Første publisering: januar 5, 2023 |

Garachico tenerife air view.min

Garachico

Garachico ligger nordøst på øya Tenerife, det er en historisk landsby som en gang var øyas viktigste havn for fiske og kommersielle aktiviteter. Slik var det helt til den ble slått ned av Trevejo-vulkanen på 1700-tallet.

Der finner du historiske monumenter og godt bevart emblematisk arkitektur, og det er grunnen til at Garachico har blitt ansett som et aktivum av kulturell interesse siden 1994.

Garachico (5) Church.min

Byens gater er preget av sine fargerike brostein, der du kan bli kjent med dens historiske bygninger og kirker fulle av tro og håp. Du kan ikke dra uten å besøke Castillo de San Miguel, kirken Nuestra Señora de los Angeles og klostrene Santo Domingo og San Francisco.

Før katastrofen forårsaket av vulkanen, var byen et viktig sted som tiltrakk mange velstående familier, og det var de som tok på seg oppgaven med å dekorere gatene med brostein og ga den den unike essensen som vi fortsatt kan føle når vi går gjennom. gatene sine.

Garachico Tenerife Pools.min

Det er her den berømte San Roque-festivalen holdes, som tiltrekker nasjonale og internasjonale turister. Det er en livlig og populær festival der alle går ut i gatene for å følge helgenen. Hvis du tilfeldigvis er der den 16. august vil du kunne feire sammen med vognene, dyreflokkene, gleden til folket og musikkorpsene, alle sammen på vei mot eremitasjen.

Denne festivalen har blitt feiret siden 1600-tallet og er nå en festival som er erklært å være av nasjonal turistinteresse. Under disse, i tillegg til pilegrimsvandringen i bygda, valfarter fiskerne på vannet. Ulike båter følger helgenen langs kysten.

Landskapet i Garachico er dekket med furutrær på Kanariøyene, som dekker mer enn halvparten av territoriet, og følger det vulkanske landskapet. På kysten er det mange bananplantasjer og i midtlandet er det en rekke selvforsyningsvekster ved siden av små hus.

Garachico coastal view tenerife.min

Kyststrendene består av svart sand av vulkansk opprinnelse og noen områder med småstein. Ved siden av landskapet er de imponerende klippene og tykk vegetasjon. El Caletón er stranden som tiltrekker seg flest besøkende, den er populær for sitt naturlige svømmebasseng. Her finner du alle tjenestene du trenger for å nyte en sensasjonell dag på stranden.

Garachico Tenerife Beach.min

På kysten finner du marinaen hvor du finner forskjellige fiske- og nautiske sportsbåter.

Garachico Tenerife Harbour .min

Fra det du har sett, integrerer Garachico strandmiljøer, en marina, det historiske landskapet og vulkansk utsikt, noe som gjør denne byen til en av de vakreste og mest attraktive stedene å besøke på Tenerife.

Locations: