe sobivajo skupaj s sodobnimi zgradbami. Oglejte si trg Plaza de España in veliko mestno dvorano.

Ponujamo izlete, s katerimi lahko spoznate Santa Cruz de Tenerife, gorovje Anaga in vas Taganana. Za rezervacijo nam pišite zdaj.

Izleti s štirikolesniki po pokrajinah Tenerifov

Squad Quad Safari Tenerife South (11)

Štirikolesniki so fantastična vozila za vožnjo po gozdnem terenu in zabavo, kot je še niste doživeli. Ponujamo izlete po cestah in gozdnih poteh, na katerih lahko odkrivate divjo stran otoka Tenerife. Za več informacij si oglejte spodnji seznam s podrobnostmi o vsaki dejavnosti.

Vsi izleti iz Tenerife South so na voljo za zasebni najem. Pišite nam na WhatsApp, da navedete svojo zahtevo in določite načrt potovanja. Spoznajte najbolj privlačne kraje na otoku s strokovnimi vodniki. Če želite obiskati druge dele otoka, nam to sporočite in prilagodili se bomo vašim zahtevam.

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: