Prva objava: 17 marca, 2024 |

Vodeni izleti na Južni Tenerife
Vodeni izleti in ekskurzije na jugu Tenerifov

Na naši spletni strani lahko rezervirate različne vodene izlete in ekskurzije na južnem Tenerifu. Kot podjetje za turistične storitve vam želimo zagotoviti nepozabna doživetja med počitnicami na Tenerifih. Uživajte v naših različnih možnostih za odkrivanje otoka in uživajte v njegovih čarih po vodi in kopnem. Naši izleti potekajo z roko v roki s strokovnimi vodniki, ki so zadolženi, da vas popeljejo na najbolj zanimive kraje na Tenerifih in vam ponudijo prijetno izkušnjo z visoko stopnjo zadovoljstva. Če želite stopiti v stik z nami, nam pišite neposredno na WhatsApp. Prilagodimo se tudi vašim zahtevam, če želite spoznati določene znamenitosti otoka ali predlagati spremembe naših poti.

Izleti z ladjo na južnem Tenerifu

tenerife-jadranje-čolnom-na-belogastem-tenerifu (1)
Izleti z ladjo v skupni rabi vam omogočajo jadranje po najlepših krajih v zalivu. Oblikovali smo popolne itinerarje, s katerimi so naše stranke zelo zadovoljne. Z izletom z ladjo si lahko ogledate kite v njihovem naravnem okolju, kar je zanimiva dejavnost in ena najbolj priljubljenih med turisti. Po opazovanju se ladja zasidra v čudovitem zalivu, kjer se potniki lahko ohladijo v morju. Potopite se v vode Atlantskega oceana in se prepustite njegovi energiji in toplini. Nadenite si masko za potapljanje in raziskujte pod gladino ter odkrijte čare morskega dna.

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)
Rezervirajte enega od naših skupnih izletov s katamaranom in se sončite, delite pijačo in se zabavajte s prijatelji. Če imate raje bolj ekskluzivno izkušnjo z ladjo, vam ponujamo luksuzne jahte, jadrnice in motorne čolne, s katerimi lahko v družbi svojih najdražjih in naše posadke plujete po Tenerifih. Zasebni izleti z ladjo so idealni za praznovanje posebnih dogodkov na krovu, kot so rojstni dnevi, fantovščine, obletnice poroke in drugo. Preverite vodnik na koncu besedila in se seznanite z razpoložljivimi čolni in njihovimi značilnostmi.

Vodeni izleti in ekskurzije na Tenerifih z avtobusom

VIP izlet La Gomera (4)
Zdaj je čas, da vam povemo o naših vodenih avtobusnih izletih, s katerimi se lahko sprehodite po čarobnih vaseh in mestih na Tenerifih. Uživajte v edinstveni pustolovščini z našimi strokovnimi vodniki, ki so zadolženi za to, da boste Tenerife začutili z vsemi čutili. Ne pozabite, da lahko oblikujemo izlete po meri in vas popeljemo v kraje, ki jih želite spoznati na Tenerifih.

Vodeni izleti v nacionalni park Teide

POHODI NA TENERIFE TEIDE ASCENT
Popeljali vas bomo po najlepših poteh Teide, da boste uživali v njegovi pokrajini in se nadihali svežega zraka. Nacionalni park Teide je zanimiv kraj, ki ga najbolj obiskujejo pustolovci, ki pridejo na Tenerife. Varuje ga impozantna gora Teide, ki se dviga na več kot 3700 m nadmorske višine in je kralj otoka. Zasnovali smo nekaj izletov za uživanje v parku, vzpon na vrh in vožnjo z žičnico.

Teide ponoči na Tenerifih (2)
Pripravili smo tudi izlete za obisk Teide ponoči. Na tem območju boste lahko zelo jasno videli nočno nebo, saj je to eden redkih krajev na svetu, kjer je to mogoče. Z močnimi teleskopi astronomske postaje v parku lahko raziskujete vesolje in občudujete čudesa vesolja.

Izleti po znamenitih mestih Tenerifa

Tenerife Quad Bike Safari v Tenerifski gozd in Masco (1)
Na koncu besedila boste našli seznam vseh izletov, ki so na voljo za odkrivanje Tenerifov. Obiščete lahko vasi, kot sta Masca in Garachico, z velikim zgodovinskim in kulturnim bogastvom. Popeljemo vas tudi na sprehod po ulicah mest Santa Cruz de Tenerife in San Cristobal de la Laguna. V teh dveh mestih boste lahko občudovali dobro ohranjene stare stavbe, ki na svojih zidovih nosijo zgodovino Tenerifov.

Prednosti najema vodenih ogledov na južnem Tenerifu

tenerife day trip teide masca icod garachico
Z našimi vodenimi izleti boste otok spoznali bolje, kot če bi to storili sami, saj imamo pripravljene načrte in profesionalne vodnike, popolne poznavalce Tenerifov. Z najemom vodenih ogledov na Tenerifih prihranite čas in denar. Ni vam treba skrbeti za nič, saj za oblikovanje najboljšega doživetja za vas poskrbimo mi po enotni ceni.

S strokovnim in strastnim vodnikom boste lahko občutili Tenerife z vsemi čutili in ujeli bistvo vsakega kraja. Naši dnevi nosijo Tenerife v svojem srcu in zelo dobro poznajo njegovo zgodovino, običaje in tradicijo. Z njimi boste začutili pristno ljubezen do vsakega kraja in vas okužili z veseljem domačinov.

Pomoč in prevoz

Ne pozabite, da se prilagajamo vašim željam, zato lahko vodene oglede in izlete na južnem Tenerifu zlahka oblikujemo v skladu z vašimi interesi. Vključujemo prevoz s storitvijo prevzema in odvoza v najpomembnejših turističnih središčih južnih Tenerifov, kot so Playa de Las Americas, Los Cristianos in drugi. Pišite nam zdaj na naš WhatsApp in nam sporočite kraje, ki jih želite spoznati, ter svojo lokacijo, kjer vas bomo lahko pobrali. Za nas je veselje sodelovati z vami, zahvaljujemo se vam za zaupanje in uživajte v počitnicah na otoku večnega sonca!

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: