Prva objava: 21 marca, 2024 |

Opazovanje kitov na Severni Tenerife
Opazovanje delfinov in kitov na severnem Tenerifu

Ne zamudite priložnosti za rezervacijo dejavnosti opazovanja kitov in delfinov na severnem Tenerifu. Če ste ljubitelj narave in morskih živali, se boste tu počutili zelo zadovoljni. Kot podjetje smo specializirani za najem plovil, s katerimi lahko križarite po zalivu in doživite intenzivna čustva na morju. Predstavljajte si občutke, ki jih vzbudijo veličastni kiti in igrivi delfini, ko plavajo v bližini čolna. V pustolovščino vzemite tudi svoje otroke, saj se prav oni najbolj zabavajo s kiti.

Za križarjenje po zalivu imamo na voljo različne ladje, izbirajte med prostornimi katamarani, luksuznimi jahtami, romantičnimi jadrnicami in še veliko več. Odločite se zdaj in rezervirajte svoje doživetje opazovanja kitov in delfinov pri Bananapalmbay.com. Preberite si več o naših možnostih opazovanja kitov na severnem Tenerifu, to bo nepozabno doživetje za vas in vaše prijatelje.

Opazovanje kitov in delfinov na severu Tenerifov

Za vas imamo na voljo skupne izlete z ladjo za opazovanje kitov in zasebne najeme ladij, ki si jih lahko delite z izbrano skupino gostov. Glede na trajanje izbrane dejavnosti lahko uživate v različnih storitvah. Na voljo imamo gostinske storitve, osvežilne pijače, prijetno glasbo in odlično vzdušje na krovu. Po opazovanju se ladja zasidra v čudovitem zalivu, kjer se lahko spustite in ohladite v kristalno čisti vodi Atlantika. Izkoristite priložnost za plavanje in potapljanje.

Izlet s katamaranom Royal Delfin Tenerife s prevozom (7)

Na koncu besedila puščamo podroben seznam dejavnosti za opazovanje kitov in delfinov na severu Tenerifov, vstopite, da spoznate njihove značilnosti, in naredite rezervacijo. Za rezervacijo dejavnosti izpolnite kontaktni obrazec, ki je priložen vsaki dejavnosti. Za rezervacijo ali razjasnitev dvomov nam lahko pišete tudi neposredno na WhatsApp. V veselje nam je, da se vam lahko posvetimo in vam ponudimo zabavne dejavnosti na severu Tenerifov.

Tipi kitov, ki jih lahko vidite na Tenerifih

V vodah med Tenerifi in sosednjim otokom La Gomera živijo najrazličnejše morske vrste. Nekatere živali na tem območju živijo neprekinjeno, druge pa je mogoče videti le v določenih obdobjih leta. Tenerife je del selitvene poti številnih kitov, zato jih lahko opazujemo med njihovim potovanjem skozi zaliv.

Vrste, ki na tem območju Atlantskega oceana živijo vse leto, so delfin in pilotski kit. Druge vrste se pojavljajo občasno: V tem primeru se lahko pojavijo naslednje vrste kitov: splavček, grobozobi delfin, atlantski črtasti delfin. V določenih obdobjih leta lahko opazite tudi navadne delfine in lažne kite ubijalce. Z veliko sreče bomo lahko na istem izletu videli največ različnih vrst.

Opazovanje kitov na severnem Tenerifu je varno za živali in njihovo okolje. Ne pozabite vzeti s seboj fotoaparata, da boste lahko naredili čudovite fotografije in posneli zabavno plavanje kitov, ki se igrajo v bližini čolna. Stranke pozivamo, naj ne mečejo predmetov v morje in ne povzročajo glasnih zvokov, da ne bi prestrašili kitov.

Pomoč in rezervacija

Zdaj izberite eno od naših dejavnosti opazovanja kitov in delfinov na severu Tenerifov. Ne pozabite, da vsak dan opravimo veliko rezervacij, zato nam na WhatsApp pišite vnaprej, da se prepričate, da boste našli prosta mesta. Tenerife je čudovit otok z vsem, kar potrebujete za srečo, uživajte v pustolovščini v kristalno čistih vodah Atlantika!

Kaj pravijo naši kupci:
Dean Smith
Dean Smith
17. November, 2022.
Definitely recommend to include in your trip when visiting Tenerife. One of the best days we had! Amazing service and nice touch with water and snacks!
Maria Stanko
Maria Stanko
14. November, 2022.
Es war eine grandiose Reise, das Personal war sehr freundlich und zuvorkommend, das Schiff sauber und das Essen lecker. Sehr beeindruckend waren die Wale, Delfine und die wunderschöne Natur Teneriffas.
Gillian Webster
Gillian Webster
2. November, 2022.
I hired the atlanca boat as a surprise for my husbands 40th birthday and it was honestly the best day and lots of fun. Easy to book, when we arrived Patrick did the paperwork and explained everything then Fran gave us all the safety information on how to ride the boat. Everything was provided and additional special touches were much appreciated. They were both great, really friendly and put us at ease. We had 3 hours booked and we got the full time, everything excellent. Highly recommended. Thank you
Shaun Daymond
Shaun Daymond
28. October, 2022.
Very easy to deal with over WhatsApp. Booked 5 months in advance and had no issues with the booking at all. Boat was lovely and friendly skipper 👍🏻
Banana Palm Bay
Banana Palm Bay
4. August, 2022.
Can only recommend it ;)
Juan Antonio RT
Juan Antonio RT
26. July, 2022.
Hemos disfrutado de un paseo en barco por la costa de Adeje divisadlo cetáceos. Muy recomendable. La tripulación muy amable en todo momento pendiente de nosotros.
younes benkahla
younes benkahla
5. July, 2022.
Capitaine tres gentil et très compréhensible ne pense pas qu’à l’argent et pense d’abord à la sécurité et surtout à la bonne expérience de la clientèle je recommande !
Guillermo González Meyer
Guillermo González Meyer
14. June, 2022.
Alquilamos una excursión para ver cetáceos y dar un paseo de 3h. En general la experiencia estuvo bien. Toda la gestión de reserva fue fácil y el trato con Bananapalmbay fue un gusto.
Al llegar al barco tuvimos alguna confusión con lo acordado, pero tras comunicarse la empresa del barco con Bananapalmbay se solucionó y pudimos disfrutar del viaje. Además vimos ballenas piloto.
Povezani članki: