Какво да правите в Тенерифе на Великден

Какво да правите в Тенерифе на Великден

Празнуването на Великден в Тенерифе ще ви помогне да укрепите връзката си с Бога. На нашия остров празнуваме различни събития през седмицата, предшестваща Великден, като става дума за Семана Санта (Страстната седмица). Въпреки че в Испания не празнуваме Великден както в северноамериканските страни, с яйца и зайци, ние знаем как да празнуваме и да се чувстваме по-близо до Бога.

Планове как да се насладите на Великден в Тенерифе

Въпреки че това е време на единение с Бога, в Тенерифе също така се възползваме от него, за да се насладим на слънцето и да преживеем нови приключения.

Островът предлага много възможности за наслаждаване на тези дни. Препоръчваме ви да посетите естествените плувни басейни по крайбрежието. Вземете децата, за да се забавляват и да се наслаждават.

Някои усамотени плажове се превръщат в място за срещи на приятели и приключенски настроени групи. Открийте приказни плажове с вулканичен пясък, практикувайте водни спортове и се любувайте на прекрасните пейзажи на крайбрежието.

Que hacer en Tenerife en Semana Santa

Можете също така да се разходите по безкрайните пътеки, с които разполагаме, да изследвате планината Тейде и да останете на крака през нощта, за да се любувате на най-ясното небе в Испания.

Private Trekking Teide with Permision (2)

Но това, което посетителите търсят най-много по време на Великденската седмица, е лодка под наем в Тенерифе, тъй като тя им дава възможност да плават из океана, да се потопят и да видят китове и делфини.

Pampano Luxury Yacht Astondoa 40 Tenerife Boat Charter

Великденска неделя

На този ден слагаме край на Великия пост и усещаме радостта от прошката. Сега сме свободни от греха благодарение на жертвата на Исус.

В Тенерифе е прието Великденската неделя да се празнува с голямо празненство. На трапезата се поднасят местни ястия, придружени от десерти. Възползвайте се от възможността да издигнете молитвите си и да продължите с честния живот, както изисква Бог Отец.

Сега, след като знаете какво правим в Тенерифе по време на Страстната седмица и Великден, е време да разработим за вас перфектния ол инклузив план, за да не пропуснете нищо. Ако искате да наемете лодка, просто се свържете с нас, имаме различни варианти за големи и малки групи. Намерете на нашия остров най-добрите планове за прекарване на Великден, отпуснете се и се свържете с духовната си същност.

Водни спортове в Тенерифе

Гмуркане в Тенерифе

Екскурзии с лодка в Тенерифе

Обиколки на острова в Тенерифе

Препоръчани неща за правене в Тенерифе

Тематични паркове в Тенерифе

Трекинг в Тенерифе

Чартъри за лодки в Тенерифе

Свързани статии:

Плажове в Тенерифе

Това е красив плаж в Тенерифе, който все още е...
Playa de Troya I и II са два плажа в Коста Адехе. Тук ще...
Плая де лас Вистас, известен още като плаж Лас...
Това е чудесен градски плаж за слънчеви бани и...
Playa Fañabé е възхитителен плаж със светъл пясък и...
Известен още като Playa los Guios, той е прекрасен плаж,...
Той е градски плаж, много популярен в района на...
Това е градски плаж, разположен в Коста Адехе,...