Første publisering: januar 5, 2023 |

Icod de los Vinos El Drago Milenario The Dragon.min

Icod de los Vinos (dragetreet)

Icod de los Vinos ligger nordvest på Tenerife og derfra kan du tydelig se den imponerende vulkanen Teide, med den høyeste toppen i Spania. Den er kjent for sin fiskeaktivitet og spesielt for dyrking av vinstokker. Det er grunnen til at hvis du besøker det, vil du nyte den beste gastronomi med sine håndlagde oster, kjøtt, saltfisk og, selvfølgelig, akkompagnert av de beste lokale vinene.

Icod de los Vinos (el drago)

Millenary Dragon Tree

Drago Milenario (Dracaena draco) ble erklært et nasjonalt monument i 1917 og antas å være mer enn 8 århundrer gammel. Den er av enorm naturlig, kulturell og historisk verdi for skjærgården, siden den er den eldste av dem alle.

Hvis du ikke kjenner det ennå, er det et vakkert tre som tilhører Dragos-familien, det er mer enn 16 meter høyt og omkretsen av basen er mer enn 20 meter. Treet ligger i en park skapt for å beskytte det, hvor du finner endemiske arter av stor botanisk verdi. Du vil ha til din disposisjon guider som er spesialiserte i floraen på Kanariøyene som tar deg med på en pedagogisk tur der de vil dele all kunnskapen sin med deg. I parken kan du ha en piknik og tilbringe en hyggelig stund omgitt av natur. Parken ligger rett ved siden av Parish Church of San Marcos.

Du vil nok være enig i at El Drago Milenario er emblemet til Icod de los Vinos. Det er imidlertid mye mer å finne i denne kommunen. Hvis du går gjennom de vakre brosteinsbelagte gatene, vil du kunne føle roen og beundre det majestetiske vulkanske landskapet som omgir den. I dets historiske sentrum finner du en stor kunstnerisk og historisk rikdom. I kommunen er det mange plasser og vakre fontener som setter kulissene.

Icod de los Vinos (el drago)

Vindens hule

Cueva del Viento er et vulkanrør av stor størrelse som er imponerende for sin store størrelse. Det er et hulrom som ser ut til å forbinde oss med planetens indre. Det er det største vulkanske hulrommet i Europa og et av de største i verden. Den ble dannet av lavastrømmer fra den gamle toppen, en kløft nær Teide, og inne kan du følge stien etter lavaen i kjølvannet.

San Marcos strand

Vi kan ikke unngå å nevne stranden i San Marcos, dette er en av de roligste strendene på øya. Det er en familiestrand med små bølger, ideell å besøke med barn, og den tilbyr også alle tjenestene du trenger som dusjer, toaletter, barer og restauranter, og veldig viktig, tilgang for bevegelseshemmede.

Locations: